Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Πριν λίγο έλαβα με εμαιλ απάντηση από το ΒΗΜΑ την οποία και σας παραθέτω: Φυσικά δεν υπήρχε πρόθεση παραπλανήσεως των αναγνωστών, καθώς είναι φανερό ότι η αποκάλυψη της γκάφας δεν θα αργούσε. Ωραίοι ρε! Δεν υπήρχε πρόθεση παραπλανήσεως, καθώς δεν θα αργούσε η αποκάλυψη της γκάφας (εκτός βέβαια αν ερχόταν ο Ερντογάν, οπότε δε θα χρειαζόταν να μάθετε ποτέ και τίποτα, όπως θα γίνει και τις επόμενες φορές που θα κάνουμε το ίδιο, πρόβατα).
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Άλλος τον χτίζει και άλλος τον ξεσκίζει Πιάνει τα κουνούπια όχι τους ελέφαντες "Γκάφα" και "λαθάκι" ήταν αυτό που έκανε η Ελευθεροτυπία και όχι αυτό που έκανε Το Βήμα
fearwhatnow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ωραίοι ρε! Δεν υπήρχε πρόθεση παραπλανήσεως, καθώς δεν θα αργούσε η αποκάλυψη της γκάφας (εκτός βέβαια αν ερχόταν ο Ερντογάν, οπότε δε θα χρειαζόταν να μάθετε ποτέ και τίποτα, όπως θα γίνει και τις επόμενες φορές που θα κάνουμε το ίδιο, πρόβατα). Η απαντηση που σου εστειλαν ειναι μια ακομη αποδειξη οτι μας θεωρουν ηλιθιους και πιονια τους.Αισθανονται τοσο ανωτεροι απο εμας που μας εχουν χεσμενους.Τα υπολοιπα ΜΜΕ για μενα ειναι συνυπευθυνα για την συγκαλυψη που επιχειρειται.Ευχομαι να κλεισουν ΟΛΟΙ και να μεινουν ΟΛΟΙ στο δρομο.Ναι, θα μεινουν στο δρομο και ανθρωποι μεροκαματιαρηδες αλλα στους πολεμους και στους αγωνες παντα υπαρχουν παραπλευρες απωλειες που θυσιαζονται για το καλυτερο μελλον της κοινωνιας. Ειναι τετοια η σαπιλα που ενω εχει υπαρξει ξεκαθαρη παραβαση νομων δεν εχι επεμβει κανεις.Και δεν ειναι μονο η διασπορα ψευδων ειδησεων αλλα και η πολυ επικινδυνη για την χωρα 'δημιουργια' και 'πρακτικη' εξωτερικης πολιτικης απο εφημεριδα με ΨΕΥΔΗ για πρωθυπουργο αλλης χωρας.
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 καλα τωρα,το παμε απο εδω το παμε απο κει αλλα στο τελος οπως και να το δεις τα παλικαρια οχι μονο κατασκευασαν ειδηση αλλα προσπαθησαν και να χειραγωγησουν την κοινη γνωμη δημιουργωντας συγκεκριμενες εντυπωσεις (ξερω ναι και αυτο γκαφα ηταν) ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ωραίοι ρε! Δεν υπήρχε πρόθεση παραπλανήσεως, καθώς δεν θα αργούσε η αποκάλυψη της γκάφας (εκτός βέβαια αν ερχόταν ο Ερντογάν, οπότε δε θα χρειαζόταν να μάθετε ποτέ και τίποτα, όπως θα γίνει και τις επόμενες φορές που θα κάνουμε το ίδιο, πρόβατα). Η απαντηση που σου εστειλαν ειναι μια ακομη αποδειξη οτι μας θεωρουν ηλιθιους και πιονια τους.Ειναι τετοια η σαπιλα που ενω εχει υπαρξει ξεκαθαρη παραβαση νομων δεν εχι επεμβει κανεις.Και δεν ειναι μονο η διασπορα ψευδων ειδησεων αλλα και η πολυ επικινδυνη για την χωρα 'δημιουργια' και 'πρακτικη' εξωτερικης πολιτικης απο εφημεριδα με ΨΕΥΔΗ για πρωθυπουργο αλλης χωρας. Χωρίς ειλικρινά ίχνος ειρωνίας, μόνο εγώ δεν σοκαρίστηκα όταν δεν περίμενα να γίνει τέτοια χοντρή μ@λ@κ1@ από μέρους τους για να περιμένω έτσι κι αλλιώς ανακριβή ενημέρωση και ηθελλημένη διαμόρφωση απόψεων όπως θέλουν? Αν τελικά το ΒΗΜΑ δεν έγραφε προκατασκευασμένα άρθρα και ο Ερντογάν ερχόταν, θα βγάζαμε το ΒΗΜΑ αντικειμενική εφημερίδα με σωστή και αντικειμενική ενημέρωση? Το σοκ δηλαδή επικεντρώνεται στο ότι διέδωσαν ψευδή είδηση?
