Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία και μπρίζα?

odiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πολλούς έχω ακούσει ότι αν έχεις το λάπτοπ στην μπρίζα και την μπαταρία ταυτόχρονα χαλάει (μερικοί είπαν ότι τους χάλασε έτσι).

Όσους ειδικούς ρώτησα μου είπαν δεν ισχύει.

Τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα? :whistle:

Δημοσ.
Από πολλούς έχω ακούσει ότι αν έχεις το λάπτοπ στην μπρίζα και την μπαταρία ταυτόχρονα χαλάει (μερικοί είπαν ότι τους χάλασε έτσι).

Απλά όταν έχεις και την μπατάρια έχεις και ups , αν δεν έχεις την μπαταρία και κοπεί το ρεύμα τα χάνεις όλα αυτόματα , διαλέγεις και παίρνεις !! :X

Δημοσ.

μερικοι το κανουν για τη ζωη της μπαταριας , οχι οτι χαλαει.

Δημοσ.
Απλά όταν έχεις και την μπατάρια έχεις και ups , αν δεν έχεις την μπαταρία και κοπεί το ρεύμα τα χάνεις όλα αυτόματα , διαλέγεις και παίρνεις !! :X

Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα? :whistle:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:38 ----------

Άρα να αφήσω τους άλλους να βάζουν/βγάζουν μπαταρίες!!!

Δημοσ.
Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα? :whistle:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:38 ----------

Άρα να αφήσω τους άλλους να βάζουν/βγάζουν μπαταρίες!!!

Είναι ανούσιο για καλύτερη συντήρηση της μπαταρίας να χάσεις κάποια στιγμή τα δεδομένα σου !! ;)

Δημοσ.
Είναι ανούσιο για καλύτερη συντήρηση της μπαταρίας να χάσεις κάποια στιγμή τα δεδομένα σου !! ;)

Δεν υπάρχει πρ'οβλημα, απλά βλέπω μερικούς φίλους να: (ανοίγουν το λάπτοπ, να βγάζουν μπαταρίες:-D να το βάζουν στν μπρίζα και μετά πάλι τά ίδια για ναβάλλουν την μπαταρία να παίζουν όλη την ώρα με την μπαταρία, αν τελείωσε:-D, κ.τ.λ.):lol:

Και έλεγα δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετοι.

Δημοσ.

Απλά πρέπει να αποφορτίζεις την μπαταρία που και που γιατί από 2-2μιση ώρες που δίνει μετά από κάποια χρόνια μπορεί να μη δίνει ούτε μια ώρα αναμονής.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι το εξης : οι μπαταριες των φορητων οπως ολες αποφορτιζονται απο μονες τους με καποιον ρυθμο (π.χ. 1% ανα 2 ημερες). Τα windows ειναι ρυθμησμενα να φορτιζουν την μπαταρια οταν πεσει σε καποιο επιπεδο (στα vista ειναι 95%). Αυτο σημενει οτι γινονται συχνες φορτισεις χωρις λογο και οπως ξερουμε αυτο μειωνει την ζωη των μπαταριων, ειδικα οταν δεν εχουν αποφορτιστει παρα ελαχιστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...