Προς το περιεχόμενο

Κινητά σε ρόλο "τηλεφωνό-κάμερα"

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Θέλω να έχω μαζί μου μία ψηφιακή συνεχώς, αλλά δεν επιθυμώ να κουβαλάω 2η συσκεύη.

Ποιες είναι οι 3 καλύτερες επιλογές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά?

Οι προτάσεις θα ήθελα να αφορούν αποκλειστικά ποιοτητα φωτογραφιών. Η ποιότητα βίντεο και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά έρχονται σε 2η μοίρα.

Ισχύει ότι για κάποιον που επιλέγει κινητό και η κύρια χρήση του είναι για λήψη φωτογραφιών, πρέπει να κατευθυνθεί μόνο προς κινητά τεχνολογίας cybershot?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

δεν θα ελεγα οτι ειναι μονοδρομος τα cybershot υπαρχουν επισης πολυ καλες επιλογες οπως :

http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php

http://www.gsmarena.com/nokia_n86_8mp-2713.php

αυτα τα δυο ισως αργησουν λιγο ακομα

http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-2471.php

αυτο ειναι μια ωραια επιλογη

και μετα μπορεις να βρεις καποια nokia n82-n85-n79-n96-sony erricson C905-lg Renoir

εξαρταται και απο το ποσα χρηματα διαθετεις.

προσωπικη μου αποψη ειναι τα nokia,εχω το n82 με 5 mpx και δεν με εχει απογοητευσει καθολου,επισης εχει αριστο βιντεο vga 30 καρε το δευτερο..(αν και δεν σε ενδιαφερει τοσο)

αν και κανενα κινητο οσα mpx και να εχει κτλ δεν φτανει μια καμερα,που θα ερθε και πιο φτηνα..

Δημοσ.

Όσο μεγάλο φακό και να έχει ένα κινητό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φωτογραφική.

Πρόκειται απλά για μεσοβέζικη λύση

(με πρόλαβε ο ravend)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων.

Επειδή όντως τα χρήματα αποτελούν σημαντικό παράγοντα, ένα ακόμα κριτήριο είναι η τιμη του να είναι κοντά στα 300€

Δημοσ.

Sony c905.

Απλα απιστευτες φωτογραφιες που πλησιαζουν κατα πολυ τις ψηφιακες. Οσοι φιλοι μου εχουν δει τις φωτογραφιες που εχω βγαλει δεν πιστευουν οτι τραβηχτηκαν απο κινητο.

Sorry, τωρα ειδα το οριο τιμης που θετεις. Αν παντως θελεις το καλυτερο "φωτογραφικο" τηλεφωνο (και ενα απο τα πληρεστερα και αξιοπιστα κινητα της αγορας αυτη τη στιγμη) αξιζουν τα λεφτα του. Ειμαι ομοιοπαθης και χαιρομαι που εκανα αυτην την επιλογη.

Δημοσ.

Kαλημέρα και ευχαριστώ για την πληθώρα απαντήσεων,

Επίσης, ένα σημείο που θα ήθελα να δούμε ακόμα είναι το εξής:

όσον αφορά ποιότητα φωτογραφιών, είναι η τεχνολογια Cybershot η κορυφαία επιλογή ή όχι?

Ρωτάω επειδή υπάρχουν δύο λόγοι:

1. Αυτή την άποψη την έχω ακούσει από αρκετούς και κυρίως από ανθρώπους που δουλεύουν σε καταστήματα τηλεφωνίας, χωρίς να ξέρω αν αληθεύει ή όχι. Η εμπειρία μου σε κινητά είναι μικρή

2. Ένας κολλητός φίλος που αυτή τι στιγμή έχει δύο κινητά, ένα Sony cybershot Κ810i στα 3.2 MP και ένα Sony G900 στα 5MP, μου λέει ότι το Cybershot αν και λιγότερα MP, βγάζει καλύτερες φωτογραφίες.

