Προς το περιεχόμενο

Coolermaster Extreme RP-600 Fan Mod

BEDROCK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό είχα μπει στο τρυπάκι να πάρω νέα κάρτα γραφικών αλλά το τροφοδοτικό που είχα με πήγαινε πίσω μίας και είχε 1 pci-e rail. Έτσι αγόρασα το Coolermaster Extreme RP-600 το οποίο είναι αρκετά καλό για μία κάρτα με 2 pci-e rails. Το αγόρασα, το εγκατέστησα, και διαπίστωσα πως από εκεί που ήταν αθόρυβο το pc μου, μετατράπηκε σε πηγή θορύβου!! Οκ έλεγε πως είναι 20 db αλλά.... έτσι λοιπόν τα πήρα και απτο να αλλάξω τροφοδοτικό σκέφτηκα να το μοντάρω! Μού είχε περισσέψει ένας 12άρης ανεμιστήρας από ένα thermaltake κουτί ο οποίος τύχαινε να έχει ένα ζεύγος καλωδίων τροφοδοσίας και να είναι αθόρυβος 17db.

Το αποτέλεσμα? ΕΝΑ ΑΘΟΡΥΒΟ τροφοδοτικό και efficient!

Ιδού!

2.jpg

1.jpg

2.jpg

Δημοσ.

Ωραιος...δε λεω οτι εκανες την μοντα του αιωνα , αλλα και μονο που ασχολη8ηκες και το αποτελεσμα ηταν αυτο που ηθελες τοτε μπραβε man !

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ακριβως το ιδιο τροφοδοτικο / προβλημα και θελω να αλλαξω κι εγω ανεμιστιρακι.Δεν ξερω ομως ποσα CFM ειναι αρκετα ωστε να μην καει το τροφοδοτικο (και να μην κανει και σαν ελικοπτερο), θα με βοηθουσε πολυ αν μου ελεγες τα specs του δικου σου, οπως επισης κανενα tip καθως θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανω κατι τετοιο...Ευχαριστω προκαταβολικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...