Msok Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Παιδια γεια σας.Μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να βαλω στην ακρη τον παλιο p4 και να μην χαλασω ουτε ευρω για να τον φτιαξω.Ετσι αρχισα να κοιταω για νεο pc παρολο που αργοτερα θα κοιταξω και για κανενα laptop αν χρειαστει. Θα ηθελα αν μπορειτε να μου φτιαχνατε καμμια συνθεση με 350ευρω budget(αν παει και λιγο παραπανω δεν πειραζει).Αλλα αυτο ειναι χωρις λειτουργικο,floppy,dvd,σκληρο δισκο(εχω εναν 1tb που πηρα προσφατα),τροφοδοτικο(θα κρατησω το παλιο αφου πρωτα δω οτι δουλευει σωστα),ηχεια,ποντικι,πληκτρολογιο,λειτουργικο.Το pc το χρειαζομαι για internet,καμμια hd ταινια,μουσικη,wow ή και κανα αλλο παιχνιδι και θελω να εχει δυνατοτητες αναβαθμισης στο μελλον και γενικα να μην κολλαει στο multitasking κλπ Τα 350ευρω ειναι χωρις οθονη οποτε αν μπορουσατε να μου προτεινατε και καμμια καλη 24αρα οθονη θα ημουν ευγνωμων Επισης θα αξιζε να αγοραζα τα κομματια απο το εξωτερικο μπας και γλιτωσω καποια χρηματα;
BaNcU Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Κουτί : CoolerMaster Elite 330 Black Case (RC-330-KKN1-GP- Μητρική : ECS GF8200A Επεξεργαστής : AMD Phenom II X3 720 Μνήμες : Mushkin 4GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 6400, 5-5-5-15 Vga : Sapphire 4870 SVGA Σύνολο σύνθεσης : 381 ευρώ ! Για οθόνη κοίτα : Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' (τέλεια) Και από εξωτερικό : Dell Ultrasharp 2408WFP 24" (κορυφή) Φυσικά όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι τα σηκώνει το τροφοδοτικό σου. Αν δε τότε θα χρειαστεί να πάς σε ετούτο Επίσης θα μπορούσαμε να πάμε σε DDR3+AM3, το οποίο θα έδινε πιο καλές επιλογές για μελλοντική αναβάθμιση. Αλλά φυσικά θα έχανες από κάπου. Από plaisio.gr πάντα να άλλη μία σύνθεση. Κουτί : CoolerMaster Elite 330 Black Case (RC-330-KKN1-GP- Μητρική : ECS A790GXM-AD3 Επεξεργαστής : AMD Phenom Black Edition X2 550 (sAM 3,3, 1GHz) Vga : Connect3D 4850 SVGA Μνήμες : Kingston 2GB DDR3-1333 Ram Dimm Χ2 Σύνολο σύνθεσης : 388 ευρώ ! Κατά τα άλλα, μέχρι να έρθουν οι i5/i3 (intel), μην σε σκέφτεσαι να πας σε αγορά intel, διότι δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση. Αυτά, ελπίζω να σε κατατόπισα λίγο (τουλάχιστον).
Msok Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Σε ευχαριστω για τις προτασεις σου φιλε banco φαινονται αρκετα καλες.Η αληθεια ειναι πως δεν θα κοιταξω για desktop για τα επομενα 5 χρονια και θελω να κρατησει αυτος που θα παρω οποτε ισως κοιταμε και για δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμισης. Και εμενα μου αρεσουν αρκετα οι amd συνθεσεις αν και καποιοι συνεχιζουν να λενε οτι οι intel εχουν καλυτερη ποιοτητα/αποδοση εξαιτιας της αυξημενης τιμης τους..... Και κατι αλλο αν εβαζα εναν ssd θα εβλεπα σημαντικες διαφορες στο gaming; Το pc θα χρησιμοπιηθει και για κανα video edit κλπ Εχει κανεις αλλος να προτεινει και καμμια αλλη συνθεση να παρω περισσοτερες ιδεες; Να σημειωσω οτι το pc θα το στησω με εναν φιλο οποτε δεν χρειαζεται να αγοραστουν ολα απο ενα μαγαζι
BaNcU Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ορίστε μια "ανάμεικτη" σύνθεση : COOLERMASTER RC-334-KKN1-GP ELITE 334 BLACK AMD PHENOM II X3 720 2.8GHZ TRIPLE-CORE BLACK EDITION BOX MSI 770-C45 και http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=227019. KINGSTON KVR1333D3N9/2G DDR3 2GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM Χ2 Connect3D 4850 SVGA (PCI-Express, HDMI, 512MB) Σύνολο σύνθεσης : 375.95 ευρώ Για το τροφοδοτικό ισχύει ότι μπορεί να χρειαστεί να αγοράσεις το Enermax 525 που έδειξα παραπάνω. Λοιπόν με τους SSD, δεν έχεις καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια, αλλά φορτώνουν πιο γρήγορα, κάνουν πιο γρήγορα saves, αυτά. Κατά τ' άλλα πάει πιο γρήγορα το σύστημα, πιο γρήγορο boot, γρήγορες αντιγραφές από σκληρό, γρήγορο άνοιγμα των φακέλων κ.ά.
