Προς το περιεχόμενο

gunaikes odigoi......... bghke o xaros pagania

Guerriero4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

edo file kaneis ena mikro lathos <BR>yparxei ena geometriko sxima gia to opoio exoyn teleia adilipsi prokeitai gia ton kilindro<BR>Pados megali prosoxi kai stoys odigoys oximaton lada kai skoda

Δημοσ.

Πωλειται SKODA, ασημι με φιογκακια,οβαλ τιμονι,σε τιμη ευκαιριας,λογω αφαιρεσης διπλωματος κατοπιν δημοψηφισματος tongue.gif" border="0

Δημοσ.

Episis poleitai VW Skaravaios 1303, argos, trakarismenos, alla arketa geros gia na kopanaei olous aytous pou piran ena grigoro kouvadaki (Fiat Punto GTI k.t.l.) kai nomizan oti ginan o "Soumaher", opote, kai ehoun to dikaioma na trehoun sta stenakia. Na leme eytihos pou kamia fora vgainei kana amaksaki, esto kai me ginaika odigo, kai tous kovei ligo ti fora. Fantazeste na evgene kana paidaki??? Epeidh kolaro de tha foreseis an pigaineis siga. Ligo logiki re paidia. AAA na min ksehaso. H empeiria mou san motosikletistis mou ehei deiksei oti oi ginekes mporei na diskoleyontai ligo sto parkarisma (logo somatikhs kataskeyhs) alla sigoura sto dromo einai poli prosektikoteres kai katholou neyrikes. Pos na einai alloste otan fovountai oti akoma kai an den ftaine tha akousoun ta mpinelikia tous apo ton kathe vlaka pou ekmetaleyetai ti somatiki tou iperohi?? Tha elege ayta ta mpinelikia, aytos o typos se ena ntalikieri akoma kai an eihe perasei apo pano tou?? MPAAAA apla tha roufage to aygo tou.

Δημοσ.

Προς το παρόν το Topic δεν έχει ξεφύγει,άρα δεν νομίζω οτι υπάρχει και λόγος να κλειδωθεί... wink.gif" border="0 smile.gif" border="0<P>Τέλος πάντων αυτό είναι στην κρίση των Moderator και του Admin...<P>Όσο για το θέμα που συζητάτε,μου έχει και μένα πεταχτεί γυναίκα με το αυτοκίνητο από στενό με Stop, να την χτυπήσω δηλαδή και να βρω και τον μπελά μου με τους γονείς μου...Ευτυχώς πήγαινα αργά, πάτησα τέρμα το φρένο, σταμάτησα έγκαιρα και δεν την χτύπησα! Τουλάχιστον είχε την ευγένεια να μου ζητήσει και συγγνώμη......... smile.gif" border="0<p>[ 24-06-2001: Message edited by: Jheremias ]

Δημοσ.

Bundy ta kainouria Skoda (Octavia & Fabia)einai arketa kala ara den isxyei auto pou eipes gia th Skoda. Kala ama arxisw na lew peristatika pou mou exoun symvei me pappoudes tarifes kai gynaikes to topic auto 8a ginei 4 selides!<BR>Oi tarifes exoun malwsei me ta flas kai den vgazoun oute otan prokeitai na stripsoun oute otan prokeitai na stamathsoun.<BR>Ena prwi anevaina thn kymhs (pros Attikh odo) kai mia hli8ia phgaine me 40km sthn aristerh.Lew re p****h de 8a thn perasw apo dexia 8a ths kanw shma na kanei dexia na prosperasw nomima.Fwta,kornes, aristero flas tipota auth! thn pernaw apo dexia kai ths kanw kai ena kwloxero se syndyasmo me mia or8anoixth palamh.Sto epomeno fanari exei to 8rasos kai katevainei na mou zhthsei to logo!<BR>''An htan edw o antras mou 8a sou deixne mou leei'' .To ti akouse den legete h paliops***a!<BR>Alla aftes thn glytwnoun sta mploka apo tous (vrwmo)mpatsous giati tous kanoun ta glyka matia deixnoun kai ligo vyzaki tous dinoun kai to noumero to kinhtou tous kai entaxei...<BR>O xeiroteros syndyasmos odhgou+autokinhtou:<BR>Gynaika pou exei parei to akrivo kai megalo autokinhto tou syzygou/erasth/patera ths kai paei gia pswnia(an einai kai me filh ths akoma xeirotera!)

