Προς το περιεχόμενο

Περιεργα πραγματα στο μενου του iPhone μου

dp@pa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο αρχικο μενυ μου, εμφανιζονται, bookmarks πολλα παρα πολλα!...δηλαδη?

..αντι να εχετε εικονίδιο οπως τα apps, δηλαδη δεν φενονται, μονο οταν κανετε το κολπακι για να μετακινησετε καποια αππς, τοτε φενεται στο μενυ, (χ) εικονιδια , παντου, μεχρι και 3 σελιδες...και τα σβηνω, οταν τα σβηνω, λεει πως ειναι bookmarks. Μετα ξανα εμφανιζονται...μετα απο καποια ωρα, η οταν κανω κατι.

Τι παιζετε με αυτο?

Πως το σταματάω? ενοχλητικο, πολυ. Και δεν μου αφηνει χωρο για apps απο ιτυνες κάποτε, δηλαδη, δεν εμφανιζονται, επειδή, εχουν πιάσει χώρο τα ασχετα bookmarks! :(

Δημοσ.

Αρχικά, μιλάς για το iPhone, έτσι;

Και όταν λες 'bookmarks' τι εννοείς;

Αν θες, εξήγησε λίγο καλύτερα για να καταλάβουμε τι εννοείς και να βοηθήσουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εννοεί φαντάζομαι πως του εμφανίζονται πολλές σελίδες με εικονίδια στο iphone του, που προέρχονται από Bookmarks (όπως όταν κάνεις add to home screen στο link μιας σελίδας).

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Έκανες βάλει συγχρονισμό με τα bookmarks από το itunes;

Ε καλά και γω το έχω αυτό και μέσα από το mobile me, αλλά απλά μου τα βάζει στα bookmarks δεν μου κάνει shortcuts στο home screen!

B)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κλασικό προβλημα με αόρατα εικονίδια. Σου πιάνετε χώρος στην οθόνη απο κενα εικονίδια <και καλά> bookmarks.

Αλλα ποτέ δεν μπορεις να κάνεις κλικ πανω τους. Και Restore να το κάνεις πάλι μένουν.

Μόνο με Ολοκληρωτικό Restore χωρίς backup φευγουν, δέν ξέρω πως δημιουργούνται αλλα μου έχει τύχει κανα 2 φορες.

Εχει να κάνει νομίζω με το Winder-board.

Δημοσ.

Ποτέ δεν μου έχει τύχει.... Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε... :-)

Πάντως οι συντομεύσεις ιστοσελιδών στο Springboard φεύγουν όπως και τα προγράμματα.... Παρατεταμένο κλικ και μετά κλικ στο χ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Κλασικό προβλημα με αόρατα εικονίδια. Σου πιάνετε χώρος στην οθόνη απο κενα εικονίδια <και καλά> bookmarks.

Αλλα ποτέ δεν μπορεις να κάνεις κλικ πανω τους. Και Restore να το κάνεις πάλι μένουν.

Μόνο με Ολοκληρωτικό Restore χωρίς backup φευγουν, δέν ξέρω πως δημιουργούνται αλλα μου έχει τύχει κανα 2 φορες.

Εχει να κάνει νομίζω με το Winder-board.

Δυο φορες το παθα κι εγω το συγκεκριμενο, αλλα ηταν τελικα τα εικονιδια απο εφαρμογες που ειχα πατησει να κατεβουν κι ενω γινοταν το downloading για καποιο λογο κολλησε το app store. Αυτα μενουν στην οθονη και δεν διαγραφονται με τπτ. φευγουν μονο αν κατεβασω για μια ακομα φορα την εφαρμογη, οποτε μαλλον ταυτοποιει το παλιο με το νεο κρατωντας μονο το ενα στο τελος. Δεν ξερω αν τα icon που λεει ο φιλος μας ανηκουν στην ιδια περιπτωση με τα δικα μου αλλα οπως και να χει προκειται για ενα απ τα πιο σπαστικα πραγματα στο ιφον.

Επίσης αν δεν το έχεις κανει δοκιμασε ν απενεργοποιησεις την αυτοματη ενημερωση των bookmarks (αν ειναι ενεργοποιημενη) στο itunes

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...