leon_94 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by gynaika:<BR><STRONG>Πωλειται SKODA, ασημι με φιογκακια,οβαλ τιμονι,σε τιμη ευκαιριας,λογω αφαιρεσης διπλωματος κατοπιν δημοψηφισματος </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR>ΓΥΝΑΙΚΑ .... εγραψες.<BR>Πόσο το πουλάς.Ενδιαφέρομαι !!!<BR>Γιατι δεν κράτησες εκείνο το κουνιστό σκυλάκι που σου εδωσα περυσι???? Τώρα θα το εδινες με full extra !!! he he he.
alexia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by bundy:<BR><STRONG>Φίλη χίμαιρα για αυτό που ρώτησες αισθάνομαι όπως όλοι οι άνθρωποι Δεν έχει να κάνει το πώς αισθάνεσαι με το αν σε γέννησε γυναίκα, κατώτερο ή ανώτερο ον <BR>ʼλλωστε αυτή είναι η δουλειά της γυναίκας να γεννάει κατώτερα και ανώτερα όντα με τη συνδρομή βέβαια ενός άλλου ανώτερου όντος <BR>Γιατί μην ξεχνάς πως το παιδί δεν το κάνει μόνη της η γυναίκα <BR>Εντάξει πλάκα κάνω μην το παίρνεις τοις μετρητοίς <BR>Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους πλασμένες για κάποια πράγματα και για κάποια αλλά οι άντρες <BR>Αμφιβάλει κανείς ότι οι άντρες έχουν μεγαλύτερη αντίληψη και επιδεξιότητα από τις γυναίκες ;<BR>Αυτά τα δείχνουν και οι αριθμοί των οδηγών αντρών γυναικών στους αγώνες αυτοκίνητων, μοτοσικλετών , πιλότων αεροπλάνων , πλοίων , τρένων κτλ <BR>Όσο γι αυτές τις ελάχιστες που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε αγώνες και ως πιλότοι απλά δεν είναι γυναίκες, πρόκειται απλά για ανωμαλίες της φύσης <BR>Επίσης σκέψου τον αριθμό των φορών που πρέπει να δώσει εξετάσεις μια γυναίκα για να πάρει το δίπλωμα μέχρι τελικά να λαδώσει και να το πάρει<BR>Δε νομίζω να θέλεις να κυκλοφορούν στους δρόμους άνθρωποι που πήραν δίπλωμα λαδώνοντας γιατί το 99% των γυναικών αυτό κάνει <BR>Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές γυναίκες να λένε ότι καλά κάνουν οι άντρες και μας βρίζουν έτσι όπως οδηγούμε μερικές<BR>Η πιο μεγάλη πλάκα είναι να πέσεις σε καβγά δυο γυναικών οδηγών Το τι ακούς δε λέγεται <BR>Γιατί τελοσπάντων όσες δεν έχετε τις ικανότητες δεν περιορίζεστε στα καθήκοντα σας που είναι άλλωστε και πιο ιερά (ανατροφή παιδιών και νοικοκυριό) παρά θέλετε να κάνετε τις απελευθερωμένες και τις μάγισσες</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που χάρη σε εσένα έμαθα στα 37 μου χρόνια ότι είμαι μια ανωμαλία της φύσης!<P>Έχοντας στο παρελθόν μια μακρά θητεία σε αγώνες αυτοκίνητου και τέσσερα ράλι Χαλκιδικής στην «καμπούρα» μου σύμφωνα με τα λεγόμενα σου έπρεπε να είμαι μια ανωμαλία της φύσης.<P>Σε πληροφορώ ότι δεν με διακρίνει καμία ανωμαλία, νοιώθω και είμαι πολύ φυσιολογική.<P>Αυτό το αποδεικνύει η μέχρι τώρα φυσιολογική ζωή μου αφού ούτε ο σύζυγος μου ούτε ο γιος μου έχουν διακρίνει κάποια ανωμαλία.<P>Εάν στον μέλλον επαληθευτείς δεν ξέρω! <P>Ρωτάς εάν αμφιβάλει κανείς για την μεγαλύτερη επιδεξιότητα των ανδρων.