activex Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 εγώ πάντως είχα καημό να δω μια ταινία που... πρώτον να καταστρέφεται τελικά ο πλανήτης! και στο τέλος που σε προέτρεπε να εξιλεωθείς μέσα από τους δυο επιζώντες οι οποίοι θα διατηρούσαν τον κύκλο με μια πιθανό πιο ελπιδοφόρα... αρχή... αισθάνθηκα ότι προέβαλε τη συλλογική συνείδηση με μια ευρύτερη έννοια! άρα είχε και το βαθύτερο νόημα ,τονίζοντας την (ευ)γενικότερη σημασία της ζωής! κατά τα άλλα ...ε ναι! το είπα και το ξανά λέω... δε μας χέζεις ρε καρατσαφέρη με τα ufo σου ; πήξαμε στους σωτήρες
black_widow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Θα του έβαζα 5/10 μόνο και μόνο για την καλή αρχή...Κατά τα άλλα απαράδεκτη η ταινία
kostas_crete Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 εγώ πάντως είχα καημό να δω μια ταινία που... πρώτον να καταστρέφεται τελικά ο πλανήτης! και στο τέλος που σε προέτρεπε να εξιλεωθείς μέσα από τους δυο επιζώντες οι οποίοι θα διατηρούσαν τον κύκλο με μια πιθανό πιο ελπιδοφόρα... αρχή... αισθάνθηκα ότι προέβαλε τη συλλογική συνείδηση με μια ευρύτερη έννοια! άρα είχε και το βαθύτερο νόημα ,τονίζοντας την (ευ)γενικότερη σημασία της ζωής! κατά τα άλλα ...ε ναι! το είπα και το ξανά λέω... δε μας χέζεις ρε καρατσαφέρη με τα ufo σου ; πήξαμε στους σωτήρες Ήταν πολλοί οι επιζήσαντες. Στο τέλος φεύγουν πολλά διαστημόπλοια από την γή, όχι μόνο ένα. Επίσης καταστράφηκε ο πλανήτης και τα πιτσιρίκια γυρνάνε αιώνες μετά φαντάζομαι, που η γή έχει ξαναγίνει βιώσιμη. Προσωπικά, μου έχει μείνει τρελλά η φάση με το αεροπλάνο. Τρομερή σκηνή!
V for Vagelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ήταν πολλοί οι επιζήσαντες. Στο τέλος φεύγουν πολλά διαστημόπλοια από την γή, όχι μόνο ένα. Επίσης καταστράφηκε ο πλανήτης και τα πιτσιρίκια γυρνάνε αιώνες μετά φαντάζομαι, που η γή έχει ξαναγίνει βιώσιμη. Για το πρώτο συμφωνώ, αν και δε ξεκαθαρίζεται αν μεταφέρουν κι άλλους ανθρώπους ή απλά άλλα είδη. Για το δεύτερο, νομίζω είναι προφανές ότι πρόκειται για άλλο πλανήτη. Την ταινία την είδα ευχάριστα, δε με κούρασε, απλά θα μπορούσε να είχε καλύτερη εξέλιξη από ένα σημείο και μετά. Ο Proyas μας έχει δείξει ότι μπορεί και καλύτερα αν και το σκηνοθετικό κομμάτι δε με απογοήτευσε και τόσο. Πολύ δυνατή βρήκα τη σκηνή όπου ο "ξανθομάλλης et" δείχνει στο παιδί το δάσος που καίγεται, στην ουσία το τέλος του κόσμου... Κατά τ άλλα τα εφέ δε βοήθησαν ιδιαίτερα για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα αντίστοιχα εντυπωσιακή με αυτές των The Crow και Dark City.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Aν δω αλλη μια ταινια με συμβολισμους περι Εδεμ, Κιβωτου του Νωε, και λοιπα Χριστιανικο(βουδιστικο, μωαμεθανικο δεν εχει σημασια)παπαρακια ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΙΘΜΟΛΓΑΝΕΙΕΣ θα κοψω το σινεμα και θα δω Ελλαδα εχεις Ταλεντο Ελεος ποια με τους αριθμους. Ελλαδα 158 Συμπαν 564 αρα Ελλαδα και Συμπαν 622 ισον Χριστος ισον Αιωνιος
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Σαν ταινία, δεν ηταν κατι το ιδιαίτερο. Ενα ποτ πουρι απο διάφορες αλλες ταινίες. Αντε λιγο στην αρχή να εχει καποιο ενδιαφέρον, να δεις που θα το πανε. Μόλις ομως δεις! Θα θελήσεις να ξεριζώσεις τα ματάκια σου και να τα κάνεις τηγανητά!
explorer21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Όταν είχα δεί το trailer μου είχε φανεί ενδιαφέρουσα αλλά τελικά μάπα το καρπούζι...το τέλος το έχω ήδη ξεχάσει...
john1987 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αρχισε καπως με ενδιαφερον αλλα μετα το ξεσκισανε τελειως. Το μονο highlight ηταν οι σκηνες των ατυχηματων.Αν το δειτε σε κανα blu-ray παλευεται. 4/10
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μολις την ειδα και εχω μονο ενα να πω. Επιτελους ειδα μια ταινια που στο τελος καταστρεφεται ο πλανητης. Καθε φορα κατι "μαγικο" γινεται την τελευταια στιγμη και ο πρωταγωνιστης/ηρωας μας σωζει ολους η ο Keany Reeves αποφασιζει να αλλαξει σχεδια. Εγω εμεινα ευχαριστημενος απο αυτο το τελος και να πατε να πνιγειτε ολοι.
yannis27gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μολις την ειδα και εχω μονο ενα να πω. Επιτελους ειδα μια ταινια που στο τελος καταστρεφεται ο πλανητης. Καθε φορα κατι "μαγικο" γινεται την τελευταια στιγμη και ο πρωταγωνιστης/ηρωας μας σωζει ολους η ο Keany Reeves αποφασιζει να αλλαξει σχεδια. Εγω εμεινα ευχαριστημενος απο αυτο το τελος και να πατε να πνιγειτε ολοι. Ναι, ρε φίλε, κι εμένα μ' άρεσε ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Ελπίζω να μη φάμε τρελό κράξιμο απ' τους άσχετους
ikaruga24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα μου αρεσε η ταινια. Απο την αρχη που εχει ενδιαφερον να δεις τι παιζει μεχρι και το αποκαλυπτικο τελος. Δεν ειναι παντου καλη, αυτο να λεγεται, αλλα ειναι overall καλη και ευχαριστη. Εχει επισης αρκετους συμβολισμους ως ταινια. Ακομα και ο γλυκαναλατος Cage κανει τη δουλεια του.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Τι εγινε μαγκες? Εγραψα εγω το ΠΡΩΤΟ θετικο σχολιο και (επειδη προφανως φοβοσασταν να γραψετε κατι θετικο σε μια ταινια που ολα τα προηγουμενα ποστ εριχναν χοντρο κραξιμο) ξετσουτσουνιασατε?
fullon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 μουφα μεγαλη η ταινια. το τελος το κανανε ετσι ωστε να καταφερουν να μεινει κατι στον θεατη απο την ταινια μιας και δεν προσφερει κατι αλλο. λες και εβαλαν στο μιξερ κομματια απο αλλες ταινιες και βγηκε αυτο -"ας βαλουμε την γη να καταστρεφεται μωρε στο τελος" -ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΛΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙ Η ΓΗ. ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ -":D" -
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.