Προς το περιεχόμενο

ΑΕΙ Οικονομικών Επιστημών

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί, στον υπόλοιπο κόσμο, είναι δωρεάν? Πάντως το πανεπιστήμιο, είναι σε εκπληκτικό μέρος.

Γιατί είπε κανεις να είναι δωρεάν?:rolleyes: Πληρώνεις πολλά για λεωφορεία κάτω του μετρίου στα Ιωάννινα.

Αν δεν έχεις αυτοκίνητο είναι μεγάλη ταλαιπωρία να πηγαίνεις στο πανεπιστημιο ειδικά αν μένεις πιο μακριά από το κέντρο της πόλης.

Και θα συμφωνήσω ότι το πρώτο κριτήριο δεν είναι η πόλη αλλά η σχολή.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί είπε κανεις να είναι δωρεάν?:rolleyes: Πληρώνεις πολλά για λεωφορεία κάτω του μετρίου στα Ιωάννινα.

Νταξ, μη λέμε οτι θέλουμε τώρα... Όλα είναι κλιματιζόμενα και σχετικά καινούργια.

Και δεν αλλάζεις αστικά, με ένα πηγαίνεις.

Δημοσ.
Νταξ, μη λέμε οτι θέλουμε τώρα... Όλα είναι κλιματιζόμενα και σχετικά καινούργια.

Και δεν αλλάζεις αστικά, με ένα πηγαίνεις.

Ε αυτό έλειπε να αλλάζεις. Τα λεωφορεία ουσιαστικά υπάρχουν λόγω των φοιτητών και θα άλλαζες για να πηγαίνεςι στο πανεπιστημιο.

Όταν δεν είναι στν ώρα τους, όταν πηγαίνουν με ταχύτητα ε-κ-ν-ε-υ-ρ-ι-σ-τ-ι-κ-α αργή για λόγους που δεν μπορώ να κατανοήσω, όταν πέρα από την αφετηρία το λεωφορείο σταματά και στην μέση της διαδρομής για ένα τέταρτο, όταν υπάρχουν περιοχές που μένουν φοιτητές και που το σαββατοκύριακο δεν έχουν δρομολόγια για πανεπιστήμιο, όταν σταματούν στη μέση του δρομολογίου για να πάρουν καφέ... ψιλοεκνευρίζεσαι:-)

Από αλλού ξεκίνησε το θέμα... αλλού πήγε. Το π.....ε

Δημοσ.
Μεταξύ μας τώρα, εσύ ήρθες στην αθηνα γιατί έχει μουσεία και θέατρα?

Έχω πάει σε καμιά δεκαριά, το Μουσείο της Ακρόπολης μου έχει ξεφύγει, αλλά που θα πάει θα πάω κι εκεί :P

Στα υπόλοιπα νομίζω ότι βγαίνουμε offtopic καθώς το παιδί δεν ενδιαφέρεται αν η Αθήνα ή τα Ιωάννινα ή η Ελβετία είναι καλύτερη αλλά μόνο μεταξύ Βόλου-Ιωαννίνων τι θα διαλέγαμε. Εγώ μίλησα αποκλειστικά για τα Ιωάννινα που ήξερα. Αν γνωρίζεις πες του και για τον Βόλο να ενημερωθεί καλύτερα.

Δημοσ.
Και θα συμφωνήσω ότι το πρώτο κριτήριο δεν είναι η πόλη αλλά η σχολή.

Το πτυχίο όλων των οικονομικών ίδιο δεν είναι? π.χ. Το πτυχίο ΟΠΑ είναι καλύτερο από το πτυχίο ΑΠΘ?

Όσο αυξάνεται η δυσκολία της σχολής αυξάνεται και η ποιότητα του πτυχίου, ή αυτό που μετράει είναι ο βαθμός του πτυχίου?

Δημοσ.

για το ασεπ ο βαθμος πτυχιου, στον ιδ. τομεα αναλογως...

παντως δεν αξιζει να πας σε δυσκολη σχολη, υπαρχουν πολλοι παραγοντες που κανουν μια σχολη δυσκολη, κυριως οργανωτικοι, και οχι τοσο το επιπεδο οποτε σκεψου που θα τελειωσεις πιο γρηγορα για να επιβαρυνεις και τους γονεις σου λιγοτερο.

Δημοσ.

ένας φίλος μου τελείωσε οικονομικό Βόλου έκανε και μεταπτυχιακό. τώρα δουλεύει σε μια τράπεζα στο τμήμα δανείων.

βαρύ ωράριο εργασίας πάντα πάνω από 9 ώρες , λεφτά τα βασικά, υπερωρίες δε πληρώνουν, άδειες θα δούμε, 40 λεπτά απόσταση από το σπίτι του.

γίνε υδραυλικος να χεστεις στα λεφτά

Δημοσ.
ένας φίλος μου τελείωσε οικονομικό Βόλου έκανε και μεταπτυχιακό. τώρα δουλεύει σε μια τράπεζα στο τμήμα δανείων.

βαρύ ωράριο εργασίας πάντα πάνω από 9 ώρες , λεφτά τα βασικά, υπερωρίες δε πληρώνουν, άδειες θα δούμε, 40 λεπτά απόσταση από το σπίτι του.

γίνε υδραυλικος να χεστεις στα λεφτά

Σε τράπεζα "κρατική" που κάνω πρακτική είναι 900 κάτι μεικτά συν τα επιδόματα πτυχίου, μεταπτυχιακών , ξένων γλωσσών, γάμου, τέκνων κ.λ.π., το ωράριο 7,30 ώρες και οι υπερωρίες πληρώνονται. Να υποθέσω ότι δουλεύει σε ιδιωτική τράπεζα,ε? Καλά αυτό που λες για τους υδραυλικούς είναι πέρα για πέρα αλήθεια, άσε που δυσκολεύεσαι να βρεις και εγκαίρως υδραυλικό...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...