<P>Αμφιβάλω εγώ κρίνοντας όχι από αυτά που αναφέρεις τα οποία δεν αμφισβητώ αλλά κρίνοντας από την μέχρι τώρα ζωή μου και το τι έχω δει ειδικά στους αγώνες, το πόσες φορές πρέπει να σας πει κάποια πράγματα κάποιος για να τα καταλάβετε!<P>Όσο για το κόμπλεξ εσείς οι άνδρες να δεις πόσο έχετε!<P>Πέφτει πολύ γέλιο όταν βλέπουν γυναίκα στο τιμόνι και πρέπει να την προσπεράσουν οπωσδήποτε!<P>Κάνω πολύ «παιχνίδι» και εγώ όταν βλέπω κάποιους τέτοιους.<P>Επειδή έχω ένα αυτοκίνητο κάπως διαφορετικό από τα τα συμβατά τους αφήνω να προσπεράσουν και στο σημείο που ικανοποιείται ο ανδρικός εγωισμός τους χωρίς καν να βγάλω φλας (λάθος μου το ξέρω , το κάνω μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις) τους προσπερνάω κοιτάζοντας δεξιά να δω την απόγνωση στην φαταούλα τους!<P>Όλα αυτά με έχουν φέρει συχνά σε αντιπαράθεση με τον σύζυγο μου αλλά είναι ένα καταπληκτικό αίσθημα να τους βλέπεις να χτυπιούνται να σε προλάβουν!<P>Για το δίπλωμα τώρα σίγουρα κάνεις πλάκα!<P>Το ποσό το που αναφέρεις δεν ξέρω εάν το βρήκες από κάποια πηγή η είναι δικό σου κριτήριο ( για το 59% που ανέφερα εγώ για την αύξηση των τροχαίων σε παραπέμπω στο www. Pathfinder.gr) εσείς νομίζεται ότι πάτε πίσω;<P>Ειδικά όταν πρόκειται να «ανεβείτε» κατηγορία π.χ επαγγελματικό δεν πιστεύω ότι το παίρνουν πολλοί δίνοντας εξετάσεις!<P>Εάν εσύ θεωρείς ότι η μεγάλη πλάκα είναι να πέσεις σε καυγά γυναικών εγώ προτιμώ τον καυγά των ανδρων.<BR>Το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» είναι το πρώτο που θα ακούσεις και από τους δυο.<BR>Μετά αρχίζουν να μετράνε με τα μάτια τους το πόσο δυνατός είναι ο άλλος.<P>Όσο για τις βρισιές έχετε τα προνόμια! Εδώ σας παραδέχομαι.<BR> Δεν μπορούμε να σας πιάσουμε με τίποτα. Είστε κλάσεις ανώτεροι σε αυτό!<P>Το απελευθερωμένες δεν το κατάλαβα! Πότε δηλαδή ήμασταν σκλαβωμένες;<P>Για μάγισσες δεν πιστεύω να θεωρούμαστε. <P>Εσείς κάνετε τους μάγους του τιμονιού και όπως έχω ξαναπεί το αποδεικνύετε με την μεγαλύτερη αύξηση των τροχαίων σε ολόκληρη την Ευρώπη!<P>Το ότι είστε ρατσιστές είναι γνωστό. Το να είστε όμως και μεταξύ σας δεν το περίμενα!<BR>Οι οδηγοί των taxi άνδρες δεν είναι;<P> Για τα πρώτα που μιλάς περί κατώτερα και ανώτερα όντα δεν το σχολιάζω από την στιγμή που λες ότι κάνεις πλάκα.<p>[ 25-06-2001: Message edited by: ximaira ]
Myung Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 --AN DEN THELATE NA EISTE AUTOS POU EISTE PIOS THA THELATE NA EISTE??<BR>--(NTALIKERIS)EEE?? H MARIAA..<P>h maria eksise kai kerdise....mpla mpla
NickTheGreek Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Guerriero Kalamakioths eisai?Thimasai akribos pou egine to peristatiko?
fkkso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Αν και είμαι παθών με το παπάκι που οδηγάω θα υποστηρίξω ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες οδηγοί στραβές... Απλώς μάθαμε όλοι μας να τις αντιμετωπίζουμε έτσι. Και είναι φυσικό αφού η οδήγηση υποσυνείδητα θεωρείται ανδρικό προτέρημα. Πάντως υπάρχουν και κάποιες γυναίκες οδηγοί που οδηγούν πολύ καλύτερα από κα΄τι αρσενικούς που ξέρω...
