memtsas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 καλησπερα, θα ηθελα λιγο τη βοηθεια πανω σε ενα θεμα. ειμαι φοιτητης υπευθυνος σε μια οργανωση που κανει ανταλλαγες με αλλες σχολες του εξωτερικου. για να ερθει καποιο παιδι απο το εξωτερικο πρεπει να στειλει καποια εγγραφα, συνηθως pdf ή σκαναρισμενες εικονες. μεχρι τωρα η ολη διαδικασια γινοταν μεσω email οπου σε μεγαλα attachment εστελναν τα εγγραφα και τα τσεκαρα εγω και μετα τα εκτυπωνα ενα-ενα. θα ηθελα ομως να αλλαξω λιγο το συστημα αυτο (γιατι ειναι πολυ χρονοβορο) και ελεγα να το κανω λιγο πιο αυτοματο. σκεφτομουν βασικα να εκανα ενα site οπου ο καθενας που ειναι να ερθει για ανταλλαγη να μπορει να γινεται χρηστης (μεσω invite) και να μπορει να "διαχειριζεται" το λογαριασμο του. να ανεβαζει δηλαδη τα απαιτουμενα εγγραφα, και καθε ενα εγγραφο που ανεβαζει να βγαζει απο διπλα ενα tick, να το βλεπω εγω και οταν εχει στειλει ΟΛΑ τα εγγραφα ο χρηστης να "γινεται πρασινος" και εγω να μπορω να στειλω ΟΛΑ τα εγγραφα μαζι για εκτυπωση. εγω απο προγραμματισμο (οπως φαινεται και απο το μηνυμα μου, δεν ξερω. απο υπολογιστες και ιντερνετ κατι ξερω ομως). εψαχνα να βρω μηπως υπαρχουν ετοιμα εργαλεια για να κανεις κατι τετοιο οπως θελω (σε κανενα blog ή googlepages κλπ κλπ) αλλα δε βρηκα κατι. ολα αυτα τελικα θελω να ανεβουν σε ενα site που θα ανεβει στον server του πανεπιστημιου. εχετε κατι να μου προτεινετε?????ξερετε που να απευθυνθω και τι να ζητησω( περαν του να παω σε εναν web developer, γιατι εκει θελει χρηματα που σε εθελοντικη οργανωση σπανιζουν....). μπορω να το κανω μονος μου με καποιο εργαλειο??(αυτο με ενδιαφερει κυριως, και ας χρειαστει να μαθω αρκετα πραγματα)
circadian Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 εγω στο μονο που μπορω να βοηθησω ειναι στο να σου πω οτι χρειαζεσαι καποιου ειδους document management system. μπορεις να δεις μερικα εδω http://www.jumpbox.com/product/Document+Management οπου μπορεις να κανεις και ενα trial. δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κανενα οποτε δυστυχως δε μπορω να βοηθησω αλλο. καλη τυχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.