Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop με ρισκο!!!

negain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Ηρθε η ωρα και για μενα να αγορασω ενα laptop διαβασα παρα πολλες αποψεις μεσα το forum για εταιριες μοντελα service κ.τ.λ.

Αποφασισα λοιπον να παρω το dv5 1080 hp

To βρικα σε καταστημα σε πολυ καλη τιμη 599 το θεμα ειναι οτι ειναι ανοιχτο στην βιτρινα (ποσο καιρο μην με ρωτατε σιγα να μην μου πουν την αληθεια)

Το μηχανημα φαινεται σε πολυ καλη κατασταση τι λετε αξιζει να το παρω???

Σκεφτομαι και για εξτρα εγγυηση 2 χρονια

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τσέκαρε αν είναι η μπαταρία πάνω στο laptop. Αν ναι, μην το πάρεις γιατί ενδεχομένως σύντομα να χρειαστείς αλλαγή μπαταρίας (δεν ξέρεις τι χρήση έχουν κάνει).

Αν το μηχάνημα είναι ΟΚ εμφανισιακά και λειτουργικά πάρτο... άλλωστε η εγγύση ισχύει απο την ημερομηνία αγοράς και όχι απο την ημερομηνία που το άνοιξαν.

ΥΓ. To laptop που έχω τώρα το είχα πάρει επίτηδες ανοιχτό βιτρίνας (γιατί ήξερα οτι δεν έχει καμμένα pixels) και στα 2,5 χρόνια που το έχω δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο καταστημα δεν βαζει τις μπαταριες επανω (δεν εχει κανενα απο τα 35-40 laptop ) που εχει ανοιχτα.

Η εξτρα εγγυηση ειναι επιτακτική ανάγκη νομίζω..

Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει-μπορω να τσεκαρω για να περιορισω το ρισκο?

Καθε αποψη ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το οτι ηταν ανοιχτο αφου λες δε φορουσαι τη μπαταρια εχει να κανει μονο με το σκληρο δισκο, δλδ δε μιλαμε για σοβαρη φθορα.

Απο τιμη δεν ξερω ποσο κανει στην αγορα αλλα θα προσεχα το πληκτρολογιο αρκετα.

Αναλογα το καταστημα μπορει να εχει φαει πολυ κακη χρηση

Σε κατι Public, mediamarkt βλεπω συνεχεια ξυλωμενα πληκτρα. Ενας τροπος να τα δοκιμασεις ειναι να τα πιεσεις γρηγορα οπως κανουν στα πιανα.

Κατι αλλο δε νομιζω οτι χρειαζεται οπως και η επεκταση εγγυησης ισως ειναι περιττη αμα εχει 2 χρονια εξ αρχης

Δημοσ.

προσωπικα θα ειμουνα επιφυλακτικος(επεδη ειμαι ψειρας) να παρω καποια συσκευη που θα ασελγουν πανω τις 100 ατομα την ημερα,βασικα η αποφαση ειναι δικια σου μια και πληρωνεις εσυ

Δημοσ.
ας το καλυτεραB)

Αν είναι σε καλή κατάσταση γιατί όχι?Άλλωτε είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσεις κάποια παραπάνω έκπτωση... όσο για την ασέλγεια παίζει ρόλο και το μαγαζί αλλά και τι χρήση έχει δεχτεί.Αν θες τη γνώμη μου καλύτερα από όλους εσύ μπορείς να κρίνεις τη κατάσταση του φορητού. Αν θεωρείς πως είναι σε καλή κατάσταση και πως αξίζει τα λεφτά του μη κολλάς πως είναι εκθεσιακό κομμάτι και αγόρασε τον.

Δημοσ.

