lkastritis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 καλησπαιρα παιδεσ... μπορω να κατευασω το windows movie maker hd? ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ
alexziog Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Οι εικόνες που δίνεις είναι ίδιες.Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα.
lkastritis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Οι εικόνες που δίνεις είναι ίδιες.Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. δεν ειναι ιδιεσ... εχει διαφορα... αμα κατευασεισ το 2,6 απο το σιτε τισ microsoft σου δεινει την πρωτη εικονα..
alexziog Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Φυσικά και έχουν διαφορές.Η μία είναι για τα xp ενώ η άλλη για τα vista.
lkastritis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Φυσικά και έχουν διαφορές.Η μία είναι για τα xp ενώ η άλλη για τα vista. κοιταξτε παιδια... στο pc του πατερα μου... εβαλα το movie maker 2.6 και των vista το default .... κοιτα λιγο διαφορα...
alexziog Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Απ' ότι κατάλαβα θες να μετατρέπεις τα βίντεο σε HD.Αυτό υπάρχει ως επιλογή στον windows movie maker και όχι ως πρόγραμμα.Δες [ame=http://www.youtube.com/watch?v=cDn-_zYPv68]αυτό[/ame].
lkastritis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Απ' ότι κατάλαβα θες να μετατρέπεις τα βίντεο σε HD.Αυτό υπάρχει ως επιλογή στον windows movie maker και όχι ως πρόγραμμα.Δες αυτό. ναι αλλα το προγραμμα που to βρησκω.. γιατι δεν το εχω.... στου πατερα το pc ειναι η φωτο που βλεπεισ... και αν προσεξεσ στην δευτερη φωτο δεν μου εχει επιλογη HD ..
alexziog Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Νομίζω ότι θα πρέπει να εγκαταστήσεις την πιο πρόσφατη έκδοσή του μέσα από το windows update για να έχεις τη σχετική επιλογή.
lkastritis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Νομίζω ότι θα πρέπει να εγκαταστήσεις την πιο πρόσφατη έκδοσή του μέσα από το windows update για να έχεις τη σχετική επιλογή. το προγραμμα που μπορω να το βρω ολοκηλρο??? δεν το εχω καθολου στο pc μου το movie maker .. windows 7 εχω... και δεν τα εχοθν απο μονα τουσ μεσα...
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 φιλε εχω ενα λινκ αλλα δεν ξερω αν γινεται να το ποσταρω εδω περα... EDIT: ακυρο θα σου στειλω pm
lkastritis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 φιλε εχω ενα λινκ αλλα δεν ξερω αν γινεται να το ποσταρω εδω περα... EDIT: ακυρο θα σου στειλω pm φιλε αμαν ειναι αυτο που ειχα βρει εγω παλιοτερα ( το εψαχνα μερες... ) εισαι ο καλυτερος... θα σου πω αμα ειναι αυτο μολισ κατευει..
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 μαλλον πρεπει να παιζει και σε σενα.εγω που το κατεβασα παιζει μια χαρα
Gerostef Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Στα Windows 7 RC1 δεν υπάρχει αλλά με την εγκατάσταση του Live Messenger μπορείς να βάλεις και τη νέα beta έκδοση του Movie Maker...
lkastritis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Στα Windows 7 RC1 δεν υπάρχει αλλά με την εγκατάσταση του Live Messenger μπορείς να βάλεις και τη νέα beta έκδοση του Movie Maker... μεγαλη βλακεια ειναι το movie maker του live ... μονο να κοψεισ βιντεο μπορεισ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:56 ---------- μαλλον πρεπει να παιζει και σε σενα.εγω που το κατεβασα παιζει μια χαρα φιλε 10000000000000000000000 ευχαριστω... :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.