Θα'θελα να ακούσω μερικές ιδέες πάνω σε αυτό για να ξεκαθαρίσω αν αυτός ο ντόρος με τα cybershot ισχύει ή απλά είναι θέμα μάρκετινγκ

Δημοσ.

προσωπικη μου αποψη ειναι πως τα εριξον κινητα ειναι υπερεκτιμημενα.

ειδικα στον ελληνικο χωρο..εχουν υψηλοτερα ποσοστα πωλησεων στην

χωρα μας απο τις λοιπες χωρες τις ευρωπης.

τα g κινητα που εβγαλε γενικα η s.e ηταν μετρια οποτε λογικο μου ακουγεται να ειναι καλυτερο το cybershot

απο προσωπικη πειρα τα αποφευγω λογω του οτι δυο που ειχα (κ800,w700) δεν συμπληρωσαν πανω απο οκτω μηνες ζωης

εκαστο και ας γινοταν προσεκτικη χρηση.

τα g κινητα που εβγαλε γενικα η s.e ηταν μετρια οποτε λογικο μου ακουγεται να ειναι καλυτερο το cybershot

θα σου προτεινα να μην ακους τι λενε οι αλλοι και τοσο πολυ (γιατι ολοι μας καπως ετσι ικανοποιουμε καποια μικρη φιλοδοξια

και ας μην εχει και τοσο νοημα!) και να ελεγξεις το οποιο κινητο μονος σου αν εχεις την προσβαση ετσι ωστε να αποφασισεις

ο ιδιος και ποιο σου καθεται πιο καλα στο χερι και ποιο εχει τις επιδοσεις που ψαχνεις..

συνεχιζω να επιμενω σε nokia.. θα ζητησω ποσοστα απο την εταιρια..:devil:

Δημοσ.

Μετά από αρκετές ιδέες και γνώμες κατέληξα στο Nokia N82.

Κλείνοντας 2 ερωτήσεις ακόμα :

1. Ποια είναι τα διαθέσιμα χρώματα, πέρα από το μαύρο και το χρώμα τιτανίου?

2. Έχω το ίδιο κινητό περίπου 4 χρόνια και εταιρικό αριθμό με χρόνο δωρεάν ομιλίας 180 λεπτά. Υπάρχει ιδέα πόσο περίπου θα είναι η επιδότηση? Ή από ποιους παράγοντες επηρρεάζεται?

Δημοσ.

Αν εχεις επιδότηση παρε με κλειστα μάτια το c905 !!το κινητο ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απο άποψη φωτογραφίας!το n82 καλο αλλα πάλιωσε.Δν το βρισκω σωστο να παρεις ενα μοντελο 2-3 χρονών!

Επισης θα σου προτεινα να περιμενεις το Σεπτέμβρη-Οκτώμβρη να παρεις αυτο εδω http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/satio?lc=en&cc=gb

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η επιδότηση που έχω τελικά είναι στα 300€.

Το μόνο πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι εν τέλει το Ν82, δεν είναι διαθέσιμο στα κινητά που μπορούν να δοθούν με επιδότηση στους εταιρικούς πελάτες.

Οπότε η ερώτηση είναι η εξής :

Επειδή η ποιότητα των φωτογαφιών μέρα και νύχτα είναι ο κύριος παραγοντας, υπάρχουν άλλα κινητά της Nokia, τα οποία να είναι αντιστοιχης ποιότητας με το N82 και να έχουν Xenon Flash?

Επίσης, από τη στιγμή που μέχρι 300€ δεν πληρώνω τίποτα μπορώ να βάλω 100€ ακόμα στο συνολικό κόστος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Αν εχεις επιδότηση παρε με κλειστα μάτια το c905 !!το κινητο ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απο άποψη φωτογραφίας!το n82 καλο αλλα πάλιωσε.Δν το βρισκω σωστο να παρεις ενα μοντελο 2-3 χρονών!

Επισης θα σου προτεινα να περιμενεις το Σεπτέμβρη-Οκτώμβρη να παρεις αυτο εδω http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/satio?lc=en&cc=gb

Εχεις ιδεα ποσα θα ειναι το Satio οταν βγει? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...