Προς το περιεχόμενο

Internet σε σπίτι χωρίς τηλέφωνο,βραχυπρόθεσμη..??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος πιστεύω τα λέει όλα αλλά ας αναλύσουμε το θέμα...λοιπόν μένω σε ένα σπίτι στο οποίο μέχρι πρίν απο λίγο καιρό είχα ίντερνετ και τηλέφωνο.Καθώς έκανα διακοπή τηλεφώνου και ίντερνετ πρίν απο 6-7 μήνες καθώς είμαι όλη μέρα στο γραφείο όπου υπάρχει σύνδεση με το ίντερνετ δε θεώρησα σκόπιμη την ύπαρξη σύνδεσης στο σπίτι,ούτε κάν υπολογιστή.Καθώς όμως τώρα τα πράγματα ζόρισαν ,και χρειάζομαι οπωσδήποτε ίντερνετ στο σπίτι,θέλω μια λύση για αυτό το θέμα αν αναλογιστούμε πως σε 6 μήνες θα ξενοικιάσω και θα φύγω..6 το πολύ,και πώς τα 40 ευρώ το μήνα για σύνδεση mobile internet μου φαίνονται πάρα πολλά!Η λύση της forthnet,ΗΟL κλπ θα ήταν πολύ καλή αν έμενα για 1 χρόνο ακόμη σε αυτό το σπίτι,δυστυχώς όμως το θέλω για λιγότερο απο 6 μήνες.Αν κάποιος έχει κάνει κάτι ενώ είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με εμένα ας βοήθήσει.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

φιλε μου βρισκεσαι σε δυσκολη θεση, με 30 ευροπουλακια το μηνα πιστευω εισαι καλα με mobile internet. τωρα κατι αλλο δεν υπαρχει εκτος εαν κανεις 6μηνο συμβολαιο με καποια εταιρια. Εαν δεν ειναι ο Οτε θα εχεις τηλ σε 1 μηνα οποτε διαλεξε και παρε. Mobile ειναι το καλυτερο. Εχεις και μια αλλη επιλογη βεβαια, να δανειστεις απο κανεναν γειτονα και να πληρωνετε μαζι τον λογαριασμο.

Δημοσ.

Αυτό με το γειτονα είναι το πιο σωστό απο όλα,αλλά ντρέπομαι να ζητήσω γιατί ειναι όλοι μεγάλοι,οικογένειες κλπ κ εγω είμαι φοιτητής κ γενικά μαύρο πρόβατο στην πολυκατοικία!Τώρα για το mobile net νομίζω πώς λίγα λές για 30 ευρώ.Ίσως το ψάξω λίγο καλύτερα προς τα εκεί γιατι αλλιώς δε γίνεται δουλειά!6 μηνο συμβόλαιο δε γίνεται με κανένα εναλλακτικό πάροχο,έχουν όλοι ρήτρα!Ευχαριστώ πάραυτα..!!

Δημοσ.

Icecut μπορείς να πάς σε κάποιον πάροχο και όταν μετακομίσεις μπορείς να μεταφέρεις και την συνδεση και τον αριθμό εκέι που θα πας

Δημοσ.
Icecut μπορείς να πάς σε κάποιον πάροχο και όταν μετακομίσεις μπορείς να μεταφέρεις και την συνδεση και τον αριθμό εκέι που θα πας

Αυτό γίνεται κανονικά - όμως θα πρέπει στη μετεγκατάσταση να πληρώσεις εκ νέου τα τέλη ενεργοποίησης που είναι κάμποσα ευρώ και - εκτός ΟΤΕ - η μετεγκατάσταση κρατάει mimimum ένα μήνα, υπάρχει και maximum αλλά αυτό τείνει στο άπειρο :-)

Δημοσ.

φιλε το νεο πακετακι της forthnet με 14κατι το εχεις δει?...24mbps απεριοριστα 200 λεπτα υπεραστικες και αστικες κλησεις για ενα 6μηνο

Δημοσ.
φιλε το νεο πακετακι της forthnet με 14κατι το εχεις δει?...24mbps απεριοριστα 200 λεπτα υπεραστικες και αστικες κλησεις για ενα 6μηνο

Ναι αλλά έχει ελάχιστη παραμονή στο δίκτυο της εταιρείας για 12 μήνες...κατα τα άλλα είναι πολύ καλή προσφορά!!

Δημοσ.

Φίλε μου, με 6μηνη δέσμευση δεν θα βρεις τίποτα, είναι σίγουρο.

Προσωπικά, θα διάλεγα μία εκ των hol/forthnet, αναλόγως με το ποια θα μου έλεγε ότι θα με ενεργοποιήσει πιο γρήγορα. Από την άποψη της τιμής, νομίζω ότι και οι 2 είναι περίπου τα ίδια. Ο τρόπος που σκέφτομαι είναι ο εξής:

- Αγοράζεις π.χ το πρόγραμμα hol adsl internet 6Mbps, με 16,5€/μήνα, άρα για το 6μηνο που θέλεις σου βγαίνει 99€.

- Υπολογίζεις και στα έξοδά σου το τέλος απενεργοποίησης πριν τη λήξη του 12μηνου (70€) και τελειώνει το θέμα.

Έτσι έχεις για 6 μήνες, με 170€ adsl 6Mbps. Σου βγαίνει περίπου 30€/μήνα. Υπολόγισε επίσης, ότι αν φύγεις σε 6μήνες από το σπίτι, θα έχεις τους 5 περίπου ιντερνετ, δεν πρόκειται να σε ενεργοποιήσουν σε 2 μέρες από σήμερα... άρα τα έξοδα μειώνονται κατά τα πάγια των αντίστοιχων μηνών.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...