Προς το περιεχόμενο

Προσωπικά Δεδομένα

christos44

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:mad: Διαβάστε τί έγινε σήμερα και δώστε μου την γνώμη σας. Πήγα στον Κωτσόβολο να πληρώσω δόσεις από αγορές που είχα κάνει. Κατέβαλα το ωφειλόμενο ποσό και μου έδωσαν έναν νέο τύπο αποδείξεων που στο κάτω αριστερό μέρος είχε με μεγάλα κεφαλαία γράμματα την ένδειξη " Ο ΚΑΤΑΒΑΛΛΩΝ" και η ταμίας, αφού με ρώτησε εάν είμουν ο ίδιος ο αγοραστής, μου ζήτησε να υπογράψω, πράγμα το οποίο κι΄έκανα. Οταν πήγα στο σπίτι περιεργάσθηκα την απόδειξη και είδα ότι πάνω από εκεί που είχα υπογράψει με πάρα πολύ ψιλά γράμματα έγραφε " Εξουσιοδοτώ την εταιρία ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ ΑΕΒΕ να χορηγεί πρόσβαση στα προσωπικά μου στιχεία που της έχω μέχρι σήμερα υποβάλει, σε όλες τις συνδεδεμένες και συνεργαζόμενες με αυτή εταιρείες για την προώθηση προς εμένα πωλήσεως αγαθών ή παροχής υπηρεσιών εξ αποστάσεως από την ίδια ή από τις άνω τρίτες εταιρείες, την οποίαν επιθυμώ κι΄αποδέχομαι."

Φυσικά τα πήρα στο κρανίο και πήγα πίσω στο κατάστημα όπου ζήτησα να διαγραφεί η υπογραφή μου. Η ταμίας αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν μπορούσε να εισπράξει κανένα ποσό χωρίς να υπάρχει υπογραφή, και μόνο όταν απείλησα ότι θα τηλεφωνήσω στην Αμεση Δράση για υποκλοπή υπογραφής (γιατί στην πραγματικότητα περί αυτού πρόκειται) δέχθηκε να κάνει σχετική μνεία πάνω στην απόδειξη. Προσοχή λοιπόν στις σχετικές αποδείξεις όχι μόνο του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ αλλά όλων των σχετικών καταστημάτων που κάνουν μια μεγάλη βάση πελατολογίου με προσωπικά δεδομένα και την εκχωρούν με ή χωρίς ανταλλάγματα σε τρίτους.

Δημοσ.

Και μάλιστα αυτή η εταιρεία (Κωτσόβολος--One way) επεξεργάζετε τα οποιαδήποτε στοιχεία και με το παραπάνω...

Πέρσι έκανα κάτι αγορές κατά διαστήματα και επειδή ήταν λίγο ακριβά τα πράγματα μην τυχόν και πάθω τίποτα να έχω και την εγγύηση έδινα το όνομα μου...

Όταν αποφάσισα να πάρω ένα υπολογιστή αλλά όχι τις μετρητοίς αλλά με δόσεις ακούστε τι μου είπαν. Οτι ήδη έχω κάνει κάποιες αγορές για αυτό το χρόνο και σύμφωνα και με το εκκαθαρηστικό μου (ήταν μικρό) δεν δικαιούμουν να κάνω τέτοια αγορά...

Φυσικά τους χαιρέτησα και πήγα εκατό μέτρα παραπάνω και έκανα την δουλειά μου σαν κύριος.. Αλωστε το καλό το παληκάρι ξέρει κι'άλλο μονοπάτι...

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα.. Με μικρότερο εκκαθαριστικό πήρα αυτοκίνητο πρίν πέντε χρόνια και μάλιστα δεν μου ζήτησαν ούτε εγγυητή που ζητάν σε αυτές τις περιπτώσεις.... Το Κωτσοβολέικο του θυμήθηκε ότι ίσως να μην το πληρώσω; Εκτός και νόμισαν ότι είναι μονοπώλιο.. Λάθος κύριοι... Πέντε μαγαζιά της ίδιας κατηγορίας στα εκατό μέτρα είναι... Απλός εκεί έβρισκα ποιό εύκολα πάρκιγκ.

Ενας πελάτης λιγότερος .... Όχι τίποτα άλλο να ξέρουν και οι επόμενοι τι μέλει γένεσθε δίνοντας στοιχεία προσωπικά π.χ όνομα τηλέφωνο κλπ...

Μήπως πρέπει να δηλώνουμε και αλοδαποί μέσα στην ίδια μας την χώρα..

Δημοσ.

malakes, an kai pote den diabazw ta "psila grammata", genika ta megala katasthmata kanoune tetoies apateonies...

na to fwtotyphsoume kai na to kwlhsoume ejw apo to katasthma! :P :p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...