Προς το περιεχόμενο

απιστευτο: CoolerMaster Storm Scout τιμη € 76.80!

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο φίλε, αυτό το κουτί το κοιτάω εδώ και λίγες μέρες (μιάς και το τωρινό μου (απ' το 2004) έχει χερούλι, και δέν θέλω να χάσω αυτή την ευκολία)).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ωραιο κουτι!!!Μολις το προτεινα σε εναν φιλο μου.Πιστευω οτι τα εχει ολα,ομορφια,ευκολη τοποθετηση του hardware,ψυξη.Ετσι και βαλεις μεσα και μια απο τις 2 αεροψυκτρες για cpu που εχουνε ακουστει αρκετες φορες εδω στο insomnia,θα γινετε πολεμος μεσα στο κουτι στο τελος!

Εαν δεν ειχα υδροψυξη το χτυπουσα χαλαρα!!!

παιδια,δεν καταλαβα τι ακριβως ειπε μεταξυ του 3:45 με 4:10 λεπτα περιπου,κατι για τη μητρικη και την ψυχτρα??ευχαριστω προκαταβολικα οποιον το αποσαφηνισει :)

Πολλές after market ψύκτρες θέλουν να βάλεις backplate απο πίσω απο την μητρική οπότε σε αυτή απλά ανοίγοντας το δεξί καπάκι έχεις πρόσβαση στο πίσω μέρος της μητρικής. Στο δικό μου κουτί πχ έπρεπε να βγάλω όλη τη μητρική για να βάλω το backplate.

Τα μεταφορικα ξερεις ποσα θα ειναι γιατι δεν διευκρινιζει στη σελιδα τους τιποτε. Αν ειναι γυρω στα 15 τοτε η τιμη δεν διαφερει πολυ απο τα αλλα μαγαζια...

Είναι 12,00 ευρώ συν 2,50 ευρώ αν το παρεις αντικαταβολή και δεν το πληρώσεις πχ με κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα...

αν μένεις Αττική όμως μπορείς να περάσεις από το κατάστημα να το παραλάβεις όπως ακριβώς θα έκανες με πλαίσιο ή e-shop...

καλή τιμούλα και όμορφο κουτάκι!:-)

φαινεται εξαιρετικο κουτι 9,5/10...

θα επαιρνε 10/10 αν ειχα φροντισει να βαλουν κ φιλτρα για στους πλαινους ανεμιστηρες

Βασικα εαν εβαζαν φιλτρα στους πλαινους δεν θα φαινοταν τα led των πλαινων ανεμηστηρων(εαν εχουν φυσικα),οποτε το αφησαν ετσι.

Βασικα εαν εβαζαν φιλτρα στους πλαινους δεν θα φαινοταν τα led των πλαινων ανεμηστηρων(εαν εχουν φυσικα),οποτε το αφησαν ετσι.

δεν υπαρχουν πλαινοι ανεμιστηρες... μονο 2 θεσεις για 2 12αρηδες...

θα επρεπε να ειχαν φιλτρα σε περιπτωση που βαλεις

δεν υπαρχουν πλαινοι ανεμιστηρες... μονο 2 θεσεις για 2 12αρηδες...

θα επρεπε να ειχαν φιλτρα σε περιπτωση που βαλεις

Μα αυτο λεω κι εγω,για τις θεσεις στους 2 12αρηδες μιλησα.Επειδη ειναι πανω στο πλαινο παραθυρο που ειναι απο plexiglas και ειναι διαφανες,συνηθος δεν βαζουμε φιλτρα για να μπορει να φαινεται ο φωτισμος που εχουν τα ανεμηστηρια(σε περιπτωση που τους προσθεσει καποιος).Βεβαια γουστα ειναι αυτα,καθενας φτιαχνει την εμφανιση απο το pc του οπως νομιζει αυτος.

Εκτος εαν ενοεις διαφορετικα τα ''φιλτρα'' και δεν μπορω να το καταλαβω εγω. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...