Προς το περιεχόμενο

Αγορά ADSL Router

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα που να έχει και ασύρματο επάνω. Έχω Connx 8Mbps, αλλά χρονίζεται στα 6,5 (κάπου εκεί). Έχω πολύ χαμηλό SNR Margin (η τιμή του κυμαίνεται στα 6,3 με το πιο χαμηλό στα 3,8, όπου και ξεσυνδέεται). Είμαι περίπου 3 χιλιόμετρα από το DSLAM. Είναι γνωστό ότι τα router που δίνουν οι εταιρείες δεν είναι και ότι καλύτερο. Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν router που μπορούν και δυναμώνουν το σήμα. Δεν το θέλω για να πιάσω καλύτερη ταχύτητα (αν και δεν θα με χαλάσει), απλώς αν γίνεται να μην κάνει τα disconnect. Έχετε κάποιο υπόψη σας που να αξίζει τα λεφτά του. Τα US Robotics που έχουν εξαφανιστεί; Αν έχετε υπόψη και άλλα που είναι καλύτερα από USR, πείτε μου.

Δημοσ.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα που να έχει και ασύρματο επάνω. Έχω Connx 8Mbps, αλλά χρονίζεται στα 6,5 (κάπου εκεί). Έχω πολύ χαμηλό SNR Margin (η τιμή του κυμαίνεται στα 6,3 με το πιο χαμηλό στα 3,8, όπου και ξεσυνδέεται). Είμαι περίπου 3 χιλιόμετρα από το DSLAM. Είναι γνωστό ότι τα router που δίνουν οι εταιρείες δεν είναι και ότι καλύτερο. Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν router που μπορούν και δυναμώνουν το σήμα. Δεν το θέλω για να πιάσω καλύτερη ταχύτητα (αν και δεν θα με χαλάσει), απλώς αν γίνεται να μην κάνει τα disconnect. Έχετε κάποιο υπόψη σας που να αξίζει τα λεφτά του. Τα US Robotics που έχουν εξαφανιστεί; Αν έχετε υπόψη και άλλα που είναι καλύτερα από USR, πείτε μου.

na dynaμωσει το σημα δεν γινεται.το output power ειναι λιγο συγκεκριμενο.απο την αλλη υπαρχουν 2 δρομοι.το Linksys ισως σε κανει να κλειδωσεις παραπανω αλλα τα disconects δεν τα γλιτωνεις ενω με ενα thomson ισως να κλειδωσεις παλι 6,3 αλλα ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει.για αυτο και σε απομακρυσμενες περιοχες με τρελα attenution βλεπεις καποις γραμμες να παιζουν μονο με thomson οπως και οι τεχνικοι του οτε με ενα thomson παραμασχαλα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έφερε το παλιό μου router που είχα όταν σπούδαζα το Linksys WAG354G και από προχθές που το έχω αν και χρονίζει στα ίδια, δεν αποσυνδέεται! Πάλι καλά! Μέχρι στιγμής όλα καλά πάντως! Άντε να δούμε!

Δημοσ.

Κανονικά κλειδώνει σε ADLS2+ σήμερα έκανε ένα disconnect, το θέμα είναι πάντως ότι δεν με πετάει τόσο συχνά όσο το BaudTec. Το Linksys που έχω είναι το πρώτο που είχε βγει το Version 1. Και δεν το δουλέψανε πολύ το firmware έχει μόνο μέχρι το 1.01.11. Βρήκα ένα hacked by John Athana. Πάντως είναι καλύτερο από το Baudtec. 1.

Δημοσ.

ναι το v1 σε καποια πραγματα ειναι καλυτερο απο το V2.το v2 πετουσε κοκκινο Power(brick)στα καλα καθουμενα.ευτυχως στο wag200 δεν το brickares ευκολα.απο εκει και περα ναι βγηκαν αρκετα custom firmware αφου η Linksys δεν ειχε βγαλει πολλα.εχει και η forthnet ενα ωραιο firmware 1.01.09 beta Νομιζω http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

που σου εβγαζε επιλογη να διαλεξεις g.dmt κτλ γιατι απο default στα πρωτα firmware δεν υπηρχε και καμια φορα αντι για adsl2+ Κλειδωνε σε g.dmt

kai υπαρχοθν και αρκετα hacked

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αν το λινκσυς σου τοσο καιρο επαιζε οκ και δεν ειχες αποσυνδεσεις μπορεις να παρεις το wag160n.αν εχεις θεματα με αποσυνδεσεις λογω παραξενης γραμμης η λογω μεγαλο attenuation τοτε thomson 585v7(speedtouch)

Δημοσ.

Έχω μεγάλο Attenuation και για αυτό θέλω καινούργιο. Το Thomson όμως από που να το πάρω; Σε κανά γνωστό μαγαζί δεν το έχει. Έχεις κάποιο υπόψη σου;

Δημοσ.
Έχω μεγάλο Attenuation και για αυτό θέλω καινούργιο. Το Thomson όμως από που να το πάρω; Σε κανά γνωστό μαγαζί δεν το έχει. Έχεις κάποιο υπόψη σου;

αν εχεις μεγαλο attenuation τοτε καλυτερα thomson.http://www.axd.gr η ακομα πιο ευκολα σε ενα forthent shop.θα σου ελεγα και σε oteshop αμα το εχουν ακομα αλλα το δινουν παραμετροποιημενο για οτε με δικο τους λογοτυπο πανω και stb η 4 ethernet για iptv οποτε οχι απο εκει.forthnet shop το πιο ευκολο

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια ασύρματη κάρτα δικτύου να προτιμήσουμε για να συνδεθούμε με το Thomson router;

Υποθέτω θα είναι κάποια με Broadcom chip, ώστε να ταιριάζει με το chip του router.

Μόνο την Asus WL-138g V2 βρήκα, που δεν με πείθει λόγο χαμηλής τιμής.

Υπάρχει καμιά 802.11n μήπως; Και κάτι σε usb;

Δημοσ.

μπορεις να πας και σε pci.b.γιατι να παρεις n.?αμα το ρουτερ ειναι g θα παιξει σε g και δεν θα κερδισεις κατι.ναι συνηθως προσπαθεις ιδια μαρκα ιδιο chipset οσο γινεται χωρις να σημαινει οτι αμα ειναι διαφορετικο δεν θα παιξει.h asus ποσο καλη ειναι σε wi fi sticks.......

θα ηταν καλυτερα κατι πιο γνωστο.netgear,zyxel,linksys.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...