TreckeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Sto site ayto: http://www.borgtech.org/ exei drivers pou 8a kanoun thn karta na doulepsei se 2k kai XP.Bebaia exei kai to antistoixo prog pou symbouleyw na katebaseis giati einai gamatw!!!!!(px exei sleep kai kleinei olo to systhma kanonika....)
Fozzy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Fle trecker sigoura oi drivers aftoi leitourgoun gia PHILIPS CHIP??? giati chronos shuttle II exei vge kai me BT chip.. alla egw px exo to PHILIPS esi Eagle IIz vrikes tipota? ps exo win2000 pro
Eagle_IIz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 ta xp tha ta balo tin tetarti to bradi an do oti doyleboyn tha sas eidopiiso
Eagle_IIz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 to programa poy lei o TreckeR den doylebi exthes ebala ta xp kai tzifos i karta.ssssssssssooooooooossssss to dinatotero dinato na broyme toys drivers den mpori kati tha yparxi
Fozzy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 ontos re Eagle IIz kati prepei na ginei! Ego esteila k mail sthn chronos alla tipota!!! Steile k esi re... na doume ti dialo tha kanoume me thn karta!!! ARGHHHH
Eagle_IIz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 tha stilo simera kiolas giati re gamoto eine poli kali i karta blepoyme kai filmnet tsampa!!!!!!!!!! pistebo pantos kapia akri tha broyme
Fozzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 ki esi Eagle IIz exeis to philips chip e?
Eagle_IIz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 nai kai eblepa tsampe.an kai exo kai doriforiki karta ston ypologisti kai blepo tsampe paaaara pola kanalia kai klidomena eine aloy papa eyagelio ayto.to thema eine oti thelo na blepo kai ta dikamas ta kanalia kai i lisi eine me to tv tuner ala poy tha moy pai kapia tripa tha yparxi gia xp den mpori
Fozzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Nai re gamoto... kai ego sta 2000 pro den mporo na thn doulepsw me TI-PO-TA! Mail esteiles sthn chronos?
Fozzy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Oute ego re gamoto... ti xalia service afth h chronos oi drivers apo to site ths gia win2000 me to philips chipset den kanoun TI PO TA
Eagle_IIz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 lipon paidia i karta doylepse nai nai doylepse lipon katebazete toys drivers apo to site http://www.chronos.com.tw/drivers/tv/lr10345h.zip kai to kanete instal tha sas pi tis paparies toy oti den exi dokimasti sta xp kai tetia esis proxorate afoy telioi den kanete epanekinisi pigenete na balete toys drivers xirokinita apo Ο Υπολογιστής μου=>idiotites kai pai legontas toys bazete kai kanete epanekinisi tha sas pi oti exi problima kai oti toy lipi 1 arxio to opio eine mesa sto zip to briskete epanekinisi kai eiste etimi ego etsi ekana kai petixe kai blepo tv mesa apo ta xp!! me ligi prospathia tha ta kataferete e3aloy tin idia karta exoyme toy poysti. perimeno apantisis
Fozzy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 KAtse re EAgleIIz les na paizei kai sta win2000 pro pou exo? gia eksifise ligo pio analytika th diadikasia.... Trexoume to Setup k otan teleiosei den kanoume restaart.... kai meta ti pame k kanoume???
Fozzy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 By the way mesa sto .zip yparxoun kati arxeia onomati Bt848.inf kai Bt848.sys eisai sigouros oti exoume akrivos thn idia karta PHILIPS CHIPSET???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.