Προς το περιεχόμενο

αγορα desktop

ALdaperan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα πάρω τη γνώμη σας σε αυτό.

Θέλω να φτιάξω δύο ολοκληρωμένα PC για να δουλέψουν σε φροντιστήριο Γερμανικών.

Τα PC θα χρησιμοποιηθούν για δημιουργία βιβλίων.

Τι λέτε να είναι όπως το παρακάτω? (Δεν θέλω AMD και ATi).

MarinaPC2.jpg

Δημοσ.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα πάρω τη γνώμη σας σε αυτό.

Θέλω να φτιάξω δύο ολοκληρωμένα PC για να δουλέψουν σε φροντιστήριο Γερμανικών.

Τα PC θα χρησιμοποιηθούν για δημιουργία βιβλίων.

Τι λέτε να είναι όπως το παρακάτω? (Δεν θέλω AMD και ATi).

MarinaPC2.jpg

Φίλε για την δουλειά που το θες είναι υπερβολή ο Quad..Δεν θα σου προσφέρει απολύτως τίποτα..Καλύτερα να μπουν τα λεφτά στον SSD που προτείνει ο Bancu για να γίνει πιο γρήγορος ο υπολογιστής.Αλλά και να μην μπεί SSD..το ίδιο και το αυτό θα είσαι ότι cpu και να βάλεις..Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πετάξεις τόσα λεφτά στη cpu..Επίσης η κάρτα γραφικών...για να ανοίγεις το word...και αυτό υπερβολή..Για τα περιφερειακά πάω πάσο γιατί η εμφάνιση μετράει...Μόνο το κουτάκι να αλλάξεις με αυτό που σου προτείνει ο Bancu πιο πάνω...και επίσης μην αμελήσεις να βάλεις και γνήσιο λειτουργικό...;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:55 ----------

@ALdaperan...Ίσως να σε συμφέρει να το αγοράσεις από το πλαίσιο αυτό τον καιρό...Δες λίγο..

plaisiocomputers.png

Δημοσ.

το θεμα είναι οτι το pc προοριζεται για ροδο και εκει δεν έχει πλαισιο :P αλλα και πάλι απο eshop καλα θα είναι διοτι ροδο έχοθμε μικρότερο φπα ;)

Δημοσ.

Δεν λέω για την τιμή...Έβαλα γρήγορες ddr3 ram...

Γλιτώνεις κάποια χρήματα από την κάρτα γραφικών από πλαίσιο που την έχει φθηνότερα και τα βάζεις εκεί..Αλλά αν τα παίρνεις φθηνότερα από e-shop..Τότε και στο e-shop γίνεται απλά θα σου βγεί 10-20€ παραπάνω από ότι πρίν..Μητρική βάζεις την ίδια που έβαλα και στο πλαίσιο...και RAM αυτές...Ακόμη πιο γρήγορες...DDR3 6-6-6-18

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...