Προς το περιεχόμενο

Η ξεφτίλα του ΒΗΜΑτος της Κυριακής

grigas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή,αγαπητέ τυρέμπορα,μας ξεκαθαρίζει ο μπαρμπα Ψυχάκιας για πόσο στόκους μας περνάει.Αυτά δεν τάκανε ο Λαμπράκης ούτε στην εποχή του Καματατερού...(btw,δεν είχες γεννηθεί τότενες).

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα περιμένω πρώτα την απάντηση από την Εποπτεία ΜΜΕ του Υπουργείου Τύπου και μετά θα τους ξαναχώσω...κάπου μέσα μου ελπίζω ότι θα τους τα χώσουν αυτοί....

Δημοσ.

Καλά, μεταξύ μας τώρα κι εγώ πιστεύω ότι έγινε γκάφα απλά επειδή θέλουν να εκδώσουν κείμενα πιο νωρίς από την κανονική κυκλοφορία και όχι επειδή ήθελαν να στήσουν συνομωσία. Εξάλλου είναι γνωστό ότι σε αθλητικά γεγονότα γράφονται κείμενα για όποια ομάδα κι αν κερδίσει για να προλάβουν το τυπογραφείο.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό αν θυμάμαι καλά είχε διαρρεύσει κατά λάθος επιθανάτιο κείμενο για τον Steve Jobs σε περίπτωση που τελικά πέθαινε, απλά για να προλάβουν να εκδώσουν την εφημερίδα γρηγορότερα.

Δημοσ.
Καλά, μεταξύ μας τώρα κι εγώ πιστεύω ότι έγινε γκάφα απλά επειδή θέλουν να εκδώσουν κείμενα πιο νωρίς από την κανονική κυκλοφορία και όχι επειδή ήθελαν να στήσουν συνομωσία. Εξάλλου είναι γνωστό ότι σε αθλητικά γεγονότα γράφονται κείμενα για όποια ομάδα κι αν κερδίσει για να προλάβουν το τυπογραφείο.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό αν θυμάμαι καλά είχε διαρρεύσει κατά λάθος επιθανάτιο κείμενο για τον Steve Jobs σε περίπτωση που τελικά πέθαινε, απλά για να προλάβουν να εκδώσουν την εφημερίδα γρηγορότερα.

Σωστό, δεν τίθεται θέμα συνομοσίας πιστέυω.

Δημοσ.

οχι. 24 ωρη απεργια της ενωσης συντακτων για την αποφαση της Γιαννας να κλεισει ΕΤ και cityfm

Δημοσ.

να το δεχτω καλη την πιστη αλλα πες μου γιατι μονο το Βημα και το Εθνος online (νομιζω) και οχι και οι υπολοιπες εφημεριδες που λογικα ακολουθουν την ιδια πρακτικη για να προλαβαινουν?

καπου μας παραμυθιαζουν δεν νομιζεις?

Δημοσ.

FAIL

Αυτα τους ειπε να γραψουνε το Μεγαρο Μαξιμου, και αυτα γραψανε...Γνωστο οτι η ενημερωση κατευθυνεται, ακομα και αν το ΒΗΜΑ ειναι και καλα αντιπολιτευομενη εφημεριδα.

Το ολο θεμα απλα ειναι αστειο λογω της γκαφας, τιποτα παραπανω.

edit: Διαβασα την ανακοινωση Ψυχαρη και βλεπω οτι λεει εμεσως οτι γραφω ακριβως απο πανω. Η απορια μου ειναι η εξης. Οκ δεχομαι οτι πηρανε ετοιμο το κειμενο απο το Μαξιμου. Οκ οτι η ατζεντα με τα θεματα που θα συζητηθουν ηταν ηδη ετοιμη, αρα δεν ειναι και τοσο τραγικο να γραφτει εκ των προτερων το αρθρο. Αυτη η ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ μεταξυ Ερντογαν και Καραμανλη ΠΩΣ προεκυψε ρε παιδια?

Δημοσ.
Αυτη η ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ μεταξυ Ερντογαν και Καραμανλη ΠΩΣ προεκυψε ρε παιδια?

Για να συμβαδίζει με την πραγματικότητα μάλλον

Δημοσ.
Για να συμβαδίζει με την πραγματικότητα μάλλον

μαλλον η κυβερνηση θελει να δειξει και θα εδειχνε;) δυσαρεσκια

θυμηθειτε το αυτο για οταν θα πραγματοποιηθει η συναντηση και εκτος Matrix:lol:

Δημοσ.
να το δεχτω καλη την πιστη αλλα πες μου γιατι μονο το Βημα και το Εθνος online (νομιζω) και οχι και οι υπολοιπες εφημεριδες που λογικα ακολουθουν την ιδια πρακτικη για να προλαβαινουν?

