Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ήχο μετά την εγκατάσταση Amarok 2

Diahn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, πολύ πρόσφατα αναβάθμισα (με φορμάτ) σε 9.04 ubuntu. Αφού λοιπόν ήμουν σίγουρος πως όλα δούλευαν περίφημα είπα να εγκαταστήσω τον Amarok 2 καθώς τον θεωρώ τον καλύτερο media player. Στην αρχή είχα πρόβλημα καθώς μου έβγαζε μήνυμα πως είχε κάποιο θέμα με την κάρτα ήχου έχωντας ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω τίποτα από αυτον. Αφού όμως εγκατέστησα κάποια πακέτα Synaptic που πρότειναν σε άλλες σελίδες δούλευει και αυτός πολύ καλά και τον χρησιμοποιώ ακόμη.

Σήμερα όμως ανακάλυψα πως και ο Totem και ο Flash Player μου (non-free) δεν δουλεύουν σωστά καθώς δεν έχουνε ήχο ενώ έχουν εικόνα.

Έχω καταλήξει , έτσι, στο συμπέρασμα πως κάτι πρέπει να παίζει με τα πακέτα που εγκατέστησα για τον Amarok αφού όλα δούλευαν σωστά πριν την εγκατάσταση αυτών.

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Είχε ποτέ τίποτα παρόμοιο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το kubuntu και έβγαλα ότι είχε σχέση με pulseaudio και γύρισα σε alsa και πλέον δουλεύει μια χαρά. Πάντως βάλτε και την τελευταία έκδοση του Amarok που λύνει αρκετά τέτοια προβλήματα. Την έκδοση μπορείτε να την εγκαταστήσετε ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ

http://www.kubuntu.org/news/amarok-2.1

Για το flash που εχεις μονο εικονα και οχι ηχο:

Ανοιγεις ενα τερματικο και τρεχεις το gstreamer-peoperties. Εκει που λεει "Προεπιλεγμενη εξοδος ηχου" βαζεις alsa και το κλεινεις.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το kubuntu και έβγαλα ότι είχε σχέση με pulseaudio και γύρισα σε alsa και πλέον δουλεύει μια χαρά. Πάντως βάλτε και την τελευταία έκδοση του Amarok που λύνει αρκετά τέτοια προβλήματα. Την έκδοση μπορείτε να την εγκαταστήσετε ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ

http://www.kubuntu.org/news/amarok-2.1

Το έβαλα στις πηγές λογισμικού αλλά μου λέει: NO PUBKEY.....

Ναι δεν υπάρχει public key γιαυτά τα repositories. Κάνε την εγκατάσταση της νέας έκδοσης και μετά την εγκατάσταση αφαίρεσε τα repositories που πρόσθεσες.

@check2fire Εννοείς ότι απεγκατέστησες όλα τα πακέτα που είχαν σχέση με το pulseaudio ;; Ή απλώς πήγες και άλλαξες τις ρυθμίσεις ; Και αν ισχύει το 2ο σε kUbuntu που μπορείς να κάνεις αυτές τις ρυθμίσεις ;

Τόσο καιρό το pulseaudio προκαλεί τόσα προβλήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το χρησιμοποιούνε αφού δεν είναι έτοιμο..

Ναι δεν υπάρχει public key γιαυτά τα repositories. Κάνε την εγκατάσταση της νέας έκδοσης και μετά την εγκατάσταση αφαίρεσε τα repositories που πρόσθεσες.

ΟΚ ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...