million_voices Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι η διαστρεβλωση η η δημιουργια ειδησεων με στοχο την χειραγωγηση ειναι το προβλημα
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι η διαστρεβλωση η η δημιουργια ειδησεων με στοχο την χειραγωγηση ειναι το προβλημα Απ ότι φαίνεται είναι πολύ δύσκολο. Το σοκ δηλαδή επικεντρώνεται στο ότι διέδωσαν ψευδή είδηση? Όχι. Ψευδή είδηση είναι να σου πω ότι το insomnia.gr έκλεισε χωρίς να έχει κλείσει. Αν σου πω όμως ότι... το insomnia έκλεισε γιατί ο paredwse, αφού αντάλλαξε ψυχρές ματιές, πλακώθηκε στο ξύλο με τον Hal9000, μετά μπήκε στη μέση ο Lucifer να τους χωρίσει αλλά δεν τα κατάφερε... αργότερα προσγειώθηκε ένα μεγάλο διαστημόπλοιο από το οποίο κατέβηκε ο (sic) Πρόεδρος Ελλήνων Χρηστών Internet o οποίος κατάλαβε πόσο βλάκας είναι και αυτοκτόνησε. Αφού το είδαν αυτό ο paredwse και ο Hal αποφάσισαν να κλείσουν οριστικά το insomnia.gr... RIP insomnia.gr.... Κατάλαβες;
teo64x Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ναι, αλλά αν όντως συμβεί όλο αυτό, θα έχεις έτοιμο το άρθρο!
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Απ ότι φαίνεται είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι δύσκολο, ότι όμως η ξεφτίλα "φάνηκε" από κάτι τόσο εξώφθαλμο και δεν έχει φανεί από τον τρόπο που γράφονται σήμερα οι ειδήσεις, αυτό μου είναι δύσκολο να το δεχτώ. Κατάλαβες; Από την αρχή. Νομίζω μάλιστα ότι λέμε τα ίδια. Συμφωνούμε ότι η διαστρέβλωση και η προβολή ψευδών ειδήσεων είναι παραπληροφόρηση και σκοπό έχει την χειραγώγηση. Συμφωνούμε ότι είναι γενικό το φαινόμενο και κάθε εφημερίδα έχει μια γραμμή πίσω της, οπότε κάθε άρθρο εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Στο μόνο που διαφωνούμε είναι ότι εσείς θεωρείτε το άρθρο προσπάθεια χειραγώγησης και δημιουργίας εντυπώσεων ενώ εγώ νομίζω ότι είναι αρκετά ηλίθιοι για να δημοσιεύσουν ένα γεγονός ενώ δεν έγινε, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να το κάνουν επίτηδες. Η σημαντικότητα και η προβολή που θα συνόδευε την επίσκεψη, εντείνουν την πεποίθηση μου.
liopyr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Praetorianos , σόρρυ, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι θίγουμε; Δεν μας απασχολεί η γκάφα, αλλά αυτό που αποκάλυψε αυτή. Προφανώς και το γεγονός πως δημοσιεύτηκε η είδηση ήταν γκάφα. (oπως γκάφα ήταν και το γεγονός πως μια βόμβα έσκασε στα χέρια του Ξηρού). Αυτό δεν αλλάζει όμως κάτι, ούτε δρα ως ελαφρυντικό. Αποδείχτηκε πως η εν λόγω εφημερίδα πουλούσε προκατασκευασμένες ειδήσεις, κατευθυνόμενες. (όπως αποδείχθηκε στο αντίστοιχο (χαζό μου) αντιπαράδειγμα πως η 17Ν επιχειρούσε τρομοκρατικό χτύπημα). Ξέρω γω, πόσο πιο απλά; edit: Εννοείται πως δεν δημοσίευσαν το άρθρο για να μας πείσουν πως έγινε η συνάντηση, ενώ αυτή δεν έγινε. Δεν νομίζω πως πιστεύει κανένας κάτι τέτοιο.
