firewalker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 http://www.imdb.com/title/tt0448011/ Πω, πω... Τι Αμερικ(λ)ανιά ήταν αυτή; Καλά το ξεκίνησαν. Στο τέλος το βίασαν και πέθανε.
manost Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Όντως, στο ξεκίνημα έλεγα ότι θα μιλάμε για ταινιάρα. Στο τέλος το ξεφτίλισαν.
soturin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Aναφέρεστε στο trailer ή την είδατε και στο τέλος του ξεφτιλίζουν; Και νομίζω έχει ξαναναφερθεί στο forum ή κάνω λάθος;
manost Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Aναφέρεστε στο trailer ή την είδατε και στο τέλος του ξεφτιλίζουν; Και νομίζω έχει ξαναναφερθεί στο forum ή κάνω λάθος; Αναφέρομαι στο τέλος της ταινίας. Την έχω δει.
slipknot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δεν έχω δει την ταινία και στο trailer όμως καλά το αρχίζουν αλλά στη πορεία γίνεται πολύ Λιακοπουλίστικο.
JohnEngineer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μαπα η ταινια απο την αρχή μέχρι το τέλος... Απογοήτευση
chill Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλούτσικη ταινία με lame τέλος - εφάμιλλο αν όχι χειρότερο από το τελείωμα του "the day the earth stood still" - και αρκετά προβλέψιμη πλοκή από κάποιο σημείο και μετά. Την είδα αρκετά ευχάριστα για να είμαι ειλικρινής. Ζεσταίνομαι αρκετά τις τελευταίες ημέρες και η wind δεν μου τα λέει καθόλου καλά........ΦΣΣΣΣΣ ΜΠΟΙΝΓΚ 236200933
pappous_soulis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Όντως, το τέλος ήταν ελεεινό. Μου άρεσε πάντως που στους αριθμούς περιέχονταν οι συντεταγμένες. Εκτός απο προφήτησα ήταν και GPS η μικρή
Finn Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλά το ξεκίνησε όντως αλλά στο τέλος βγήκε αμερικανιά. Το δέντρο που πήγαιναν τα μακριά ήταν μηλιά? Είχε και κανά φίδι εκεί κοντά?
chill Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Το δέντρο που πήγαιναν τα μακριά ήταν μηλιά? Είχε και κανά φίδι εκεί κοντά? Adam and Eva.....and the tree of knowledge
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλά το ξεκίνησε όντως αλλά στο τέλος βγήκε αμερικανιά. Το δέντρο που πήγαιναν τα μακριά ήταν μηλιά? Είχε και κανά φίδι εκεί κοντά? Θα συμφωνήσω απόλυτα.. Ωραίο μέχρι την μέση περίπου, αλλα το τέλος... Η σκηνή στο τέλος με τα παιδάκια που τρέχουν σε ένα λιβάδι προς ένα μεγάλο δέντρο θυμίζει απίστευτα Legend of Zelda : Majora's Mask :p
snik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Τελικα ολοι την ιδια γνωμη ειχαμε, ενω η αρχη μου αρεσε αρκετα απο ενα σημειο και μετα εγινε αρκετα προβλεπομενο με αποκορυφωση το μουφα τελος του. Την ειδα ευχαριστα και περιπου μεχρι την μεση ειχε ολες της προοπτικες να γινει μια πολυ καλη ταινια αλλα επρεπε να την ριξουν την αμερικανια τους
NOMIKOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Σε γενικές γραμμές μου άρεσε όλη και προτότυπη ιδέα (εκτός και αν είναι ριμέικ σε τίποτα παλιό και δεν το πήρα είδηση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.