Ο φορητός της υπογραφής μου είναι κομμάτι που βρισκόταν στην βιτρίνα, εν λειτουργία (η μπαταρία ήταν εκτός). Επίτηδες τον πήρα γιατί α) επειδή αν ένας καινούργιος φορητός είναι να σου βγάλει πρόβλημα θα στο εμφανίσει στην αρχή (άρα ο συγκεκριμένος ήταν μια χαρά), β) πάντα όταν αγοράζεις έναν του κουτιού υπάρχει περίπτωση να σου βγάλει η οθόνη καμμένα pixels (άρα καλυμμένος και από εδώ) και γ) ζήτησα και πέτυχα καλύτερη τιμή (50€ λιγότερα).

Ο συγκεκριμένος φορητός έχει βγει ο ανθεκτικότερος απ' όσους έχω αγοράσει.

Δημοσ.
Ο φορητός της υπογραφής μου είναι κομμάτι που βρισκόταν στην βιτρίνα, εν λειτουργία (η μπαταρία ήταν εκτός). Επίτηδες τον πήρα γιατί α) επειδή αν ένας καινούργιος φορητός είναι να σου βγάλει πρόβλημα θα στο εμφανίσει στην αρχή (άρα ο συγκεκριμένος ήταν μια χαρά), β) πάντα όταν αγοράζεις έναν του κουτιού υπάρχει περίπτωση να σου βγάλει η οθόνη καμμένα pixels (άρα καλυμμένος και από εδώ) και γ) ζήτησα και πέτυχα καλύτερη τιμή (50€ λιγότερα).

Ο συγκεκριμένος φορητός έχει βγει ο ανθεκτικότερος απ' όσους έχω αγοράσει.

συμφωνώ απολυτα

σε ολα

σε συμφερει επισης να τους πιέσεις λιγο στην τιμη εστω και 10Ε

εχω παρει hifi -αντιστοιχη περιπτωση , τοχω 10 χρονια κ δεν εχει παθει τπτ..

και στο καταστημα το εβαζαν τέρμα... για να δειχνουν την αποδοση του στους πελατες(οπως κ σε μενα)

στη θέση σου θα το έπαιρνα-τσεκαρε το εξωνυχιστικα ομως;):-)

Δημοσ.

Τελικα μολις το πηρα φαινεται σε αριστη κατασταση.

Για τα χαρακτηριστικα του νομιζω πως η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη.

Θα χτυπησω και μια επεκταση εγγυησης να ειμαι σιγουρος...

Δημοσ.

με γεια!!!

κατέβασε το seatools και πατα drive info, ανεξαρτητα απο το τι δισκο εχει

θα σου πει πόσες ωρες εχει δουλεψει ο δισκος και επομένως πόσες ώρες ήταν ανοιχτο το λαπτοπ πριν το παρεις...

http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=seatools-win&vgnextoid=552bd20cacdec010VgnVCM100000dd04090aRCRD

Δημοσ.

1219 ωρες αν υπολογισεις οτι το καταστημα ειναι 12 ωρες ανοιχτο περιπου 100 μερες 3.5 με 4 μηνες..

Ευχαριστω πολυ χρησιμο εργαλειο

Δημοσ.

επισης μπορεις απο γραμμη εντολων να γραψεις systeminfo ..

απο εκει μπορεις να δεις ποτε εγινε εγκατασταση των win ..

λογικα οταν πρωτο ενεργοποιηθηκαν (αν δεν εχει γινει μετεπειτα format)

Δημοσ.

Γενικά τα προϊόντα που εκτίθενται δε παθαίνουν και τίποτα. Έχω πάρει αρκετές φορές. Άφοβα. Άλλωστε έχεις εγγύηση, που όπως είπαν τα παιδιά, ισχύει βάση της απόδειξης από την ημερομηνία αγοράς.

Όταν παίρνεις προϊόν από βιτρίνα να απαιτείς χοντρή έκπτωση πάντως. Σου τη δίνουν συνήθως. Αλλιώς τους πετάς ένα ότι και καλά στην ίδια τιμή το παίρνεις σφραγισμένο από ανταγωνιστικό κατάστημα και αλλάζουν στάση. ;)

Καλορίζικο το μηχάνημα πάντως! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...