Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το ρεκόρ σας βλέποντας σειρές/ταινίες?

jakegate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

House, Grey's anatomy, Cold case, Γιούγκερμαν...ολες τις σεζόν που κατέβαζα τις έβλεπα μεσα σε 2-3 μέρες. Μήπως τελικά πορώνομαι λίγο... :-)

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκτος απο την πρωτη σεζον των Χιροουζ, δεν βλεπω σερι ολοκληρες σεζον.

Μπορω να δω ομως 12+ επεισοδιαδιαφορετικων σειρων σερι (υπο τις καταλληλες συνθηκες). Μετραει;

Δημοσ.

Σε σειρές έχω καεί πολλάκις στο παρελθόν αλλά οι 2 σερί season του lost νομίζω είναι το προσωπικό μου record. Σε ταινίες θα παραμείνω και εγώ στα extended του άρχοντα που τα έχω δεί σερί παραπάνω από 2 φορές και άνετα το ξανακάνω.

Δημοσ.

Eγω το μεγαλυτερο μου ηταν 3 επεισοδια prison break και 1 επεισοδιο lost μετα!!Ειμαι γενικοτερα movie και series maniac και δεν περναει μερα που δεν θα δω κατι

Δημοσ.

Εμένα το -μικρό ομολογουμένως- ρεκόρ μου είναι 13 συνεχόμενα επεισόδια House. Ρεκόρ διάρκειας βασικά γιατί το ρεκόρ αριθμού συνεχόμενων επεισοδίων είναι μεν μεγαλύτερο αλλά πρόκειται για anime και δε συγκρίνεται.

28 ώρες συνεχόμενα House είναι υπεργαλαξιακά καμένος αριθμός, χαρά στο κουράγιο σου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Ρεκόρ μου σε Σειρά ήταν με το Lost 4 Σεζον σε μια εβδομάδα και απο ταινίες ήταν 7 σε μία μέρα.Ξεκίνησα στις 10 το πρωί και δεν θυμάμαι τι ώρα τελείωσα.Πάντως με τα Lost ήμουν και άρρωστος στο κρεβάτι και είδα την 3η σε ένα Σαββατοκύριακο και μετά έβλεπα τον Τζον Λοκ να έρχεται στον ύπνο μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...