Guerriero4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by jacob4:<BR><STRONG>Episis poleitai VW Skaravaios 1303, argos, trakarismenos, alla arketa geros gia na kopanaei olous aytous pou piran ena grigoro kouvadaki (Fiat Punto GTI k.t.l.) kai nomizan oti ginan o "Soumaher", opote, kai ehoun to dikaioma na trehoun sta stenakia. Na leme eytihos pou kamia fora vgainei kana amaksaki, esto kai me ginaika odigo, kai tous kovei ligo ti fora. Fantazeste na evgene kana paidaki??? Epeidh kolaro de tha foreseis an pigaineis siga. Ligo logiki re paidia. AAA na min ksehaso. H empeiria mou san motosikletistis mou ehei deiksei oti oi ginekes mporei na diskoleyontai ligo sto parkarisma (logo somatikhs kataskeyhs) alla sigoura sto dromo einai poli prosektikoteres kai katholou neyrikes. Pos na einai alloste otan fovountai oti akoma kai an den ftaine tha akousoun ta mpinelikia tous apo ton kathe vlaka pou ekmetaleyetai ti somatiki tou iperohi?? Tha elege ayta ta mpinelikia, aytos o typos se ena ntalikieri akoma kai an eihe perasei apo pano tou?? MPAAAA apla tha roufage to aygo tou.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Prwton, gia na apantisw se merikous merikous pou to eidan eksupnoi edw mesa, xtupisa oxi epeidi etrexa sto steno alla epeidi to autokinito pou odigousa itan ena kolosarabalo tou kerata, pou oute oi zwnes den pianoun kala kala!! gi'auto loipon na min bgazoume sumperasmata krinontas apo tin trelli mas fantasia i apo stereotupa pou exoume sto mualo mas. Episis auta pou les gia ta mpinelikia den einai swsta, giati an ksanadeis auta pou egrapsa prin, pou mallon den katalabes, den ebrisa kanena(an kai to ithela poli, kai to zitouse to mpineliki o organismos tous)giati aplws den aksize na brisw tin kopelitsa kai tin mitera tis pou itan sto autokinito. Oso gia auto pou les, euxomoun na itan antras gia na eixa ferthei analoga.. Gia auto to logo filarako, liga ta logia sou kai alli fora na prosexeis auta pou les. Kai kati teleutaio, den pisteuw oti oles oi gunaikes den odigoun swsta,alloste tetoies genikotites einai katadikasmenes na pesoun se lathos sumperasmata. Aplws pisteuw oti einai poio poli sti fusi tou antra i odigisi para stis gunaikas. kai gia na eisai kalos odigos den simenei na odigeis grigora. kai kati se olous esas pou odigite, uperboliki prosoxi sta stenakia!! kai egw to iksera alla twra to empedosa . NicktheGreek, nai kalamakiotis eimai, to atuxima egine stin platonos. Osa egrapsa einai teleiws filika, jakob4, kai osoi apo esas pareksigeiste eukola, perastika sas!!
deathlok Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 min ta palalete<P>ontos i ginekais einai ligo zoa stin odigisi alla to 95% afton den trexei opote kanei mikra kai akindina stoukarismata ston dromo<P>antitheta paradektiteto oi antres sto 90% einai gazofoniades kai otan ginei i stravei GAMISE TA!!<P>den eimai gineka!
bandito Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Αν απαντούσα σαν άντρας θα έλεγα:<P>Πρώι. Ντυμένος σαν κρεμμύδι (πάνω στην μηχανή το κρύο είναι διπλάσιο) και φοράω κράνος. Κατέβασμα, δεξιά ματιά (αν και έχει STOP, αλλά ποτέ δεν ξέρεις), ολα ΟΚ. Ξαφνικά το μάτι μου γεμίζει απότομα. Μέσα σε κλάσματα κάνω κατακόρυφο με το κράνος να σώζει την ζωή μου. Σηκώνομαι, και πετάω το κράνος (δεν το ξαναβρήκα ποτέ). Είμαστε μόλις τριαντα μέτρα απο το νοσοκομείο. Η μηχανή μου αιμορραγεί στην άσφαλτο. Το ασθενοφόρο καταφθάνει και παίρνει την κοπέλα (!!!!!). Είναι καρδιακή μου λέει η μάνα της (δεν ήταν ουτε 30). Με ακούει όλη η Ν.Ιωνία και τα περίχωρα. Θα μπορούσε να με σκοτώσει διάολε.