Προς το περιεχόμενο

Πως βαζω κωδικο σε pirelli ON TELECOMS!

anesperos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και δυο μηνες το Pirelli της ΟΝ Telecoms και δεν ειχα βαλει κωδικο μιας και ελεγα οτι καλο ειναι να μπαινει και κανεις ασχετος αν βρισκει σημα!

Αλλα εδω και δυο 3 μερες καποιος κατεβαζει απο rapidshare και περα απο το bandwith δεν μπορω και να κατεβασω τπτ. Συν του οτι ψηφιζει σε ψηφοφοριες πχ in.gr κ τετοια!:-D

πως μπορω να του βαλω κωδικο γιατι παραεγινε??

Δημοσ.

μπαινεις μεσα στο μενου του ρουτερ 192.168.1.1 νομιζω και μετα εχει κατι σαν καρτελλα wireless και εκει μεσα νομιζω security και βαζεις κλειδωμα wpa παρα wep

Δημοσ.

οποιυ κολλησεις πες.εχω βαλει απλα επειδη το εκανα μια φορα δεν θυμαμε ακριβως τα μενου αλλα δεν ειναι δυσκολο.τωρα το Username kai pass για τον ρουτερ δεν ξερω ποιο ειναι .λογικα on pass on username

Δημοσ.

to θεμα ειναι οτι μπηκα απο το λαπτοπ μου και τα εκανα ολα αυτα.. δεν ειναι τραγικο?

μπορω να εχω προσβαση με τον κωδικο ON k ON σε καθε ΟΝ σύνδεση και να κλειδωσω το ρουτερ του αλλου??

Δημοσ.
to θεμα ειναι οτι μπηκα απο το λαπτοπ μου και τα εκανα ολα αυτα.. δεν ειναι τραγικο?

μπορω να εχω προσβαση με τον κωδικο ON k ON σε καθε ΟΝ σύνδεση και να κλειδωσω το ρουτερ του αλλου??

αν δεν εχει αλλαξει κωδικο κτλ κτλ πολλα μπορεις να του κανεις.

Δημοσ.

αυτο δεν θυμαμε αλλα λογικα αμα δεν εχουν κλειδωσει τιποτα απο την on θα πρεπει να υπαρχει ενα μενου που θα εχει αυτο το account και απο εκει θα μπορεις να αλλαξεις κωδικο .τωρα δεν ξερω σε ποιο μενου δεν ξερω ισως κανα user management ισως tools η στο systems

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...