Προς το περιεχόμενο

Κατέστρεψα το τοίχο μου!!

chrislsp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση οτι και το διαλυτικό νίτρου και το νέφτι και το λευκό πνεύμα θα χαλάσουν και το υπόλοιπο χρώμα στον τοίχο.Θα έλεγα να δοκιμάσεις και καθαρή βενζίνη αν και πιστέυω πώς έχει ποτίσει πλέον το χρωμα στο υλικό του τοίχου και δύσκολα θα ξεβάψει.Δηλαδή είναι σα να προσπαθείς να ξεβάψεις σπρέυ απο τοίχο..κάτι τέτοιο.Με τρίψιμο ελαφρύ ίσως καταφέρεις να αφαιρέσεις το πρώτο στρώμα της βαφής και να μείνεις στο 2ο αφού σίγουρα ο τοίχος είναι περασμένος 2 χέρια μπογιάς.Το σωστότερο πάραυτα είναι να τον βάψεις..και αν είναι κίτρινος απο κάπνισμα η τον πολύ καιρό να βάψεις όλο το δωμάτιο!Αν είσαι σε ενοίκο πές το στο σπιτονοικοκύρη.Είναι δικά του έξοδα..καλή τύχη!
θα μου επιτρέψεις όχι να διορθώσω, αλλά να συμπληρώσω, αν θέλεις, ότι αν η φθορά των χρωμάτων οφείλεται σε συνήθη χρήση του μισθωτή για 3,ας πούμε χρόνια και ίσως παραπάνω, τότε βαρύνει τον μισθωτή, όχι τον εκμισθωτή(=σπιτονοικοκύρη)

κατά τα άλλα μπράβο σας γιατί μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο ρε φίλοι:mrgreen:

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμμμ....:rolleyes:

Νομίζω πως το μόνο που σου μένει εκτός από το βάψιμο είναι...

το βάψιμο! :lol:

Ό,τι άλλο κι αν δοκιμάσεις προκειμένου να βγάλεις το σημάδι από τον τοίχο...χειρότερο θα τον κάνει! :eek:

Sorry!:confused:

Δημοσ.

γιατι δεν θες να το βαψεις?! πραγματικα νομιζω οτι ειναι η ΜΟΝΗ λυση..ελα μην σκας! παρε μπρογια και ξεκινα...

Δημοσ.

Γιατί είμαι σε νοίκι και σκέφτομαι και τα έξοδα!Θα πάω αύριο σε χρωματοπωλείο να ρωτίσω για να το τρίψω αλλιώς την έκατσα τη βάρκα! :P Ειμαι στο πρώτο χρόνο του συμβολαίου κ άκουσα πως το βάφει ο σπιτονοικοκύρης αλλά τι να του πω..γεια σας ελάτε να μου βάψετε το σπίτι,κάντο και ώχρα!ε μου φαίνεται κάπως!

Δημοσ.

mr.Bean και τετοια φαση φανταζομαι οταν σε σκεφτομαι να λερωνεις τον τοιχο!χαχα,περα απο την πλακα,βαλε μια αφησα εκει να το παιζεις και cool στα γκομενακια!

Δημοσ.

Ασπρη γόμα. Και καθάρισμα με νερό. Αμα δεν έχει ποτισει απο το σαπούνι ίσως κάνει κάτι. (Συμβουλη μπογιατζή η γόμα οχι δικιά μου)

Δημοσ.

Έτσι και βάλει whitespirit πάνω στο πλαστικό...Καλά θα κάνει να είναι έτοιμος να βάψει μετά.10 φορές χειρότερο θα γίνει αν έχει λιγότερο από 1 χρόνο να βαφτεί το σπίτι.

Δημοσ.

Αν βρει με καποιο τρόπο το χρώμα μπορει να παει να παρει ενα μικρο δοχειο με χρώμα και να βάψει το τοιχο στο σημείο.

Δεν ξερω πως να κόψει χρωμα και να του το πάει για να βαλει σε κανενα φασματογράφο

Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω καταλήγουν στο "τίποτα δυστυχώς" :P

Ρημαδολύσεις είναι όλα αυτά.. 99,9% θα μείνει σημάδι που θα φαίνεται ακόμα χειρότερα... Βάψιμο.. Μόνο... Το πολύ πολύ επιτόπου και fingers crossed..

Δημοσ.

επίσης το μελάνι έχει πολύ καλές πιθανότητες να φαίνεται ακόμα και αν βάψεις 1-2 χέρια (ανοιχτόχρωμου) πλαστικού από πάνω. Πιτσιρικάς είχα ζωγραφίσει το αιματοβαμμένο δισκοπρίονο των wasp στον τοίχο του δωματίου μου με μπλε και κόκκινο στυλό. Ο μπογιατζής που έβαψε μερικά χρόνια αργότερα αναγκάστηκε να ξύσει το σημείο με σπάτουλα και να ξαναστοκάρει πριν βάψει, για να μην φαίνεται το καλλιτέχνημά μου κάτω από την μπογιά του :-)

Σόρρυ αν σου χάλασα το κέφι :lol:

Δημοσ.

Μελάνι από φωσφοριζέ μαρκαδόρο έριξε το παιδί ρε, σε λίγο θα του πείτε να γκρεμίσει τον τοίχο και να τον ξαναχτίσει.

Το να το προσθέσεις μερικές ακόμη πιτσιλιές το έχουμε απορρίψει σαν πλάνο;

Ή μπορείς να κάνεις ένα σχέδιο στον τοίχο με λίγο χρώμα, διαφορετικό από αυτό που ήδη έχει ο τοίχος, από πάνω.

Δημοσ.

Τελικά η μόνη λύση είναι βάψιμο..έτριψα αλλά τίποτα..επρεπε να φύγει κομμάτι για να είναι οκ!Σας ευχαρτιστώ πολύ για τις ιδέες..γόμα δε πέτυχε,whitespirit είναι καλό λέει για μονο επιτόπου εκείνη τη στιγμή και για μικρές επιφάνειες.

Υ.Γ. Ο μπογιατζής έχει δει MR.Bean και διαφώνισε με το whitespirit γιατί θα είχε τη κατάληξη της mother teresa-galery και συμφώνησε με το παραπάνω video αφού πρώτα ενημερώσω τη πυροσβεστική! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...