<P>Αν απαντούσα σαν γυναίκα. <P>Μικρές ώρες. Περίπου 3.15. Πολύ κόσμος μαζεμένος γύρω απο μία λευκή μάζα. Ένα Charade VTTi turbo, πέφτει με 180 χιλιόμετρα πάνω στα προστατευτικά κυκλιδώματα της Βείκου. Απο θάυμα οδηγός και συνοδηγος, δεν έχουν πάθει τίποτα (δεν το πίστευε κανένας). Το αμάξι έχει γίνει πατίνι. Απο θαύμα γλίτωσαν και κάτι περαστικοί. Ο εγωισμός της κόντρας θα μπορούσε να είχε στοιχήσει 5 ζωές. <P>P.S H μητέρα μου οδηγάει μια χαρά, παρκάρει αμέσως. Ο παππούς μου ετών 76, οδηγάει απο την εποχή που στην Ελλάδα, ήταν δεν ήταν 100 αμάξια (ήταν σωφερ του Γουλανδρί). Σας πληροφορώ οτι μπορεί να παρκάρει αμάξι σε χώρο όσο το αμάξι και 2 εκατοστά. Δεν είναι όλα απλά. Στατιστικά, οι γυναίκες είναι λίγο περισσότερο ατζαμήδες. Στατιστικά επίσης, οι άντρες είναι όσο μαλάκες όσο θα μπορούσαν να είναι. Οδηγούν με την κόρνα και το κωλοδάχτυλο όχι με το τιμόνι. Μιά φορά οι εκφωνητές της F1 στον ALPHA είχαν αναρωτηθεί γιατι δεν υπάρχουν Έλληνες οδηγοί. Θα σας πώ εγώ γιατι. Α)Γιατι δεν έχει κόρνα. Β)Γιατι δεν μπορούν να κάνουν κωλοδάχτυλο Γ)Δεν θα τους ακούσει κανείς αν βρίσουν. Δ)Δεν ανέχονται να υπάρχουν καλύτεροι οδηγοί απο αυτούς
Jheremias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Ακριβώς φίλε bantitikoula...Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και νομίζω πως το να κάνουμε βεβιασμένες γενικεύσεις για ΟΛΕΣ τις γυναίκες και για ΟΛΟΥΣ τους παππούδες, προφασιζόμενοι θέματα "κατώτερων όντων" και ανοησίες, είναι λάθος...
bundy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 den prepei na se peirazei h leksi anomalia <BR>pesto idiaiterotita<BR>kai ena paidi thavma apotelei anomalia tis fysis<BR>to ana apoteleis pososto 1 sta 10000000 (gynaikes odigoi agonon-pilotoi ....) pisteyo na symfoneis oti apotelei mia idiaiterotita xoris aparaitita na einai kati kako<BR>oson afora toys tarifes aytoi pasxoyn apo starxidimo<BR>moy exei tyxei na eimai se dromo taxeias kykloforias stin aristeri piso apo tarifa me 80km kai molis toys kanei noima kapoios poy itan sti diaxotistiki nisida na stamataei epitopoy stin aristeri lorida<BR>To thema pados einai na ginei ena poly aystiro sistima eksetaseon
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Μην σας παρασύρει το γεγονός οτι στο φορουμ μας έχουμε την πρωτοτυπία να έχουμε μέλος μια γυναίκα οδηγό με όλα τα κόμπλεξ του άνδρα οδηγού (τους αφήνω να προσπεράσουν και στο σημείο που ικανοποιείται ο ανδρικός εγωισμός τους χωρίς καν να βγάλω φλας...προσπερνάω κοιτάζοντας δεξιά να δω την απόγνωση στην φαταούλα τους!...είναι ένα καταπληκτικό αίσθημα να τους βλέπεις να χτυπιούνται να σε προλάβουν!)<HR></BLOCKQUOTE><P>Δεν θα το έλεγα κόμπλεξ αυτό φίλε random... απλά και εγώ χαρακτηρίζομαι από αυτήν την...κακή συνήθεια να παίζω με τα μυαλά κάποιων..."αξιοθαύμαστων" οδηγών. Παρ'όλο που δεν οδηγώ, έχω γίνει μάρτυρας του συμβάντος που αναφέρει η ximaira πάμπολλες φορές ενώ οδηγούσε η αδερφή μου... Ομολογουμένως οδηγεί κάπως...τσαμπουκαλίδικα και κάνει ότι ακριβώς η ximaira σε κομπλεξικά αρσενικά που δεν ανέχονται να τους προσπεράσει "κατώτερο όν"... Και ομολογώ οτι όταν το κάνει αυτό, ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ! <p>[ 25-06-2001: Message edited by: Lucifer ]
Ray9 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 Κατ'αρχάς έτσι για τη ιστορία αναφέρω ότι είμαι καινούριο μέλος. Ακούστε και τη δική μοθ την άποψη... ΄Οπως όλοι γνωρίζουμε εμείς οι αρσενικοί έχουμε μεγάλη αγάπη με το δεξί πεντάλ! Εγώ ας πούμε μπορώ να πω ότι τρέχω έστω και λίγο.. Οι γυναίκες (οι περισσότερες) οδηγούν φοβισμένα. Αλλά δεν τρέχουν! Οπότε και να τρακάρουν..σχετικά μικρό το κακό. Ενώ εμείς θα γλιτώσουμε από δύσκολα χωσίματα, απο υπερστροφές, από υποστροφές αλλά κάποια στιγμή θα την πατήσουμε! (Εγω οδηγάω ενα χρόνο) Οπότε μαγκες πιστεύω ότι οι άντρες είναι καλύτεροι οδηγοί αλλά σε απόλυτη οδήγηση... αλλά είμαστε και επικίνδυνοι όταν μας πιάνουν οι καύλες μας!
