.Passarhs<> Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Τι διαφορα εχει αυτη η σχολη απο το μαθηματκο? Επισης θα μπορουσε καποιος να μου δοσει ενα λινκ απ οτο καινουργιο μηχανογραφικο?
slipknot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μηχανογραφικό δελτίο [για γενικό λύκειο φαντάζομαι ε;] Τώρα όσον αφορά τα μαθηματικά ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές από τμήμα σε τμήμα. Καλύτερα να δεις το πρόγραμμα σπουδών του κάθε τμήματος. Σε αυτό το site θα βρεις τα πάντα. Ενδεικτικά: Εφαρμοσμένων Μαθηματικών - Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ηράκλειο) Μαθηματικών - Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ηράκλειο)
.Passarhs<> Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μηχανογραφικό δελτίο [για γενικό λύκειο φαντάζομαι ε;] Τώρα όσον αφορά τα μαθηματικά ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές από τμήμα σε τμήμα. Καλύτερα να δεις το πρόγραμμα σπουδών του κάθε τμήματος. Σε αυτό το site θα βρεις τα πάντα. Ενδεικτικά: Εφαρμοσμένων Μαθηματικών - Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ηράκλειο) Μαθηματικών - Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ηράκλειο) Ευχαριστω πολυ. πΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ αυτο το σαιτ.
.Passarhs<> Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Παιδια η βαση που θα κιμανθει? Εχω βγαλει 450 μορια πανω απο την περσυνη βαση!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Αυτό δεν ξέρει κανείς να στο απαντήσει, ούτε καν οι καθηγητές που θα αρχίσουν να περιοδεύουν αυτό τον καιρό και να προτείνουν τμήματα. Εσύ δήλωσε αυτά που θέλεις και περίμενε μέχρι τα τελικά αποτελέσματα. Tip: Μην κάνεις πολλαπλά posts για το ίδιο θέμα.
Mika Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 η κυρια διαφορα της σχολης αυτης ειναι οτι ειναι 5 χρονια αντι 4 του μαθηματικου. βγαινοντας ομως εχεις ακριβως τα ιδιαν επαγγελματικα δικαιωματα με εναν μαθηματικο. γνωμη μου: μακρια απο τα εφαρμοσμενα μαθηματικα
.Passarhs<> Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Αυτό δεν ξέρει κανείς να στο απαντήσει, ούτε καν οι καθηγητές που θα αρχίσουν να περιοδεύουν αυτό τον καιρό και να προτείνουν τμήματα. Εσύ δήλωσε αυτά που θέλεις και περίμενε μέχρι τα τελικά αποτελέσματα. Tip: Μην κάνεις πολλαπλά posts για το ίδιο θέμα. Sorry ρε φιλε αλλα το αγχος που εχω δεν το εχεις
deminho11 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος οι ΣΕΜΦΕ θελουν να μπούν στο ΤΕΕ. Ωστόσο το ΤΕΕ τους έχει πεί να αλλάξει ο τίτλος της σχολής και να περιέχει τον όρο "Μηχανικός" για να μπορέσουν να εγγραφούν και να πάρουν επ. δικαιώματα. Ωστόσο νομίζω οτι απο την σχολή δεν θέλουν να το αλλάξουν.... Για περισσότερα μπές και ρώτα στο site των φοιτητων του ΣΕΜΦΕ http://semfe.gr/
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Sorry ρε φιλε αλλα το αγχος που εχω δεν το εχεις Ναι βρε όλοι περάσαμε από τη θέση σου.. Απλά κανένας δεν θα ξέρει να σου πει για τις βάσεις. Και να σου πει κάποιος τίποτα να τον γράψεις στα παλιά σου υποδύματα, και στην τύχη να λες τις βάσεις ίδιες πιθανότητες έχεις να πέσεις μέσα. Πάντως αν θυμάμαι καλά το τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών δεν έχει δικαιώματα για καθηγητηλίκι. Αν σε ενδιαφέρει βέβαια (ελπίζω όχι :-D)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.