Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το ρεκόρ σας βλέποντας σειρές/ταινίες?

jakegate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο κει βγήκε το nick :P

Μπα δεν βγηκε απο εκει αλλα σιγουρα χρειαστηκα καναδυο το βραδακι πριν πεσω για υπνο... :P:p:p

Παντως μετα απο την απογοητευση που εφαγα απο το pb το εριξα στο μεταφυσικο :-D

Supernatural τελεια σειρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Οι πρώτες 3 σαιζόν Alias μονοκοπανιά.

να υποθεσω αυτα τα ρεκορ γινονται σε φοιτητικη περιοδο?....περασμενα μεγαλεια........

Φυσικά. Άσε που πιο παλιά μπορούσα να μείνω 2 - 2.5 μέρες ξύπνιος. Τώρα όταν τελειώνει το 16ωρο αρχίζω και χαλιέμαι :)

Δημοσ.
Σε ταινία, ~11 ώρες τα extended του Lord.

είχα πει κάποτε ότι θα το κάνω και εγώ αλλά ακόμα δεν μπόρεσα...

επί του τόπικ δεν έχω κάτι να προσφέρω... 2 ταινίες το πολύ μαζί... το ρεκόρ είναι που είδα το godfather 1 και 2 μαζί...

Δημοσ.
Μαθηματικά δε μου στέκει. Δε θα πρεπε να ναι πάνω κάτω 24 ώρες; Δεν κάνω πλάκα, είναι κάτι που ξεχνάω;

Για μένα, διαρκεια δε θυμάμαι αλλά ή με lost ή με naruto είναι το ρεκορ. Να μην καταλαβαίνω πότε βγήκε ο ήλιος και εκεί, next next next

Ενταξει ειναι 24 επεισοδια Χ 40 λεπτα το καθενα.

Βγαινει σε 2μιση μερες αν βλεπεις 10 επεισοδια την ημερα περιπου.

Τον υπνο δεν τον στερηθηκα παντως:-D

Δημοσ.

εγω παλι ελιωσα απο το απογευμα μεχρι το βραδυ να βλεπω grey's anatomy την 4η σεζον

(το ξερω δεν ειναι μεγαλη η διαρκεια και παλι σημαινει κατι..)

Δημοσ.
Ενταξει ειναι 24 επεισοδια Χ 40 λεπτα το καθενα.

Βγαινει σε 2μιση μερες αν βλεπεις 10 επεισοδια την ημερα περιπου.

Τον υπνο δεν τον στερηθηκα παντως:-D

ε νόμιζα σερί :-D

Δημοσ.

Μια φορά...κάποτε...έκανα μια σκέψη.Να δω τη τριλογία Lord Of The Rings σερί και τα τρία.Στα καπάκια.Το ένα πίσω απ' το άλλο.

Με τη σκέψη έμεινα. =ρ

Kανένα ρεκόρ από 'μενα λοιπόν, αγνοήστε το ποστ μου.

Δημοσ.
Μια φορά...κάποτε...έκανα μια σκέψη.Να δω τη τριλογία Lord Of The Rings σερί και τα τρία.Στα καπάκια.Το ένα πίσω απ' το άλλο.

Με τη σκέψη έμεινα. =ρ

Kανένα ρεκόρ από 'μενα λοιπόν, αγνοήστε το ποστ μου.

slygeo87...εγώ το έκανα αυτό!...το ένα μετά το άλλο!(σύνολο-περίπου 9 ώρες):confused:

Έκτοτε, έχω δεί...χμμ...3 επεισόδια LOST στη σειρά...:fear:

Δημοσ.

Μου θυμισες συμμαθητριες που το εκαναν αυτο στα παλια village στο Μαρουσι.Γυρω στις 9 ωρες σερι χωρις διαλλειμμα!!

Δημοσ.
Μου θυμισες συμμαθητριες που το εκαναν αυτο στα παλια village στο Μαρουσι.Γυρω στις 9 ωρες σερι χωρις διαλλειμμα!!

χαχα!... :-D

Δεν ξανακάνω κάτι παρόμοιο!...τραυματική εμπειρία...:-D

Δημοσ.

Σίγουρα δεν έχω τα ρεκόρ του Gaming εδώ..

Όταν είδα όλο το Elfen Lied σερί μάλλον ήταν το ρεκόρ μου..

Έχω παρακολουθήσει τόσα animation και τόσες ξένες σειρές, δυστυχώς δεν θυμάμαι πότε και που το παράκανα.. :-(

/Μαρία

• Super Moderators
Δημοσ.
slygeo87...εγώ το έκανα αυτό!...το ένα μετά το άλλο!(σύνολο-περίπου 9 ώρες):confused:

τα extended του Lotr είναι πάνω από 12 ώρες αν θυμάμαι καλά :-)

σε έχουμε :P

hell yeah, είχα πάει με κάτι φίλους :-)

Δημοσ.

Λοιπόν, με σειρά δεν έχω πωρωθεί ποτέ τόσο ώστε να κάτσω να δω σερί... Αλλά με ταινίες, ΠΑΝΤΑ, όταν παίρνω απόφαση να δω την πρώτη μιας τριλογίας είναι de facto ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Ρεκόρ; Οι δύο τριλογίες του Star Wars... περίπου 22 ώρες - με διαλείμματα για φαί και wc :-). Αυτό βέβαια συνέβη μόνο μία φορά...

Από κει και πέρα όμως, ο Νονός, το Matrix και ο Άρχοντας είναι τριλογίες που εφόσον ξεκινήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δω τα δύο επόμενα - αν και με το Matrix κάθε φορά τραβάω την ίδια απογοήτευση, εντούτοις συνεχίζω να μαζοχίζομαι και να το βλέπω:mrgreen:

Αυτά από μένα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...