Xorxhs! Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 να υποθεσω αυτα τα ρεκορ γινονται σε φοιτητικη περιοδο?....περασμενα μεγαλεια........
Deponakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Απο κει βγήκε το nick Μπα δεν βγηκε απο εκει αλλα σιγουρα χρειαστηκα καναδυο το βραδακι πριν πεσω για υπνο... :p:p Παντως μετα απο την απογοητευση που εφαγα απο το pb το εριξα στο μεταφυσικο Supernatural τελεια σειρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Οι πρώτες 3 σαιζόν Alias μονοκοπανιά. να υποθεσω αυτα τα ρεκορ γινονται σε φοιτητικη περιοδο?....περασμενα μεγαλεια........ Φυσικά. Άσε που πιο παλιά μπορούσα να μείνω 2 - 2.5 μέρες ξύπνιος. Τώρα όταν τελειώνει το 16ωρο αρχίζω και χαλιέμαι
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Σε ταινία, ~11 ώρες τα extended του Lord. είχα πει κάποτε ότι θα το κάνω και εγώ αλλά ακόμα δεν μπόρεσα... επί του τόπικ δεν έχω κάτι να προσφέρω... 2 ταινίες το πολύ μαζί... το ρεκόρ είναι που είδα το godfather 1 και 2 μαζί...
john1987 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μαθηματικά δε μου στέκει. Δε θα πρεπε να ναι πάνω κάτω 24 ώρες; Δεν κάνω πλάκα, είναι κάτι που ξεχνάω; Για μένα, διαρκεια δε θυμάμαι αλλά ή με lost ή με naruto είναι το ρεκορ. Να μην καταλαβαίνω πότε βγήκε ο ήλιος και εκεί, next next next Ενταξει ειναι 24 επεισοδια Χ 40 λεπτα το καθενα. Βγαινει σε 2μιση μερες αν βλεπεις 10 επεισοδια την ημερα περιπου. Τον υπνο δεν τον στερηθηκα παντως
joannito Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 εγω παλι ελιωσα απο το απογευμα μεχρι το βραδυ να βλεπω grey's anatomy την 4η σεζον (το ξερω δεν ειναι μεγαλη η διαρκεια και παλι σημαινει κατι..)
soturin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ενταξει ειναι 24 επεισοδια Χ 40 λεπτα το καθενα. Βγαινει σε 2μιση μερες αν βλεπεις 10 επεισοδια την ημερα περιπου. Τον υπνο δεν τον στερηθηκα παντως ε νόμιζα σερί
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μια φορά...κάποτε...έκανα μια σκέψη.Να δω τη τριλογία Lord Of The Rings σερί και τα τρία.Στα καπάκια.Το ένα πίσω απ' το άλλο. Με τη σκέψη έμεινα. =ρ Kανένα ρεκόρ από 'μενα λοιπόν, αγνοήστε το ποστ μου.
SweeT_DreamS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μια φορά...κάποτε...έκανα μια σκέψη.Να δω τη τριλογία Lord Of The Rings σερί και τα τρία.Στα καπάκια.Το ένα πίσω απ' το άλλο.Με τη σκέψη έμεινα. =ρ Kανένα ρεκόρ από 'μενα λοιπόν, αγνοήστε το ποστ μου. slygeo87...εγώ το έκανα αυτό!...το ένα μετά το άλλο!(σύνολο-περίπου 9 ώρες) Έκτοτε, έχω δεί...χμμ...3 επεισόδια LOST στη σειρά...
john1987 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μου θυμισες συμμαθητριες που το εκαναν αυτο στα παλια village στο Μαρουσι.Γυρω στις 9 ωρες σερι χωρις διαλλειμμα!!
SweeT_DreamS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μου θυμισες συμμαθητριες που το εκαναν αυτο στα παλια village στο Μαρουσι.Γυρω στις 9 ωρες σερι χωρις διαλλειμμα!! χαχα!... Δεν ξανακάνω κάτι παρόμοιο!...τραυματική εμπειρία...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Σίγουρα δεν έχω τα ρεκόρ του Gaming εδώ.. Όταν είδα όλο το Elfen Lied σερί μάλλον ήταν το ρεκόρ μου.. Έχω παρακολουθήσει τόσα animation και τόσες ξένες σειρές, δυστυχώς δεν θυμάμαι πότε και που το παράκανα.. /Μαρία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 slygeo87...εγώ το έκανα αυτό!...το ένα μετά το άλλο!(σύνολο-περίπου 9 ώρες) τα extended του Lotr είναι πάνω από 12 ώρες αν θυμάμαι καλά σε έχουμε Μου θυμισες συμμαθητριες που το εκαναν αυτο στα παλια village στο Μαρουσι.Γυρω στις 9 ωρες σερι χωρις διαλλειμμα!! hell yeah, είχα πάει με κάτι φίλους
Φιλολογίνα Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Λοιπόν, με σειρά δεν έχω πωρωθεί ποτέ τόσο ώστε να κάτσω να δω σερί... Αλλά με ταινίες, ΠΑΝΤΑ, όταν παίρνω απόφαση να δω την πρώτη μιας τριλογίας είναι de facto ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Ρεκόρ; Οι δύο τριλογίες του Star Wars... περίπου 22 ώρες - με διαλείμματα για φαί και wc . Αυτό βέβαια συνέβη μόνο μία φορά... Από κει και πέρα όμως, ο Νονός, το Matrix και ο Άρχοντας είναι τριλογίες που εφόσον ξεκινήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δω τα δύο επόμενα - αν και με το Matrix κάθε φορά τραβάω την ίδια απογοήτευση, εντούτοις συνεχίζω να μαζοχίζομαι και να το βλέπω Αυτά από μένα!
V for Vagelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 κάποιοι παραέχουν ελεύθερο χρόνο μου φαίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.