Δεν γνωρίζω την τακτική των άλλων εφημερίδων οπότε δεν μπορώ να πω τι κάνουν. Συνεχίζω πάντως να επιμένω ότι το συγκεκριμένο γεγονός συνέβη λόγω βλακείας και όχι λόγω παραπληροφόρησης. Δεν παραπληροφόρησαν για το ύψος του Δημόσιου Χρέους πχ που για τους περισσότερους έλληνες είτε 10 δις τους πεις, είτε 210 δεν θα το διασταυρώσουν.

Μίλησαν για επίσκεψη του Ερντογαν στην Ελλάδα που όσο άσχετος και να 'σαι είτε το ραδιόφωνο, είτε η τηλεόραση, είτε το net θα σε πληροφορήσει ότι τελικά δεν έγινε. Και θεωρώ πολύ μεγάλη (μεγάλη<>σοβαρή) εφημερίδα το Βήμα για να σκεφτεί να κάνει ηθελλημένα κάτι τόσο χοντρό.

καπου μας παραμυθιαζουν δεν νομιζεις?

Χρόνια τώρα, γι' αυτό και έχω σταματήσει να ενημερώνομαι από εκεί. Εξάλλου ο τρόπος που έχει γραφτεί το συγκεκριμένο άρθρο μου δείχνει ότι ακόμα και σε φιλικό κλίμα να είχε πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτοί λες και ετοιμαζόμαστε για πόλεμο θα το παρουσίαζαν.

Δημοσ.

Οσοι υποστηριζουν οτι ηταν μια απλη γκαφα ειναι το λιγοτερο ανιδεοι και οι ιδιοι υπευθυνοι για την καταντια της χωρας.Οι ωχαδερφιστες της φραπας και του χαβαλε, οι βολεμενοι,ανεκπαιδευτοι ηθικα και ψυχικα,οι επικινδυνοι για τους λογικους που οταν εκφερουν αποψη αντιθετη τους αποκαλουν επιθετικους και συνωμοτες και φασιστες αν τυχει.

Απο την Κυριακη υπαρχει κοινη γραμμη να θαφτει το θεμα απο τα ΜΜΕ με απεργιες της πλακας απο τους κατευθυνομενους δημοσιογραφισκους που ταχα νοιαζονται για τους συναδελφους τους.Αλλα εδω ισχυει το "κορακας κορακου ματι δεν βγαζει..."

Τι ειχαμε λοιπον:Μια ξεκαθαρη προσπαθεια χειραγωγησης του ελληνα καταναλωτη, πολιτη και αναγνωστη.Με ξεκαθαρο σχολιασμο της συναντησης-φαντασμα, προσπαθεια δημιουργιας κλιματος και εν τελει μια ακρως επικινδυνη τακτικη.Διοτι εδω προσπαθησαν να κανουν εξωτερικη πολιτικη με ψευδη εμπλεκοντας και ενα κρατος οπως ειναι η Τουρκια με το οποιο η χωρα εχει σοβαρες διαφορες.

Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι, πρεπει να ανασταλει-αφαιρεθει η αδεια λειτουργιας και των τριων εφημεριδων που εμπλεκονται.Φυσικα και απο τα κομματα υπαρχει σιγη ιχθυος λες και δεν συνεβη τιποτα.Ηδη εχουν ξεκινησει νομικες διαδικασιες απο τους καταναλωτες που με δολο τους παραπλανησαν την Κυριακη.

Δημοσ.
Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι, πρεπει να ανασταλει-αφαιρεθει η αδεια λειτουργιας και των τριων εφημεριδων που εμπλεκονται.

Μην ανησυχείς η άδεια λειτουργίας τους θα ανασταλεί σιγά σιγά από το internet - και μετά την έντυπη προπαγάνδα, επόμενη στη λίστα των ειδών προς εξαφάνιση θα είναι η τηλεοπτική προπαγάνδα.

Δημοσ.
Μην ανησυχείς η άδεια λειτουργίας τους θα ανασταλεί σιγά σιγά από το internet - και μετά την έντυπη προπαγάνδα, επόμενη στη λίστα των ειδών προς εξαφάνιση θα είναι η τηλεοπτική προπαγάνδα.

Μακαρι φιλε μου γιατι βλεπω οτι σε αυτη την χωρα ολα στην πλακα τα παιρνουμε και πιστευω οτι την Κυριακη ηταν το απολυτο ξεμπροστιασμα,η απολυτη ξεφτιλα.Φυσικα τα επομενα χρονια να αναμενουμε σκληρα μετρα και στο διαδικτυο διοτι οι ανθρωποι ειναι αδιστακτοι.Σε ενα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ πολιτευμα οι εφημεριδες αυτες θα ειχαν κλεισει ηδη απο τη Δευτερα πρωι και οι εκδοτες τους θα ηταν ηδη προφυλακισμενοι.Αλλα εδω ο νομος υπαρχει ετσι για να τον κοιταμε σαν χανοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...