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ βλέπω εδώ πολλά post που αντί να μοιράζονται με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες περίεργα και αστεία περιστατικά, καταφεύγουν στην εκ του ασφαλούς βωμολοχία προβάλλοντας τίποτα λιγότερο από κόμπλεξ και στέρηση. Εμένα προσωπικά με κάλυψε πλήρως ο φίλος jacob4, που ενδεχομένως έκανε ένα απο τα πιο ώριμα post. Και κάτι που σκέφτηκα μόλις τώρα... όλοι αυτοί οι οδηγοί που χτυπάνε παιδάκια και τα αφήνουν να πεθαίνουν στον δρόμο...γυναίκες είναι? Δεν νομίζω. Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει! Έχω δει στην πράξη οδηγικά λάθη, τόσο απο γυναίκες όσο και απο άντρες. Και κόβω τις φλέβες μου, οτι τις περισσότερες φορές, όταν βρίζετε κάποιον οδηγό δεν είναι κάποια άπειρη κοπέλα σε κανένα Yugo αλλά κάποιος "μάγκας" σε Saxo VTS...

Δημοσ.

Γιατί επιμένετε στο θέμα;<P>Είπαμε, είστε ραλίστες και εμείς άχρηστες.<P>Αφού όμως είστε τόσο καλοί οδηγοί (και μετά ξυπνήσατε!) εξηγείστε γιατί ενώ σε όλη τον Ευρώπη μειώθηκαν τα τροχαία στη Ελλάδα αυξήθηκαν 59%!!!!<P>Πάλι εμείς είμαστε η αιτία;<P>Στον «κύριο» bundy που έγραψε: apo to komplex epeidi einai katotera onta<BR>Θέλω να τον ρωτήσω πως αισθάνεται που τον έφερε στον κόσμο ένα katotero on (όπως το λέει).

Δημοσ.

Ρε συ ximaira ίσως να ήταν λίγο υπερβολικό να σας "χρεώνουμε" τόσο για τις οδηγητικές σας ικανότητες, παραγνωρίζοντας οτι πολλοί απο εμάς έχουμε κάνει ανάλογες μαλακιούλες, αλλά το θράσος των γυναικών στο δρόμο είναι ανευ προηγουμένου. Χρησιμοποιούν τα φουστάνια τους ως προκάληψη για να βρίζουν και να προκαλούν συνέχεια. Δε θα ξεχάσω όσες φορές φίλες μου έχουν μουντζώσει οδηγούς και τους έχω πει ότι αυτές έκαναν τη μαλακία και μου έχουν πει: "Και τι θα μου κάνει; Γυναίκα είμαι"

