LL_NEO Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Λοιπόν ρε παίδες για δώστε μου τα φώτα σας. Έχω βάλει τον επεξεργαστή μου στα 145MHz και που και που μου βαράνε κάτι bsod όπου αναφέρουν τo nv4..... το οποιο αναφέρεται στη gf4. Το να μου σκάσουν μύτη bsod εντάξει το θεωρώ ψιλολογικό, αλλά που κολάει η gf4? Ε δε νομίζω οτι η Creative 4400 Ti δεν αντέχει τα 145/2=72,5 Mhz που σκάνε πάνω στο AGP Port. Ή μήπως αυτό που λένε οτι η 7VRXP και η GF4 δεν τα πάνε και τόσο καλά άρχισε να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα; Στράτο εκείνο το mail που είναι; Με πήρανε τηλέφωνο απο τη Thermalright και μου παν οτι θα μόυ κάνουν μύνηση αν συνεχίσω να έχω τη SLK πάνω στη Gigabyte, απαίτησαν Abit και ύστερα απο πολλά παρακάλια συμβιβάστηκαν με Epox :p
BrwmogazoS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Ta BSODs den xreiazetai panta na sxetizontai me kati gia na skasoun myth otan clockareis...BSOD mou varage to nv4.dll an 8ymamai kala mono kai mono apo ena game pou den eixe to swsto crack... Den nomizw h GF 4 sou na exei prob.Apla tin exoune akousei ta windows sou me to clocking...kai petane errors...Dont worry 8a elega at this stage...
LL_NEO Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Οπότε προτείνεις να μειώσω ταχύτητα ή να ξαναπεράσω τα win? Αυτό που είπες περί crack με προβληματισε τα μάλα. Και ξέρεις γιατί; Οϋτε στο warcraft(αυθεντικό) μου το χει παρουσιάσει ούτε στο 3dmark(gpu intense), παρα μόνο στο nfshp2 και στο startrek bridge commander τα οποια και τα έχω σε long play demo(chic). Περιττό να πω οτι το Prime τρέχει χωρίς πρόβλημα για μέρες.
deathlok Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 ego otan pira to pc ixe xalasmeni mnimi kai pou kai pou resetare alla san aitia tou problimatos den ebgaze tin mnimi alla tin karta grafikon.opote min koitas kan ti leei!
BrwmogazoS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 8a sou proteina na kopseis to clocking sou arxika kai na deis an veltiwnetai tipota...Den yparxei logos na peraseis ta win apo panw pali afou den exeis alla probs i guess...siga siga se steps kai vlepoume .
@_zerocool Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 τι είναι το bsod? Να ρωτήσω λίγο: Αν αφξήσω το agp volt, θα έχω κάνα κέρδος; Όταν δουλεύει overclocked;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.