geo1962 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Απεγκατάστησα το «Nero 9.0.9». Όσες φορές και αν προσπάθησα να το ξανά εγκαταστήσω, δεν τα κατάφερα. Κατά την προετοιμασία του οδηγού εγκατάστασης ο τίτλος του παραθύρου είναι, «Extracting (Εξαγωγή)». Το πρώτο παράθυρο που εμφανίζει ο οδηγός εγκατάστασης, είναι αυτό της προσαρμοσμένης εγκατάστασης και υπό τον τίτλο «Nero 9.0.9 - Συντήρηση». Να κινηθώ προς τα πίσω, δεν μου το επιτρέπει. Οι διάφορες εφαρμογές που έπρεπε να αναφέρονται στο συγκεκριμένο παράθυρο του οδηγού, δεν υπάρχουν, παρά μόνο οι ακόλουθες: 1) «IDS_UNIT_APP_NAME» 2) «UR (IDS_UNIT_APP_NAME)». Αφού αποδεχθώ την εγκατάσταση, σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, μου απαντά πως η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία. Δυστυχώς, όσο κι αν ψάχνω τον υπολογιστή μου το Nero δεν υπάρχει πουθενά. Το λειτουργικό του συστήματος, είναι τα Windows Xp. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
mavlamemos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 πηγαινε εδω http://www.nero.com/eng/tools-utilities.html και κατεβασε το Nero General CleanTool.Απεγκαταστησε το παλι και ξαναπερνα το.
geo1962 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αφού πρώτα σε ευχαριστήσω για την επιτυχή υπόδειξή σου, περί του Nero General-CleanTool, θα ήθελα να σε ρωτήσω: το Nero General-CleanTool, το χρησιμοποιώ μόνο όταν συμβαίνει ανάλογο πρόβλημα με αυτό που είχα, ή γενικώς είναι το κατ’ εξοχήν εργαλείο απεγκατάστασης του Nero;
neofix Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μετά απο 9 εκδόσεις και αμέτρητα updates ακόμα δε το έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα... τι να πει κανείς, μονο "Μακριά απο NERO"... γιατι θα ξεNero. Εγω είχα αγανακτήσει κάθε φορά που ήθελα να το κανω uninstall κι ετσι το ξεφωρτωθηκα μια και καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.