dimitris212 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Έχω φάει κόλλημα με το YoVille, έχω ακούσει κάπου ότι υπάρχουν cheat και hacks, ξερει κανείς που μπορώ να βρω?? Κάτι για το WPE PRO έχω δει από μια πρόχειρη αναζήτηση!
fearwhatnow Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 wtf?!αυτο ηταν.Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια.
dimitris212 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 wtf?!αυτο ηταν.Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια. xaxa καλα θα το βρω μόνος μου!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Έχω φάει κόλλημα με το YoVille, έχω ακούσει κάπου ότι υπάρχουν cheat και hacks, ξερει κανείς που μπορώ να βρω?? Παίζει Hex Editor, θα σε τρομάξει αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει αλλά δεν είναι τίποτα δύσκολο.. άλλωστε στα δίνει όλα στο πιάτο ο οδηγός. Προσοχή: Δεν γνωρίζω αν θα έχουν εγγυημένο effect, δεν είναι δικά μου τα Guides. Ότι κάνεις, το κάνεις με τη δική σου βούληση. Να ξέρεις τα Hacks μπορούν να σου στερήσουν το Account σου από το παιχνίδι που γουστάρεις. Play fair, rely on your gaming abilities. /Μαρία
dimitris212 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, το είχα βρει πήγα να το κάνω, και ναι, μου έστειλαν ειδοποίησει ότι θα με παρακολουθουν!! Εμ τι χαζοί είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.