nodreams.ct Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Λοιπόν έχω το σύστημα του signature και ξαφνικά αποφάσισε πως δεν θέλει να δουλέψει άλλο! Το πρόβλημα είναι πως δεν ανοίγει καθόλου (δεν κάνει κανένα ήχο,τα funs δεν ανοίγουν). Για να δω τι φταίει τα έβγαλα όλα έξω από το κουτί και δοκίμασα με μόνο μνήμη πάνω. Δεν άνοιγε.Έκανα reset το bios, τα ίδια... Έβαλα άλλες μνήμες ενός φίλου και πάλι δεν δουλέυει, ενώ η δικιά μου μνήμη δουλεύει άψογα στο δικό του μηχάνημα. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
MY80- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 To lampaki tou mobo anavei? Kanei kanan hxo to pcspeaker ?
nodreams.ct Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Ναι ξέχασα να το πω!Το λαμπάκι ανάβει κανονικά. PC speaker δεν έχω οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάτι.
Gabriel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Αν αφήσεις πάνω μόνο cpu στο board,αυτό κάνει beep (δείχνει οτι υπάρχει cpu και την καταλαβαίνει το board). Aν όχι είτε κάτι παίζει με board (μήπως πήγες να φλασάρεις κανένα bios?) είτε το cpu μας άφησε καιρούς... Μπορείς να δοκιμάσεις το cpu σου σε άλλο σύστημα?
mandos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 prota sigourepse oti to trofodotiko einai ok meta bgalta ola kai xekina bazontas prota thn cpu, eta an einai ok vale mia mia tis mnhmes meta vga kai keyboard good luck
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Μάλλον έπεσες στην δική μου περίπτωση. Δοκίμασες να κάνεις cmos clear; Αν ναι, τότε την πάτησες. Η μητρική σου είναι dead!!! Όπως και η δική μου η A7V333. Αν διαβάσεις στο manual λέει να βγάλεις την μπαταρία από την μητρική και να ενώσεις με ένα κατσαβίδι τα δύο Pins. Αν το έκανες κατάφερες να αδειάσεις όλο το BIOS σου. Δοκίμασε να κάνεις boot με μία PCI κάρτα γραφικών και θα δεις να σου βγάζει το Award Boot Block σαν οθόνη εκκίνησης. Μέσα από αυτό δεν μπορείς να κάνεις flash, μιας και θα σου λέει ότι δεν μπορεί να βρει το System BIOS Hoοk... Πρόκειτε για να λάθος του manual που έχει καταστρέψει πολλά κομμάτια ανά τον κόσμο... Δες τι λέει και στο www.a7vtroubleshooting.com Καλή τύχη...8-(
nodreams.ct Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Θα δοκιμάσω με άλλο τροφοδοτικό και θα σας πω σε λίγο. Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω την CPU σε άλλο pc. @timiman Εγώ αυτό που έκανα είναι Με το pc κλειστό έβαλα το jumperάκι στην θέση για Clear Cmos. Πατησα το power switch. επανέφερα το jumper στην αρχική θέση και δοκίμασα να bootάρω αλλά τίποτα. Παίζει να έχει πεθάνει η μητρική?
nodreams.ct Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Τζίφος! δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό και τα ίδια πάλι.. Το φωτάκι ανάβει κανονικά αλλά όποτε πατάω το power δεν γίνεται τίποτα, καμία αλλαγή σαν να μην το πάτησα καθόλου.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Ακριβώς και εγώ. Έτσι έκανα και γ@μ1θ1κε η μητρική. Την πας πίσω και ζητάς αντικατάσταση με μία δικαιολογία καλή...
BrwmogazoS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Periergo...mallon to mobo dead...afou pairnei kai reyma kai den gyrnane ta fans kan... Afth h A7V333R eixe kapsei kai arketa cpus arxika kai eixe ksenerwsei kosmo...oso giafto to prob me to bios...prwti fora to akouw pantws.
nodreams.ct Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Αν είχε καεί ο επεξεργαστής θα ξεκίναγαν τα funs?
BrwmogazoS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Kati akoma pou 8a mporouses na dokimaseis einai na to ksekinhseis kai na to afhseis gia liga seconds na trexei etsy...AN trexei...amesws meta na vgaleis psyktra kai na checkareis an h cpu zesta8hke ka8olou...alla apo tin allh fenetai pws to mobo sou den ksekinaei kan...
Gabriel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 δεν είναι απαραίτητο,κανένα beep ακους ή όχι; Σου είπα αν είναι άσε μονο cpu και board να δεις αν σφυρίζει. αν όχι είτε έχει καεί το cpu είτε δεν δουλεύει το bios. ʼν έχεις άλλη μητρική προγραμματισε τη με το bios της A7V333. το κόλπο είναι να βγάλεις το chip του bios την ώρα που ο pc είναι εν λειτουργία,να βάλεις το άλλο και να το προγραμματίσεις για A7V333!hot swap δηλαδή!!
nodreams.ct Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Καλό το hot swap αλλά ποθ θα βρώ αλλη μητρική ειναι το θέμα. Δεν νομιζω να βρω κάποιον που 8α μου δωσει την μητρική του για να κανω hot swap!
Gabriel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 μα δεν πρόκειται να χαλάσει η μητρική του!Αφόυ μετα θα ξαναβάλεις το υπαρχον σε αυτήν. Μακάρι να είχα να σου δινα εγώ αλλά δεν έχω! Και PII να είναι δεν πειράζει,αρκει να έχει 2ΜΒit Flash ROM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.