GReddyRx7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ω ναι αλλα ειναι η πλειοψηφια Εξού και η κατάντια...
mariasexystar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δεν βλέπω κατάντια εγώ αλλά αν το βλέπεις εσυ οκ...!!! we ll see...! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:42 ---------- Γιατι τοσο σιγουρια? Γιατί νομίζω πως εχει πολύ καλό concept σαν site!Και νομίζω πως θα πάει πολύ καλά!
mariasexystar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Για αργόσχολα, μίζερα, Low-life, με IQ μπανάνας παιδάκια μια χαρά είναι αυτά τα site. Διλαδή για το 90%+ τις κατάντιας-νεολαίας σήμερα. δεν συμφωνώ αλλά είναι άποψη σου και την σέβομαι!
GReddyRx7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 δεν συμφωνώ αλλά είναι άποψη σου και την σέβομαι! Φαντάζομαι η διαφωνία σου θα είναι ότι το ποσοστό είναι μεγαλύτερο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:01 ---------- Δεν βλέπω κατάντια εγώ αλλά αν το βλέπεις εσυ οκ...!!!we ll see...! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:42 ---------- Γιατί νομίζω πως εχει πολύ καλό concept σαν site!Και νομίζω πως θα πάει πολύ καλά! Λίγοι την βλέπουμε δυστηχώς...Οι περισσότεροι την ζουν...
mariasexystar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Πω πω...μιλάμε για μεγάλη εμπάθεια... και βρε αγάπη μου το δυστυχώς με Υ γράφεται
antonisid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 ..μπεικα κε....δαιν μου αραιση γιατι δε σου αρεσει? βρηκες πολλα ορθογραφικα λάθη?
TechnoState Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 γιατι δε σου αρεσει? βρηκες πολλα ορθογραφικα λάθη? όχι! 1ον δεν υπάρχει αφιέρωμα στις ξέφρενες διακοπές του Ροναλντίνιο στη Μύκονο και αναφορά στο 'ποσά γκολ έβαλε' τελικά στο νησί των ανεμών η βραζιλιάνικη ατσίδα αλλά και σε ποιους 'πορτιέρο' 2ον κανένα πρωτοσέλιδο άρθρο για το τι επιτραπέζιο έπαιζε ο Κρ. Ρονάλντο με τις αδελφές Χίλτον στο σπίτι τους μετά την ξέφρενη έξοδο τους στο γιου εσ εϊ. 3ον Κορίτσια ο Σισέ στον Βάζελο, κάρτα διαρκείας τώρα ..μάζεψε πόντους κ κέρδισε δωρεάν μαθήματα πετυχημένου ντεκαπάζ κ ανατομία τρίχας απο τον Γάλλο άσο! (σσ. Ανακοινώθηκε και τυπικά απο τον ΠΑΟ ο Σισέ, τι τυπικούρες είναι αυτές!!) , είναι πολύ... λίγο(αμάν πια με τα πάνελ κ τους πανελίστες, δεν θέλω άλλο!!) ..και δεν μιλάω καθόλου για αθλητικά/ποδοσφαιρικά.
swiftech Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 και μονο για την Hillary Duff που εχει αξιζει να μπεις
swiftech Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 +1 στα λεγομενα του tecno δεν τα ειχα δει πιο πριν..
mariasexystar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Έχει αξιόλογο περιεχόμενο και κεντρίζει αρκετά το ενδιαφέρον θα έλεγα! Αλλά όλα είναι θέμα γούστου!
blacksuede Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 για όσους κεντρίζει το ενδιαφέρον το γιουπι θα κεντρίσει και αυτό... σκέτη κόπια είναι, και δεν είναι εμπάθεια maria , owner/admin του sexy star, η πραγματικότητα είναι...
mariasexystar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 χχεχε!!! Φαίνεται!! Δεν ειμαι admin...απλά μ άρεσε το coceptaki...!!! Αλλά όπως προείπαμε αυτά είναι γούστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.