BEDROCK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εδώ και καιρό είχα μπει στο τρυπάκι να πάρω νέα κάρτα γραφικών αλλά το τροφοδοτικό που είχα με πήγαινε πίσω μίας και είχε 1 pci-e rail. Έτσι αγόρασα το Coolermaster Extreme RP-600 το οποίο είναι αρκετά καλό για μία κάρτα με 2 pci-e rails. Το αγόρασα, το εγκατέστησα, και διαπίστωσα πως από εκεί που ήταν αθόρυβο το pc μου, μετατράπηκε σε πηγή θορύβου!! Οκ έλεγε πως είναι 20 db αλλά.... έτσι λοιπόν τα πήρα και απτο να αλλάξω τροφοδοτικό σκέφτηκα να το μοντάρω! Μού είχε περισσέψει ένας 12άρης ανεμιστήρας από ένα thermaltake κουτί ο οποίος τύχαινε να έχει ένα ζεύγος καλωδίων τροφοδοσίας και να είναι αθόρυβος 17db. Το αποτέλεσμα? ΕΝΑ ΑΘΟΡΥΒΟ τροφοδοτικό και efficient! Ιδού!
onty Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ωραιος...δε λεω οτι εκανες την μοντα του αιωνα , αλλα και μονο που ασχολη8ηκες και το αποτελεσμα ηταν αυτο που ηθελες τοτε μπραβε man !
eSATA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ρευμα πως του εδωσες;..με κολλητηρι ή με την κλασσικη μονοτικη;
mytie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, εχω ακριβως το ιδιο τροφοδοτικο / προβλημα και θελω να αλλαξω κι εγω ανεμιστιρακι.Δεν ξερω ομως ποσα CFM ειναι αρκετα ωστε να μην καει το τροφοδοτικο (και να μην κανει και σαν ελικοπτερο), θα με βοηθουσε πολυ αν μου ελεγες τα specs του δικου σου, οπως επισης κανενα tip καθως θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανω κατι τετοιο...Ευχαριστω προκαταβολικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.