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Lucifer:<BR><STRONG>Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ βλέπω εδώ πολλά post που αντί να μοιράζονται με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες περίεργα και αστεία περιστατικά, καταφεύγουν στην εκ του ασφαλούς βωμολοχία προβάλλοντας τίποτα λιγότερο από κόμπλεξ και στέρηση. Εμένα προσωπικά με κάλυψε πλήρως ο φίλος jacob4, που ενδεχομένως έκανε ένα απο τα πιο ώριμα post. Και κάτι που σκέφτηκα μόλις τώρα... όλοι αυτοί οι οδηγοί που χτυπάνε παιδάκια και τα αφήνουν να πεθαίνουν στον δρόμο...γυναίκες είναι? Δεν νομίζω. Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει! Έχω δει στην πράξη οδηγικά λάθη, τόσο απο γυναίκες όσο και απο άντρες. Και κόβω τις φλέβες μου, οτι τις περισσότερες φορές, όταν βρίζετε κάποιον οδηγό δεν είναι κάποια άπειρη κοπέλα σε κανένα Yugo αλλά κάποιος "μάγκας" σε Saxo VTS...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Μα αφου οι περισοτεροι οδηγοι ειναι αντρες. Οποτε ειναι λογικο τα περισοτερα ατυχηματα να εχουν αντρες οδηγους. <BR>Αλλο ενα τραγικο ατυχημα ειχαμε σημερα στα Νεα Πλαγια Χαλκιδικης οταν σε δρομο οπου ολοι πηγαινουν 140+ μια γυναικα οδηγος βγηκε στο αντιθετο και καρφωσε ενα αλλο αμαξι... φυσικα ΠΟΛΛΟΙ οι νεκροι... και ολοι τους κατω των 30.<P>Προσωπικα εμενα δεν μου εχει τυχει να δω κατι στραβο απο γυναικα οδηγο, αλλα η παρατηρηση που εχω να κανω ειναι πως πολλες φορες πηγαινουν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργα και ιδιως οταν ειναι σε ανηφορα αναγκαζομαι και σκοτωνω το αμαξι μου...

Δημοσ.

Φίλη χίμαιρα για αυτό που ρώτησες αισθάνομαι όπως όλοι οι άνθρωποι Δεν έχει να κάνει το πώς αισθάνεσαι με το αν σε γέννησε γυναίκα, κατώτερο ή ανώτερο ον <BR>ʼλλωστε αυτή είναι η δουλειά της γυναίκας να γεννάει κατώτερα και ανώτερα όντα με τη συνδρομή βέβαια ενός άλλου ανώτερου όντος <BR>Γιατί μην ξεχνάς πως το παιδί δεν το κάνει μόνη της η γυναίκα <BR>Εντάξει πλάκα κάνω μην το παίρνεις τοις μετρητοίς <BR>Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους πλασμένες για κάποια πράγματα και για κάποια αλλά οι άντρες <BR>Αμφιβάλει κανείς ότι οι άντρες έχουν μεγαλύτερη αντίληψη και επιδεξιότητα από τις γυναίκες ;<BR>Αυτά τα δείχνουν και οι αριθμοί των οδηγών αντρών γυναικών στους αγώνες αυτοκίνητων, μοτοσικλετών , πιλότων αεροπλάνων , πλοίων , τρένων κτλ <BR>Όσο γι αυτές τις ελάχιστες που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε αγώνες και ως πιλότοι απλά δεν είναι γυναίκες, πρόκειται απλά για ανωμαλίες της φύσης <BR>Επίσης σκέψου τον αριθμό των φορών που πρέπει να δώσει εξετάσεις μια γυναίκα για να πάρει το δίπλωμα μέχρι τελικά να λαδώσει και να το πάρει<BR>Δε νομίζω να θέλεις να κυκλοφορούν στους δρόμους άνθρωποι που πήραν δίπλωμα λαδώνοντας γιατί το 99% των γυναικών αυτό κάνει <BR>Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές γυναίκες να λένε ότι καλά κάνουν οι άντρες και μας βρίζουν έτσι όπως οδηγούμε μερικές<BR>Η πιο μεγάλη πλάκα είναι να πέσεις σε καβγά δυο γυναικών οδηγών Το τι ακούς δε λέγεται <BR>Γιατί τελοσπάντων όσες δεν έχετε τις ικανότητες δεν περιορίζεστε στα καθήκοντα σας που είναι άλλωστε και πιο ιερά (ανατροφή παιδιών και νοικοκυριό) παρά θέλετε να κάνετε τις απελευθερωμένες και τις μάγισσες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...