fearwhatnow Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Praetorianos , σόρρυ, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι θίγουμε; Δεν μας απασχολεί η γκάφα, αλλά αυτό που αποκάλυψε αυτή. Προφανώς και το γεγονός πως δημοσιεύτηκε η είδηση ήταν γκάφα. (oπως γκάφα ήταν και το γεγονός πως μια βόμβα έσκασε στα χέρια του Ξηρού). Αυτό δεν αλλάζει όμως κάτι, ούτε δρα ως ελαφρυντικό. Αποδείχτηκε πως η εν λόγω εφημερίδα πουλούσε προκατασκευασμένες ειδήσεις, κατευθυνόμενες. (όπως αποδείχθηκε στο αντίστοιχο (χαζό μου) αντιπαράδειγμα πως η 17Ν επιχειρούσε τρομοκρατικό χτύπημα). Ξέρω γω, πόσο πιο απλά; edit: Εννοείται πως δεν δημοσίευσαν το άρθρο για να μας πείσουν πως έγινε η συνάντηση, ενώ αυτή δεν έγινε. Δεν νομίζω πως πιστεύει κανένας κάτι τέτοιο. Τι καθεσαι ρε liopyr και εξηγεις.Ειναι δυνατον καποιος να μην καταλαβαινει τι συνεβη.Οποιος δεν καταλαβαινει του αξιζει αυτο που εχει και ποτε να μην βγει να διαμαρτυρηθει για ο,τιδηποτε συμβαινει γυρω του.Καθομαστε και λεμε τα αυτονοητα και ακομη υπαρχουν 1-2 που επιμενουν και δικαιολογουν.Δηλαδη θα μας βγαλετε και τρελους?Σε αυτη την χωρα αν εχεις λογικη σκεψη εισαι φασιστας.ΕΛΕΟΣ.Ο φιλος praetorianos ακομη συνεχιζει να τους δικαιολογει.Και το χειροτερο?Αντιδρα σθεναρα στους χρηστες που θεωρει οτι τον προσεβαλαν!!Οταν ολο το συστημα τον θεωρει μα..κα.. και αυτος το δεχεται χαιδευοντας τους και δικαιολογοντας τους, μετα θιγεται απο τον απλο χρηστη-μελος ενος forum που εχει αντιθετη αποψη απο αυτον!!!Και εκει ΧΩΝΕΙ! Τελοσπαντων, η ιστορια γραφει οτι απο το 1976 και μετα εχουμε την πιο καραμπινατη ολιγαρχια στην ιστορια της Ελλαδας(ξεκινωντας απο τους πολιτικους και καταληγοντας στους μεγιστανες των ΜΜΕ).Ειναι αποριας αξιον πως αυτο το διαστημα θα καταγραφει και θα αναφερθει στα βιβλια.
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αυτό δεν αλλάζει όμως κάτι, ούτε δρα ως ελαφρυντικό. Αποδείχτηκε πως η εν λόγω εφημερίδα πουλούσε προκατασκευασμένες ειδήσεις, κατευθυνόμενες. Και επαναλαμβάνω για 1000στη φορά. Περιμένατε την είδηση αυτή για να καταλάβετε ότι το ΒΗΜΑ πουλάει κατευθυνόμενες ειδήσεις. Και ότι εκτός από το ΒΗΜΑ το ίδιο κάνουν σχεδόν όλες οι εφημερίδες? Δηλαδή η γκάφα/λάθος/ετεροκατεύθυνση/ηθελλημένη παραπληροφόρηση ήταν αυτή που το απέδειξε? Τα κείμενα τους κατά τα άλλα δεν αυταποδεικνύον την γραμμή από πίσω? Θα με τρελάνετε? Πότε έδωσα ελαφρυντικό και σε ποιον? Δεν ψάχνω για δικαιολογία, είπα ότι τους βρίσκω ηλίθιους, επαναλαμβάνετε 3 άτομα αυτά που λέω κι εγώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο νομίζετε ότι τους δικαιολογώ. Τέλος πάντων προσωπικά το edit σου σε συνδυασμό με την πρώτη μου παράγραφο ελπίζω ξεμπέρδεψαν κάπως τα πράγματα. Τι καθεσαι ρε liopyr και εξηγεις.Ειναι δυνατον καποιος να μην καταλαβαινει τι συνεβη.Οποιος δεν καταλαβαινει του αξιζει αυτο που εχεικαι ποτε να μην βγει να διαμαρτυρηθει για ο,τιδηποτε συμβαινει γυρω του.Καθομαστε και λεμε τα αυτονοητα και ακομη υπαρχουν 1-2 που επιμενουν και δικαιολογουν.Δηλαδη θα μας βγαλετε και τρελους?Σε αυτη την χωρα αν εχεις λογικη σκεψη εισαι φασιστας.