Προς το περιεχόμενο

Αργεί να γράψει στο σκληρό!

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω ένα pc με 4 σκληρούς ( 2 εσωτερικούς και 2 εξωτερικούς - Free agent seagate)

μετά από format που έκανα παρατήρησα μόλις τώρα ότι στον ένα εξωτερικό δίσκο αργεί να αντιγράψει αρχεία , είτε από cd είτε από το internet. (πχ για ένα αρχείο 2GB που προσπαθούσα να γράψω από ένα cd έκανε ένα 20λεπτο κι ακόμα δεν είχε τελειώσει). Στους άλλους δίσκους δοκίμασα και τα γράφει κανονικά (για το ίδιο αρχείο έκανε 2 λεπτά). Έκανα ένα quick scan για λάθη με το HDtune αλλά δε βρήκε τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

(επίσης παρατήρησα και όταν πάω να κάνω unrar στον ίδιο δίσκο, κολλάει πάλι)

Δημοσ.
Aρχείο 2GB από cd?

Έχεις περάσει όλους τους drivers για τη μητρική;

Οκ, δεν ήταν cd αλλά Dvd.

Από τους drivers της μητρικής δε μου περνάει τα USB 2.0 drivers (μου λέει ότι βρίσκονται στο sp1 των Windows - εγώ έχω sp2), και τους SATA2 drivers (μου βγάζει μήνυμνα ότι το σύστημά μου δεν έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις για να εγκαταστήσει αυτούς τους drivers).

Αν ήταν όμως πρόβλημα driver δε θα έιχε και ο άλλος εξωτερικός δίσκος πρόβλημα;

και οι 2 είναι Seagate Free agent, 500 και 1000GB. ο 500ρης είναι με το πρόβλημα.

Δημοσ.
Άρχισε τις δοκιμές:

Μόνος του.

Αλλαγή καλωδίου με τον άλλο.

Αλλαγή θυρών usb.

Σ'ευχαριστώ πολύ!

τελικά έφταιγε μάλλον το καλώδιο. το έβγαλα εντελώς και το ξαναέβαλα και τώρα δούλεψε κανονικά. πριν το είχα βγάλει και ξαναβάλει μόνο από τη μεριά που συνδέεται στον υπολογιστή και δεν έιχε λυθεί το πρόβλημα.

Δεν ήξερα οτι τα καλώδια μπορεί να ευθύνονται και για τέτοια προβήματα. το μάθαμε και αυτό!:-)

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια! Δυστυχώς αυτή τη φορά δε λύθηκε το πρόβλημα με το βάλσιμο-βγάλσιμο καλωδίου. Μάλλον θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο καλώδιο ε;

Αν φταίει αυτό δηλαδή τελικά, και δεν έτυχε απλώς να φτιάξει την προηγούμενη φορά που το έβγαλα-έβαλα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...