Προς το περιεχόμενο

tiger + copy files

jbeats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χέρετε! εχω ενα λαπτοπ με tiger και εναν εξωτερικο σκληρο συνδεδεμενο με αυτο (καιρο τωρα και δουλευει μια χαρα) εχθες προσπαθησα να κανω κοπι ενα αρχειο σε ενα στικακι (με drag&drop) και δεν μου το εκανε .προσπαθησα με δεξι κλικ αλλα μετα δεν εμφανιζοτανε το paste:( σημερα προσπαθησα να περασω ενα iso στο psp μου αλλα παλι τα ιδια δεν μπορουσε να κανει κοπι.

ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;

PS: ο μονος τροπος που μπορω να κανω κοπι κατι σε συσκευες που ειναι συνδεδεμενες στο mac ειναι μεσω δυκτιου! :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όταν λες δεν γίνετε τι εννοείς? σου γραφει κάτι?

ίσος απλά να είναι φορμαρισμένο το "στικακι" σε ntfs.

γενικά δώσε λίγες πληροφορίες να ξέρουμε για τι μιλάμε..

• Super Moderators
χέρετε! εχω ενα λαπτοπ με tiger και εναν εξωτερικο σκληρο συνδεδεμενο με αυτο (καιρο τωρα και δουλευει μια χαρα) εχθες προσπαθησα να κανω κοπι ενα αρχειο σε ενα στικακι (με drag&drop) και δεν μου το εκανε .προσπαθησα με δεξι κλικ αλλα μετα δεν εμφανιζοτανε το paste:( σημερα προσπαθησα να περασω ενα iso στο psp μου αλλα παλι τα ιδια δεν μπορουσε να κανει κοπι.

ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;

PS: ο μονος τροπος που μπορω να κανω κοπι κατι σε συσκευες που ειναι συνδεδεμενες στο mac ειναι μεσω δυκτιου! :(

Συνήθως τα USB sticks είναι διαμορφωμένα σε FAT32. Έχε υπ' όψιν σου λοιπόν ότι το FAT32 έχει εγγενή περιορισμό στο μέγεθος ενός αρχείου, δεν μπορεί να φιλοξενήσει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB.

Αλλιώς, εάν το USB stick είναι διαμορφωμένο σε NTFS, το MacOS X δεν υποστηρίζει την εγγραφή, μόνο την ανάγνωση.

υπάρχει όμως δυνατότητα να κάνεις format το stickaki?

Μεσω disc utility ή κάτι τέτοιο?

βεβαια θα το βρείς στο disk utility και κανε erase και format σε fat

*μην ξεχάσεις να πάρεις backup τα αρχεία σου από πάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...