Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν συνδρομή με την microsoft, ... μην είσαι τόσο σίγουρος
djsolid Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Τα περισσότερα παν/μια που έχουν συνδρομή είναι ΑΕΙ. Λέγεται MSDN Academic Alliance και είναι ένα subset των προγραμμάτων που παρέχονται στο MSDN. Πράγματι είναι αρκετά όσα έχουν κάνει αλλά δεν είναι όλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ποιό δεν έχει; το Πανεπ. Πελοποννήσου σίγουρα...από κει κ πέρα υπάρχουν κ άλλα καινούργια τμήματα που δεν έχουν...
sculper Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 θα είχες την καλοσύνη να μου πεις που είναι το δωρεάν hosting για φοιτητές? είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής!στο ΕΑΠ! Ναι ακόμα υπάρχει το πρόγραμμα για δωρεάν hosting! Μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο στα πανεπιστήμια! Το μόνο που υποστηρίζεται (τουλάχιστον στην ΑΣΟΕΕ) είναι php, mySQL και μάλιστα με 500 ρυθμίσεις.
djsolid Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 θα είχες την καλοσύνη να μου πεις που είναι το δωρεάν hosting για φοιτητές? είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής!στο ΕΑΠ! http://www.studentguru.gr/forums/p/2810/36740.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.