xpapias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Γειά χαρά. Πολλές φορές συμβαίνει να έχω 10 links στο clipboard μου για αρχεία τα οποία και θέλω να κατεβάσω. Υπάρχει κάποιο plugin που να αυτοματοποιεί αυτή τη διαδικασία στους browsers? Χρησιμοποιώ IE / Opera / Chrome.
kastel Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αν χρησιμοποιούσες Firefox θα μπορούσες εύκολα με πολλούς τρόπους. Π.χ. DownThemAll, FlashGot κ.τ.λ. Και τα δύο είναι download managers για FIrefox. Φαντάζομαι υπάρχουν αντίστοιχοι download managers και για τους υπόλοιπους browsers.
wshark Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Και γω χρησιμοποιώ το FlashGot με τοv Firefox. Μπορείς να εφαρμόζεις φίλτρα και να ρυθμίζεις το δικό σου φίλτρο να περιλαμβάνει οτι αρχεία θέλεις. (zip, rar, tar, gz κτλ.)
micos000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αν εννοείς links από rapidshare, δοκίμασε το jDownloader ή το Cryptload.
alerasta Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Για firefox: - linky - flashgot Free download manager: Υποστηρίζει μαζικα downloads με paste from clipboard (ctrl+shift+V)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.