Msok Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Λοιπον η τελευται μητρικη η msi φαινεται πολυ καλη οποτε την κραταμε.Ισως απλα την εβαζα στην πρωτη συνθεση που εφτιαξες σαν τελικη επιλογηΓια ssd μου φαινονται υπερβολικα 130 ευρω αφου δεν μου προσφερει κατι ιδιαιτερο και απλα πανε πιο γρηγορα διαφορα tasks με ενα πιο θορυβωδες μηχανημα Οσο για τον επεξεργαστη μου αρεσει περισσοτερο ο τριπυρηνος που προτεινες αλλα απο την αλλη ειναι και αυτος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559965 που ισως ειναι καλυτερος για να ξεκλειδωσεις και κανενα πυρηνα κλπ.Σιγουρα παντως κοιταμε σε dd3 πια παρολο που ειναι λιγο πιο ακριβες αλλα τουλαχιστον θα μπορω να κανω και καμμια αναβαθμιση της προκοπης Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν ισχυει οτι οι intel προσφερουν ποιοτητα ενω οι amd απλα καλυτερες τιμες.... Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σου και συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα καταλαβαινεις δεν παιρνουμε και καθε μερα νεο desktop:-D Οσο για το τροφοδοτικο εχω ενα chieftec 565 watt απο το παλιο pc αρα το μονο που μενει ειναι να δω αν λειτουργει σωστα
eSATA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Λοιπον η τελευται μητρικη η msi φαινεται πολυ καλη οποτε την κραταμε.Ισως απλα την εβαζα στην πρωτη συνθεση που εφτιαξες σαν τελικη επιλογηΓια ssd μου φαινονται υπερβολικα 130 ευρω αφου δεν μου προσφερει κατι ιδιαιτερο και απλα πανε πιο γρηγορα διαφορα tasks με ενα πιο θορυβωδες μηχανημα Οσο για τον επεξεργαστη μου αρεσει περισσοτερο ο τριπυρηνος που προτεινες αλλα απο την αλλη ειναι και αυτος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559965 που ισως ειναι καλυτερος για να ξεκλειδωσεις και κανενα πυρηνα κλπ.Σιγουρα παντως κοιταμε σε dd3 πια παρολο που ειναι λιγο πιο ακριβες αλλα τουλαχιστον θα μπορω να κανω και καμμια αναβαθμιση της προκοπης Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν ισχυει οτι οι intel προσφερουν ποιοτητα ενω οι amd απλα καλυτερες τιμες.... Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σου και συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα καταλαβαινεις δεν παιρνουμε και καθε μερα νεο desktop:-D FAIL.. 1)δεν ειναι πολλα τα 130 για ssd..και παει γενικα ολο το συστημα καλυτερα με την προυποθεση οτι εχεις εκει βαλει το λειτουργικο και καποια βαρια προγραμματακια.. 2)τι εννοεις οταν λες καλυτερη ποιοτητα;...φιαβασε μη σου χαλασει;
Msok Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Χαχα εχω ακουσει οτι κανουν πολυ θορυβο οι ssd ισχυει;Αν δεν μπορεσω να βαλω κατυθειαν ssd με το που παρω το pc σιγουρα θα βαλω εναν αργοτερα.Εννουσα απο αποψη επιδοσης παντα.Τι να πω εχω πεσει θυμα του οτι αξιζει περισσοτερο σε επιδοση κοστιζει και παραπανω
eSATA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Χαχα εχω ακουσει οτι κανουν πολυ θορυβο οι ssd ισχυει;Αν δεν μπορεσω να βαλω κατυθειαν ssd με το που παρω το pc σιγουρα θα βαλω εναν αργοτερα.Εννουσα απο αποψη επιδοσης παντα.Τι να πω εχω πεσει θυμα του οτι αξιζει περισσοτερο σε επιδοση κοστιζει και παραπανω οτι οι ssd δεν εχουν κινουμενα μερη σου λεει κατι;
Msok Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ε αφου το θετεις ετσι μπορω να πω οτι ο θορυβος ειναι ελαχιστος αν οχι μηδαμινος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.