Προς το περιεχόμενο

Aναβαθμιση-τελικη επιλογη

.Passarhs<>

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως στο Ram του ιουνιου υπαρχει αναμετρηση αναμεσα στην gtx275 και την 4890..για την gtx275 χρησιμοποιει το μοντελο της palit..δυστηχως απο θερμοκρασιες δν ειναι και οτι καλυτερο ..υπαρχει λαθος στην κατασκευη της ψυκτρας,η οποια δν ειναι η default αναφερει μεσα το περιοδικο και δν απαγεται η θερμοτητα..

Δημοσ.

Καλα άσε τα περιοδικά καλύτερα και διάβασε κανά review από αξιόπιστα sites στο internet αν θες σωστή πληροφόρηση.

Ρε παιδιά το ίδιο είναι να παίζει σε κονσόλα και το ίδιο σε pc??Αν εσάς σας βολεύει τότε δεν σας είπε κανείς τίποτα αλλά το παιδί θέλει να πάρει pc,αν ήταν να πάρει κονσόλα θα έβαζε τίτλο "Αγορά νέας κονσόλας-Ακούω γνώμες".

Και αν περιμένει 6 μήνες, σε 12 μήνες θα κλαίει επειδή θα ακούγoνται άλλες νέες τεχνολογίες.

Φαύλος κύκλος είναι, όποτε και να αγοράσεις high end Pc το μόνο σίγουρο είναι πως θα βγεις χαμένος.

+111

Δημοσ.

Οποτε κατι το οποιο δεν ειναι high end και θα δεχετε αναβαθμισεις στο μελλον ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ παιζω παιχνιδια σε ικανοποιητικα γραφικα?? Υποψιν ψαχνω για 24αρα οθονη καλο κουτι γιατι αυτα ειναι τα μονα σιγουρα που θα μεινουν οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω!!:confused:;):P

Δημοσ.

Παιδια τα φωτα σας για μνημες στο παρακατω. Τι αλλαγες πρεπει να γινουν αν θελει ? Η να βγει πιο οικονομικο κ να πεταει!!!

post-135500-129063012013_thumb.jpg

Δημοσ.

Σύμφωνα με τη λογική κάνω τη δουλειά μου και μπορώ να κάνω την αναβάθμιση μου στο μέλλον είναι η παρακάτω σύνθεση :

THERMALTAKE VK60001N2Z ELEMENT S BLACK

PC Power & Cooling S61EPS-EU PSU (610W)

AMD PHENOM II X3 720 2.8GHZ TRIPLE-CORE BLACK EDITION BOX

Xigmatek HDT-S1283 Cpu Cooler (CAC-SXHH3-U01)

GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P

KINGSTON KVR1333D3N9/2G DDR3 2GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM Χ2

Sapphire 4890 VAPOR-X SVGA (1GB, PCI Express)

Samsung 1TB HDD (32MB Buffer, 7200 rpm, Sata, HD103UJ)

Οθόνη δεν θα το μετανιώσεις όπως έχω ξαναγράψει να πάρεις αυτήν

Άμα βάλεις μέσα και αυτό Samsung 64GB SSD (2.5", Sata 2, MMCRE64G5MPP-0VA00) βγαίνει κάπου 1500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και τα μεταφορικά !

Δημοσ.
Καλα άσε τα περιοδικά καλύτερα και διάβασε κανά review από αξιόπιστα sites στο internet αν θες σωστή πληροφόρηση.

Ρε παιδιά το ίδιο είναι να παίζει σε κονσόλα και το ίδιο σε pc??Αν εσάς σας βολεύει τότε δεν σας είπε κανείς τίποτα αλλά το παιδί θέλει να πάρει pc,αν ήταν να πάρει κονσόλα θα έβαζε τίτλο "Αγορά νέας κονσόλας-Ακούω γνώμες".

+111

με ποιο σκεπτικο λες οτι ενα site θεωρειται αξιοπιστο και ενα περιοδικο που πραγματοποιει μετρησεις θεωρειται μουφα?η προστακτικη στο πως θα επιλεξω τις πηγες πληροφορισης μου δν περναει,μπορω να κρινω και μονος μου ποτε κατι ειναι αντικειμενικο κ ποτε οχι...

αν εχεις υποψη σου καποιο "αξιοπιστο" site με μετρησεις απο θερμοκρασιες της palit,ποσταρε λινκ...

Δημοσ.

Αποσπασματα απο guru3d.com

"Much to our surprise the cooler was not really better than NVIDIA's reference cooler, but in all fairness it was a little more quiet. We'll show you that in our test sessions though."

"What surprised us was the Palit card. It comes with custom cooler, two fans and a heatpipe based design. Despite the fact it's clocked at reference speeds them temps were among the highest measured."

"So while all cards are good and fine, the Palit did shine here, yet unfortunately also had the highest temperatures."

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-shootout-bfg-inno3d-palit-sparkle-test/8

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-shootout-bfg-inno3d-palit-sparkle-test/11

Δημοσ.

Το έχω διαβάσει το review της guru3d.

Μπορεί σε full load να μην αποδίδει τα αναμενόμενα το custom cooler.

Aυτό φυσικά δεν σημαίνει πως είναι ελατωματικό το σύστημα ψύξης και δεν απαγάγει σωστά την θερμότητα.

Μιλάμε για 3C διαφορά ε.

Και δύο ολόιδιες κάρτες με reference cooler να πάρεις και να μετρήσεις μπορεί να σου βγάλουν και μεγαλύτερη διαφορά.

Η δική μου π.χ είναι στους 52C idle τώρα, υλοποίηση της sparkle...

Δημοσ.
Το έχω διαβάσει το review της guru3d.

Μπορεί σε full load να μην αποδίδει τα αναμενόμενα το custom cooler.

Aυτό φυσικά δεν σημαίνει πως είναι ελατωματικό το σύστημα ψύξης και δεν απαγάγει σωστά την θερμότητα.

Μιλάμε για 3C διαφορά ε.

Και δύο ολόιδιες κάρτες με reference cooler να πάρεις και να μετρήσεις μπορεί να σου βγάλουν και μεγαλύτερη διαφορά.

Η δική μου π.χ είναι στους 52C idle τώρα, υλοποίηση της sparkle...

Οταν θες ομως να δεις ποσο αποδοτικο και αποτελεσματικο ειναι ενα συστημα ψυξης τη full load κατασταση κοιτας...και αν 2 ανεμιστηρες σου βγαζουν μεγαλυτερη μεγιστη θερμοκρασια απο το stock συστημα με τον 1 τοτε ισως υπαρχει "σχεδιαστικο φαουλ" οπως αναφερει κ στο ραμ..λαθος μου η λεξη ελλατωματικο,ισως επρεπε να το χαρακτηρισω οχι κ τοσο αποδοτικο..

Δημοσ.

Σύμφωνοι, αλλά idle ήταν η κάρτα εκείνη την ώρα που είπα απλά το παράδειγμα. :P

Πάντως και κατά λέξη να πάρουμε όσα λέει η guru3d, θα προτιμούσα ένα πιο ήσυχο cooler και ας είχε 3 βαθμούς παραπάνω σε full load.

(όχι ότι το reference ακούγεται, απλά μιας και πιάσαμε τις λεπτομέρειες).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...