stonecityboys Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια, Ενδιαφερομαι να αγορασω εναν εκτυπωτη που να εχει την δυνατοτητα να εκτυπωνει πανω σε printable cd dvd αλλα δεν γνωριζω ποιον / τιμη και γενικα ποιος ειναι καλος και απο ποιον εχει μεινει ευχαριστημενος καποιος.. Εχει κανενας κατι τετοιο η να γνωριζει κατι? Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapphire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Προτείνω Canon iP4600. Μ' ένα σετ original μελανοδοχεία, τα οποία κοστίζουν περί τα 40 ευρώ (σύνολο και τα 4 χρώματα), εκτυπώνεις στη χειρότερη περίπτωση 80 δισκάκια (με πολύ μεγάλη κάλυψη χρώματος), στην καλύτερη περίπτωση (δηλαδή γράμματα σε άσπρο φόντο), μπορεί να φτάσεις και τα 300 δισκάκια μ' ένα σετ... Επίσης έχει πολύ λογική τιμή αγοράς (κάτω από 100 ευρώ) και είναι πολύ γρήγορος στην εκτύπωση (στην τυπική εκτύπωση περί τα 30-40 δευτερόλεπτα ανά δισκάκι). Τέλος, εγώ χρησιμοποιώ τα Taiyo Yuden εκτυπώσιμα δισκάκια, από το οποία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, τόσο στον τομέα της ποίοτητας εκτύπωσης, όσο και στον τομέα των εγγραφών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 +1 Και από μένα για αυτόν τον εκτυπωτή .... εκτός από δισκάκια τυπώνει και πολύ όμορφες φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 φιλε εγω εχω το 4400 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. οποτε σε κατι τετοι θα πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.