Acrobat Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 oi gynaikes kai na theloune den mporoune na ginoune grigores...epikindines EINAI opote den xreiazete na ginoune!<P>Egw tis dikaiologw mono giati apo 5-6-7 xronwn emeis paizame rallakia kai kaname podhlata enw autes paizane me tis koukles tous kai kanane ta dika tous.<P>H eksikoiwsh pou exoume apokthsei apo auta einai to kleidi tis epitixias twn antrwn ws odhgoi.<P>Vale twra mia kopela sto timoni gia prwth fora sta 18-20 tis xronia kai perimene na bgaleis akrh.<P>Fysika iparxoune oi eksereseis!Alla autes einai gia na epivevaiwnoune ton kanona pou lei oti oi gynaikes odhgoi einai kindynos thanatos.
random Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 Οπως αναφέρετε οι περισσότεροι, και συμφωνώ, οι γυναίκες διακρίνονται για τις μειωμένες ικανότητες στην οδήγηση. Αυτό που ξεχνάτε είναι οτι οι περισσότερες απο τις οι γυναίκες <B>το γνωρίζουν αυτό</B>. Γι αυτό και οδηγούν "φοβισμένα" (Εντός εισαγωγικών - Αλλος θα έλεγε συντηρητικά, Αλλη θά λεγε Κανονικά).<BR>Ενώ εσύ (κι εγώ), μεγάλε ΜΑΓΚΑ, κάνεις τη μαλακία, αλλα δεν το αναγνωρίζεις/καταλαβαίνεις. Πιστεύεις οτι ΕΣΥ οδηγείς σωστά, και ΟΛΟΙ οι άλλοι (γυναίκες, άνδρες, πεζοί, ζώα) πάνε λάθος.<P>Μην σας παρασύρει το γεγονός οτι στο φορουμ μας έχουμε την πρωτοτυπία να έχουμε μέλος μια γυναίκα οδηγό με όλα τα κόμπλεξ του άνδρα οδηγού (<I>τους αφήνω να προσπεράσουν και στο σημείο που ικανοποιείται ο ανδρικός εγωισμός τους χωρίς καν να βγάλω φλας...προσπερνάω κοιτάζοντας δεξιά να δω την απόγνωση στην φαταούλα τους!...είναι ένα καταπληκτικό αίσθημα να τους βλέπεις να χτυπιούνται να σε προλάβουν!</I>) Νομίζω οτι είναι μια εξαίρεση στον κανόνα και τίποτα παραπάνω. Οι περισσότερες έχουν σαν 1η σκέψη "Να προλάβω να φρενάρω με το κόκκινο", ενώ οι περισσότεροι έχουμε σαν 1η σκέψη "Να προλάβω να γκαζώσω με το κίτρινο/πράσινο".<P>Εχω δεί γυναίκες να στρίβουν χωρίς φλας, να οδηγούν αργά στην αριστερή, να ανοίγουν πόρτα χωρίς να κοιτάξουν, να μη σταματούν σε ΣΤΟΠ, να αργούν να παρκάρουν...<P>Εχω δεί και άνδρες να κάνουν τα ίδια (με εξαίρεση το παρκάρισμα ).<P>Δεν έχω δεί γυναίκα <BR>να κάνει σούζες (γενικώς, αλλα οι καλύτερες είναι με παπί σε γλιτσερό στενό ανάμεσα σε παππούδες και μωρά),<BR>να σπινιάρει στα φανάρια (κοιτάζοντας το διπλανό αυτοκίνητο και όχι μπροστά μη τυχόν περάσει αργοπορημένος πεζός/οδηγός),<BR>να τρέχει (Τρέχω: όπως λέμε ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ) σε στενάκια γειτονιάς,<BR>να μαρσάρει άσκοπα , σταματημένη στο φανάρι,<BR>να οδηγά με προβολής ομίχλης μεσα στην Αθήνα (το καλύτερο: και μεσημέρι Ιουλίου!!!)<P>Εν τέλει, καλύτερα να τρακάρω με γυναίκα που δεν με είδε να έρχομαι, παρά με μάγκα που με είδε αλλα ήθελε να περάσει πρώτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.