nodreams.ct Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Βασικά υπάρχει ένα PII 450 στο σπίτι του αδελφού μου με soltek mobo αλλά δεν ξέρω αν έχει 2ΜΒit Flash ROM. Πως ακριβώς θα φορτώσω το bios τις a7v333 σε αυτή?? (Εγώ σε πιστεύω πως δεν θα χαλάσει τίποτα, αλλά αν το πω σε καποιον που δεν ξέρει θα με περάσει για τρελό!!) @timiman Μήπως δοκίμασες το κόλπο που λέει ο Gabriel?
pyro Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 me asus eixa kai egw problhmata se tbird, mou thn exei dwsh auth h aitaireia, den janapernw tipota! oust!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 Με Asus A7V που το είχα δοκιμάσει αυτό, δεν είχα αποτέλεσμα...
Gabriel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 Κάτι λάθος έκανες γιατί έτσι έχω φτιάξει χωρίς υπερβολή πάνω από 40 μητρικές(δεν το λέω για να το παίξω έξυπνος φίλε KWSN Men). Γράψε το bios σε μια boot δισκεττα με win98 το αρχειο για asus εχει κατάληξη awd. γράψε σε μια άλλη δισκέττα (φορμαρισμένη) το awdflash.exe και το bios. Κάνε boot από το PII,και όταν βγεί σε καθαρό dos (χωρίς drivers φορτωμένους για Extended memory κτλ) πάτα f8 οταν ξεκινήσει να φορτώνει η δισκέτα και 6.safe mode command prompt only. μετά τρέξε awdflash a7v333.awd /f (νομίζω) αν θές βάλε awdflash /h. όταν βγείς στο dos θα βγάλεις το chip και θα βάλεις του asus.
Maniakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote nodreams.ct:</font><hr> Αν είχε καεί ο επεξεργαστής θα ξεκίναγαν τα funs? <hr /></blockquote> nai 8a ksekinagan epidi poly apla to fan mono reuma pernei kai to mono pou borei na kanei einai na leitourgei apo tin stigmi pou pernei auto pou xreiazete MIPWS vraxikiklonei to motherboard me kana sideraki apo pisw i kapoio sideraki pou den exeis proseksei ? i mipws i motherboard akoubaei paei sto toixwma tou koutiou sou ?
nodreams.ct Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 Μόλις το πήγα στο πλαίσιο και περιμένω αύριο την διάγνωση! Αν δεν την αλλάξουν τότε θα δοκιμάσω το κόλπο σου Gabriel. @Maniakos Το θέμα με την λειτουργία των funs είναι μήπως η μητρική ελέγχει αν δουλεύει η CPU και αν ναι δίνει ρεύμα στα funs To MB δεν βραχυκυκλώνει γιατί το έχω βγάλει έξω απο το κουτί ακριβώς γι' αυτό το λόγο.
nodreams.ct Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Τελικά την άλλαξα και είμαι πλέον κάτοχος της A7V8X/L/F/SATA !!! Ελπίζω αυτή να βγεί καλή.. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Gabriel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Μπράβο,χάρηκα. Σε καλό σου βγήκε τελικά!! Θα πάω και εγώ να αλλάξω το gigabyte μου στο πλαίσιο.
nodreams.ct Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Σε καλό δεν λές τίποτα! Πηγαίνετε όλοι στο Πλαίσιο αλλάζει μητρικές!! Όποιος προλάβει, στις 2 αλλαγές ένα ΜΒ δώρο!
BrwmogazoS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Bravo re morfh...kalh fash. Plhrwses tipota epipleon omws?
Highlander Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Έχω ήδη 3 μηχανάκια αλλά με mobo διάφορα τα οποία όλα όμως έχουν CPU PII Slot 1. Όλα το ίδιο πρόβλημα και όλα από διαφορετικούς πελάτες. Κατέληξα στο ότι τα έφτυσαν τα mobo, γιατί δοκίμασα όλα τα ανταλακτικά αλλά δεν έγινε κάτι. Το μόνο που δεν έχω για να δοκιμάσω είναι mobo. CPU, RAM κλπ έχω από όλα. Highlander P.S. Δεν έχω δοκιμασει το κόλπο που λέει ο Grabriel. Κάνεις την αλλαγή του Chip με ανοιχτό mobo στο DOS ? Δεν παθαίνέι κάποια ζημιά ?
Gabriel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Ακριβώς, όχι δεν παθαίνει τίποτα,βέβαια πρόσεξε μη βάλεις τίποτα chip ανάποδα...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Αν το βάλεις ανάποδα θα αρχίσει αμέσως να ζεματάει...
Gabriel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2002 Σωστά! Συνήθως δεν καίγεται αλλά καλό είναι να το προσέχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.