ΕΛΕΟΣ.Ο φιλος praetorianos ακομη συνεχιζει να τους δικαιολογει.Και το χειροτερο?Αντιδρα σθεναρα στους χρηστες που θεωρει οτι τον προσεβαλαν!!Οταν ολο το συστημα τον θεωρει μα..κα.. και αυτος το δεχεται χαιδευοντας τους και δικαιολογοντας τους, μετα θιγεται απο τον απλο χρηστη-μελος ενος forum που εχει αντιθετη αποψη απο αυτον!!!Και εκει ΧΩΝΕΙ! ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ? Πότε σε είπα φασίστα? Δεν αντιδρώ σθεναρά αλλά με ενοχλεί που κάποιος με είπε εμμέσως πλην σαφώς ηλίθιο ενώ στην ουσία λέει τα ίδια πράγματα με μένα. Η μόνη μας διαφορά ήταν στο edit του Liopyr. Τι sk@t@ ρε γαμώτο τόσο κακός είμαι πια στην έκθεση που άλλα γράφω, άλλα καταλαβαίνει αυτός που διαβάζει? Προσωπικά χ3στηκα αν κλείσει αύριο το ΒΗΜΑ, ούτε μέτοχος είμαι ούτε εργαζόμενος. Ενημερώνομαι από αλλού και ούτε ασπάζομαι την γραμμή που έχει. Άρα μάλλον νομίζετε ότι το """υπερασπίζομαι""" επειδή είμαι αντιδραστικό στοιχείο, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. ΥΓ Αν έστω και ένας κατάλαβε από τα γραφόμενα μου ότι τόση ώρα όλοι λέμε το ίδιο πράγμα ας το πει plz. Ειδάλλως αρχίζω εντατικά στην έκθεση...
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Praetorianos αν εννοείς εμένα δεν είχα τέτοια πρόθεση. Πράγματι δεν περιμέναμε την είδηση αυτή για να καταλάβουμε ότι το ΒΗΜΑ πουλάει κατευθυνόμενες ειδήσεις. Απλά κάπου εδώ: [...]αλλά το να κάτσει εφημερίδα να σχολιάσει μια συνάντηση πολιτικού αρχηγού που τελικά δεν έγινε και να το θεωρήσουμε ως προπαγανδιστικό είναι βλακώδες.με μπέρδεψες. Είναι προπαγανδιστικό, απλά βγάζει τόσο πολύ μάτι που τελικά ίσως και να το χαρακτηρίζαμε γελοίο. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχαμε διαφωνίες, αλλά εδώ δε χωράει αμφισβήτηση πλέον. Γι' αυτό κολλήσαμε σε αυτό, γιατί βγάζει μάτι. Ενώ πχ οι υπόλοιπες κατευθυνόμενες ειδήσεις μπορεί να σηκώνουν έστω και κάποια συζήτηση, αυτή η "είδηση" δεν έγινε κάν.
million_voices Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ρε συ Πραιτοριανε επειδη σε εχω κοψει για οκ ατομακι,δεν χρειαζεται αδερφε μου να διαφοροποιεις την αποψη σου ετσι για την διαφοροποιηση ουτε εδω μεσα ειναι show του στυλ "βγες οτι εχεις δικιο η πεθανε" εγω εσυ και αρκετοι αλλοι ισως να ξερουμε χοντρικα τι κανουν πραγματικα οι εφημεριδες και γενικα τα MME αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το ξερουν οι παντες και το συγκεκριμενο περιστατικο ειναι ευκαιρεια να φανει η βρωμια φατσα καρτα,οποιος δεν θελει να το δει ειτε κοιμαται τον υπνο του δικαιου ειτε εχει συμφερον ειτε πιστευει ακομα στον Αη Βασιλη
Harkon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ο Παναγιωτόπουλος (α.κ.α. "Σκύλος") έστειλε/έλαβε επιστολή στο "Βήμα" όποιος θέλει ας διαβάσει στο http://skylos.gr/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ο Παναγιωτόπουλος (α.κ.α. "Σκύλος")έστειλε/έλαβε επιστολή στο "Βήμα" όποιος θέλει ας διαβάσει στο http://skylos.gr/ Ωραίο blog, παρεμπιπτόντως. ΥΓ: Το ΒΗΜΑ το'χω κόψει εδώ και χρόνια, κυρίως για τους λόγους στους οποίους αναφέρεται κι ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.