chrislsp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Γεια σας,πριν λίγο καιρό χύθηκε μελάνι από φωσφοριζέ μαρκαδόρο..δοκίμασα να το πλύνω με νερό τίποτα,έβαλα σαπούνι τίποτα...σήμερα δοκίμασα με οινόπνευμα!Το οινόπνευμα έκανε το τοίχο μπλε!Τώρα έχω ένα τοίμο με μαύρα πράσινα και μπλε σημάδια...HEEEELP κάποιος να μου πει ΕΚΤΟΣ από βάψιμο τι άλλο?!!!!
frenzy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 White spirit κι αν δεν πιάνει διαλυτικό νίτρου. Αλλιώς γυαλόχαρτο 180 και τρίβε ελαφρά μέχρι να ψιλοφύγει. Βάψιμο όμως είναι το πιο σωστό.
insomniaK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Επίσης, τοποθέτηση αφίσας από πάνω ή αγορά φωσφοριζέ μελανιού και οινοπνευματος σε μεγάλη ποσότητα για να καλύψεις και το υπόλοιπο δωμάτιο.
firewalker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Βγάλε μία φώτο να το δούμε για να βοηθήσουμε καλύτερα. Πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο και πες τους τι έγινε. Θα σου πούμε αν γίνετε κάτι με κάποιον διαλύτη. Επίσης αν δεν φύγει αγόρασε ένα black light με το φωσφόριζε μελάνι στον τοίχο θα είναι πολύ cool...
chrislsp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μάλλον κανα γυαλόχαρτο λέτε ε!Φώτο δε φαίνεται...να πάρει... Υ.Γ. firewalker με το blacklight TA SPAEI !!! lol ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:15 ---------- "White spirit κι αν δεν πιάνει διαλυτικό νίτρου." τι είναι αυτά!?
slipknot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 "White spirit κι αν δεν πιάνει διαλυτικό νίτρου." τι είναι αυτά!?
frenzy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Άμα κάνεις παιδί και σβήνεις τοιχογραφίες μέρα παρά μέρα θα τα μάθεις όλα...
chrislsp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Πρώτον που το βρίσκω και δευτερον δε θα κάνει ζημιά στο χρώμα του τοίχου?ασπρος προσ το κίτρινο!
frenzy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Το white spirit δεν κάνει ζημιά. Απλά θα κάνει λίγο μουτζούρα στην αρχή που θα την ξεπλύνεις με νερό. Το διαλυτικό νίτρου σε κάτι κουφώματα το 'χα βάλει οπότε θα σε γελάσω. Σε χρωματοπωλεία/σιδηρικά κλπ.
chrislsp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 οκ ευχαριστώ θα δοκιμάσω αυριο αφού μόνο τα supermarket είναι ανοιχτά τώρα!
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Να προτείνω επίσης και spray (Ajax style, με ψεκαστήρι δηλαδήΣ) σόδας. Κάνει θαύματα. Δεν ξέρω αν έχουμε Ελλάδα.
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, μάλλον καυστική σόδα θα είναι, με την ανόργανη γενικά δε βγάζω άκρη. Αλλά η τούμποργκ βγάζει και καταπληκτικές μπύρες (όχι την κλασσική, κάτι άλλες εκδόσεις) και έμενα και δίπλα στο 'ργοστάσιο και γενικά, αγαπάμε τούμποργκ.
Icecut Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Έχω την εντύπωση οτι και το διαλυτικό νίτρου και το νέφτι και το λευκό πνεύμα θα χαλάσουν και το υπόλοιπο χρώμα στον τοίχο.Θα έλεγα να δοκιμάσεις και καθαρή βενζίνη αν και πιστέυω πώς έχει ποτίσει πλέον το χρωμα στο υλικό του τοίχου και δύσκολα θα ξεβάψει.Δηλαδή είναι σα να προσπαθείς να ξεβάψεις σπρέυ απο τοίχο..κάτι τέτοιο.Με τρίψιμο ελαφρύ ίσως καταφέρεις να αφαιρέσεις το πρώτο στρώμα της βαφής και να μείνεις στο 2ο αφού σίγουρα ο τοίχος είναι περασμένος 2 χέρια μπογιάς.Το σωστότερο πάραυτα είναι να τον βάψεις..και αν είναι κίτρινος απο κάπνισμα η τον πολύ καιρό να βάψεις όλο το δωμάτιο!Αν είσαι σε ενοίκο πές το στο σπιτονοικοκύρη.Είναι δικά του έξοδα..καλή τύχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.