freedubus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Ναι και μετά του έδειχνε στο γιουπόρν βιντεάκια για "επικάλυψη με λευκό επίχρισμα". Προφανώς εννοεί οτι ο μάστορας την είχε δεί την ταινία.
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 γιατι δεν θες να το βαψεις?! πραγματικα νομιζω οτι ειναι η ΜΟΝΗ λυση..ελα μην σκας! παρε μπρογια και ξεκινα... Aυτα ειναι !!!!!! :lol: Πολυ γέλιο !!!! :lol:
JohnEngineer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στη φοιτιτική εστία όταν σπούδαζα.. όλα όσα έχουν γραφτεί πέρασαν αστραπιαια απο το μυαλό μου και τελικά.... απλώς έβαψα όλο το δωμάτιο.. Χρώμα ίδιο δέν υπάρχει περίπτωση να το πετύχεις.. εμένα μου είχε βγεί λίγο πιο ανοιχτό αλλα την γλύτωσα..
Garnele Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Προφανώς εννοεί οτι ο μάστορας την είχε δεί την ταινία. Προφανώς ναι τώρα που το ξαναβλέπω Ο μπογιατζής έχει δει MR.Bean Αλλά η άλλη εκδοχή ήταν πιο ωραία.
Xaralambos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Γιατί πολύ απλά δεν βάζεις κάποιο γνωστό/ή σου να σ κάνει κάτι σε γκράφιτι-τοιχογραφία σε εκείνο το σημείο ??
frenzy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Άμα το κοιτάς από πολύ κοντά είμαι σίγουρος πως δεν θα φαίνεται τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.