Προς το περιεχόμενο

www.sexystar.gr

mariasexystar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mάθε τα πάντα γύρω απο την show biz τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και τα πιο ροζ τους σκάνδαλα στο πιο πολλά υποσχόμενο νέο ηλεκτρονικό περιοδικό!

Το sexystar.gr έιναι εδω για να γεμίσει όλα σου τα κενά, τις απορίες.

*star news

*sexy

*μόδα

*σπόρ

*μαγειρική

*ομορφιά

*τεχνολογία

*ανέκδοτα

*διασκέδαση

Όλα όσα ήθελες να μάθεις και δεν το ήξερες!!!!

Απλά πάτησε http://www.sexystar.gr

Μάθε, γνώρισε, γίνε SEXY STAR

Δημοσ.

Βασικα πολλοι οπως κι εγω εχουν ρωτησει την γνωμη μελων του ινσομνια για την ιστοσελιδα τους,δε βρισκω κατι κακο δηλαδη.Βεβαια στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι καθαρα διαφημηση.

Οσο για την σελιδα την βρισκω πολυ ομορφη αν και το περιεχομενο μ αφηνει αδιαφορο.

Δημοσ.
Χαίρομαι που σας άρεσε εμφανισιακά. Ελπίζω να σας κερδίσει και θεματολογικά!

Παντως το περιεχομενο ειναι αυτο που λεμε "πιασαρικο" και νομιζω ειναι καλη ιδεα.

Δημοσ.
τρελη αντιγραφη του http://www.yupi.gr ομως;...

Καλα αν μιλησουμε γι αντιγραφες θα φτιαξουμε μια λιστα με χιλιαδες ιστοσελιδες.

Υ.Γ. Σβηστηκαν οι πρωτες 2 απαντησεις απο άλλα μέλη ή μου φαινεται?

Δημοσ.
Καλα αν μιλησουμε γι αντιγραφες θα φτιαξουμε μια λιστα με χιλιαδες ιστοσελιδες.

Υ.Γ. Σβηστηκαν οι πρωτες 2 απαντησεις απο άλλα μέλη ή μου φαινεται?

Για να μη γίνει κάποια παρανόηση. Το να μπει κάποιος και να διαφημίσει το site του στη συγκεκριμένη κατηγορία με ένα και μόνο post/topic, δεν σημαίνει ότι κάνει spam. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ο καθένας μπορεί να δημοσιεύσει την ιστοσελίδα του όπως γράφουμε και στη περιγραφή

"Συζήτηση για τις διάφορες δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο και σχολιασμός ιστοσελίδων καθώς και προσωπικών δημιουργιών, blogs"

Δημοσ.
Για να μη γίνει κάποια παρανόηση. Το να μπει κάποιος και να διαφημίσει το site του στη συγκεκριμένη κατηγορία με ένα και μόνο post/topic, δεν σημαίνει ότι κάνει spam. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ο καθένας μπορεί να δημοσιεύσει την ιστοσελίδα του όπως γράφουμε και στη περιγραφή

"Συζήτηση για τις διάφορες δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο και σχολιασμός ιστοσελίδων καθώς και προσωπικών δημιουργιών, blogs"

Ναι συμφωνω,δεν ειπα τ αντιθετο νομιζω σε κανενα μου πόστ :-)

Δημοσ.

Το sexystar.gr προσπαθεί να δώσει το κάτι διαφορετικό, και να όσο το δυνατόν να αφήσει το στίγμα του στον κυβερνοχώρο.

Αυτό θα γίνει και το λέω με σιγουριά!

Το sexystar.gr θα προταγωνιστήσει...;)

Δημοσ.

Για αργόσχολα, μίζερα, Low-life, με IQ μπανάνας παιδάκια μια χαρά είναι αυτά τα site. Διλαδή για το 90%+ τις κατάντιας-νεολαίας σήμερα.

Δημοσ.
Για αργόσχολα, μίζερα, Low-life, με IQ μπανάνας παιδάκια μια χαρά είναι αυτά τα site. Διλαδή για το 90%+ τις κατάντιας-νεολαίας σήμερα.

ω ναι αλλα ειναι η πλειοψηφια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...