Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για θεση δικτυου μεσω ιντερνετ!

issbillos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πριν κανω την ερωτηση θα ηθελα να σας εξηγησω λιγο το προβλημα που μου εχει παρουσιαστει. κανω μεταφορα το γραφειο μου σε αλλη εδρα αλλα τον χωρο που βρισκομαι τωρα θα τον κρατησω γιατι δεν κοστιζει πολυ το ενοικιο και θελω να εχω ενα παιδι να δουλευει εκει και οταν ερχεται καποιος πελατης να τον στελνει στο καοινουριο γραφειο. Το προβλημα ειναι το εξης: Ο υπολογιστης που εχει τα προγραμματα που χρησιμοποιω και ειναι σαν server θα ειναι στο καινουριο γραφειο. θα μπορουσα να συνδεομαι με logmein σε καποιον υπολογιστη στο καινουριο γραφειο και να δουλευει ενα ατομο απο το παλιο αλλα δεν θελω να μου "τρωει" θεση εργασιας. υπαρχει τροπος να δημιουργησω μια απομακρυσμενη θεση δικτυου μεσω ιντερνετ στο παλιο γραφειο και να λειτουργουν τα προγραμματα μεσω ιντερνετ σαν μια επιπλεον θεση εργασιας στο καινουριο γραφειο? δηλαδη να λειτουργουν μονο οταν ειναι ανοιχτος ο server και η αποθηκευση να γινεται κανονικα στον server οπου αποθηκευουν ολες οι θεσεις εργασιας. Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να βρεθει μια λυση γιατι μου εχει δεσει τα χερια λιγο αυτο το θεμα. ευχαριστω.

Δημοσ.

Για να συνδέσεις μέσω Internet ένα ή και περισσότερα τερματικά στον server σου, χρειάζεσαι Terminal server

Δημοσ.

Remote desktop Connection...

Αν το λειτουργικο που εχει ο Server ειναι XP θα σου πεταει τον χρηστη στο νεο γραφειο εξω. Με win2000, win2003 Μπορουν να δουλευοθν στο ιδιο πψ χ χρηστες π.χ ενας τοπικα και 1-2 απομακρυσμενα....

Σε win2000 νομιζω συμφερει καλυτερα αν θελεις πανω απο 2 Licences.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...