Προς το περιεχόμενο

Μεγάλες θερμοκρασίες σε netbook(;)

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Μια ερώτηση στα γρήγορα.

Έβαλα το EVEREST στο netbook για να δω κατι, και κοιταξα και βαθμους.

Στην CPU τώρα είναι 55,

λέει ένα CPU DIODE στους 76, και το μόνο λογικό είναι ο σκληρός.(44)

Είναι λογικοί τέτοιο βαθμοί; Το msi wind u100 εχω. Απο σκόνη δε πρέπει να έχει φάει. Δε το έχω και πολύ καιρό.

Τι λέτε;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλο ειναι να το εχεις σε δροσερο μερος, εχω οτ ιδιο μηχανακι αλλα δεν τραβαει τετοια ζορια, ελεγξε αν υπαρχει θορυβος στο εσωτερικο του, επισης αναβαθμισε στο τελευταιο bios και τελος πες μας ποσες ωρες το δουλευεις...

Δημοσ.

Το πόσες ώρες το δουλεύω... Είναι σχετικό. Να, τώρα που το άνοιξα έχει

cpu 46

cpu diode 63

Σκληρός 33

Bios... Χμμ, ναι. Πως ακριβώς θα μπορούσα να το περάσω; Δεν έχω ξαναπεράσει, οπότε υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.

Μια ερώτηση στα γρήγορα.

Έβαλα το EVEREST στο netbook για να δω κατι, και κοιταξα και βαθμους.

Στην CPU τώρα είναι 55,

λέει ένα CPU DIODE στους 76, και το μόνο λογικό είναι ο σκληρός.(44)

Είναι λογικοί τέτοιο βαθμοί; Το msi wind u100 εχω. Απο σκόνη δε πρέπει να έχει φάει. Δε το έχω και πολύ καιρό.

Τι λέτε;

Ευχαριστώ πολύ.

εγω εχω το advent που ειναι το ιδιο με το δικο σου κ εχω τις ιδιες θερμοκρασιες με 12 ωρες χρησης τη μερα ανα δυο εβδομαδες... μπορει κ περισσοτερο γυρω στο 70-75 ο cpu.. δηλαδη κ που μενει κλειστο 10 μερες μετα παλι τα ιδια.

Δημοσ.

και εμενα τις ιδιες πιανει. Μην κανεις τίποτα (μην αλλαξεις bios), μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες του. Δες και τα eee pc τι πιάνουν. Αυγά ψήνουν...Απλά τώρα που ειναι καλοκαίρι να το έχεις σε επίπεδη επιφάνεια και όχι πχ σε στρώμα κρεβατιού που ενδεχομένως να φράζουν οι κάτω αεραγωγοί. Αν παρόλα αυτά ενοχλείσαι με τις θερμοκρασίες μπορείς να το ανοιξεις και να βάλεις ειδικές ψύκτρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...