Megas219 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλημέρα σε όλους και όλες, έχω ένα hp 8710b και εδώ και κάποιο καιρό τώρα, το ανεμιστηράκι του λειτουργεί συνεχώς και έντονο βαθμό, κάτι που δεν το έκανε παλιότερα. Επίσης, η μπαταρία δίνει χρόνο αναμονής όποτε το θυμηθεί, με αποτέλεσμα άλλοτε όταν το βγάζω από το ρεύμα να μένει ανοικτό και άλλοτε να κλείνει αμέσως. Υπάρχει περίπτωση να σχετίζονται τα 2 θέματα; ευχαριστώ για το χρόνο σας.
ss13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλημέρα σε όλους και όλες, έχω ένα hp 8710b και εδώ και κάποιο καιρό τώρα, το ανεμιστηράκι του λειτουργεί συνεχώς και έντονο βαθμό, κάτι που δεν το έκανε παλιότερα. Επίσης, η μπαταρία δίνει χρόνο αναμονής όποτε το θυμηθεί, με αποτέλεσμα άλλοτε όταν το βγάζω από το ρεύμα να μένει ανοικτό και άλλοτε να κλείνει αμέσως. Υπάρχει περίπτωση να σχετίζονται τα 2 θέματα; ευχαριστώ για το χρόνο σας. Που το έχεις το φορητό έχει χώρο να παίρνει αέρα ? Κατέβασε αυτό http://www.cpuid.com/hwmonitor.php και έλενξε την θερμοκρασία του φορητού , πόσο κενό χώρο έχεις στον δίσκο , έχεις κάνει bios update ?
Megas219 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Προσέχω να μην εμποδίζει τίποτα το ανεμιστηράκι, μου είχε περάσει από το μυαλό. Το θέμα είναι ότι ζεσταίνεται πολύ, όταν το κλείνω, το γραφείο απο κάτω καίει... Χώρο έχω πολύ, update δεν έχω κάνει.Θα κατεβάσω αυτό που προτείνεις και θα σου πω ευχαριστώ
skiabox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αγορασε μια cooling base.Προτεινω την nc-1000 ή nc-2000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.