Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είτε παραμείνει έτσι η γρατζουνιά είτε χαλάσεις την οθονη βάζοντας κάποιο υγρό έτσι και αλλιώς πιστεύω ότι θα πάρεις άλλη οθόνη αφού είναι στο κέντρο η γρατζουνια και είναι εντονη ,οποτε εγώ λέω ότι αξίζει να ρισκάρεις.Περισσότερη ζημία δεν θα πάθεις,ούτε και θαμπώματα.Εδώ πολύ καθαρίζουν τις οθόνες με Αζάξ και χλωρινες.Ειδικά σε γραφεία που πάνε καθαρίστριες εκεί να δεις τι πέφτει.

Η διαδικασία είναι όμοια σχεδόν με την αφαιρέσει γρατζουνιών στα αυτοκίνητα.

Κάποιος γνωστός είχε δημιουργήσει στην οθόνη ένα τριχοειδές από ακατάλληλο πανι καθαρισμού μου είχε πει και πήγε σε ένα μαγαζί μαζί με την οθόνη του οπότε το εφάρμοσαν στην πράξη ένα σπρέι και είδε αποτέλεσμα.

Οπότε πήρε δυο μπουκάλια.

Τώρα στην δίκη σου περίπτωση αν έχει βάθος η γρατζουνιά μην περιμένεις να φύγει απλός μπορεί να την κάνεις να μην είναι ενοχλητική.

Δημοσ.

ολα τα υλικα τυπου γυαλιου,πλαστικου,βαμενου μεταλλου,γινεται να λειανθουν με καποιο υλικο,και στο τελος να "εξαφανισουν" την γρατζουνια.

Ουσιαστικα δεν την εξαφανιζουν απλα την καμουφλαρουν

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=_E83h5Szhb0[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=At78sdCEkto&feature=related[/ame]

Δημοσ.
Επειδή είτε παραμείνει έτσι η γρατζουνιά είτε χαλάσεις την οθονη βάζοντας κάποιο υγρό έτσι και αλλιώς πιστεύω ότι θα πάρεις άλλη οθόνη αφού είναι στο κέντρο η γρατζουνια και είναι εντονη ,οποτε εγώ λέω ότι αξίζει να ρισκάρεις.Περισσότερη ζημία δεν θα πάθεις,ούτε και θαμπώματα.Εδώ πολύ καθαρίζουν τις οθόνες με Αζάξ και χλωρινες.Ειδικά σε γραφεία που πάνε καθαρίστριες εκεί να δεις τι πέφτει.

Η διαδικασία είναι όμοια σχεδόν με την αφαιρέσει γρατζουνιών στα αυτοκίνητα.

Κάποιος γνωστός είχε δημιουργήσει στην οθόνη ένα τριχοειδές από ακατάλληλο πανι καθαρισμού μου είχε πει και πήγε σε ένα μαγαζί μαζί με την οθόνη του οπότε το εφάρμοσαν στην πράξη ένα σπρέι και είδε αποτέλεσμα.

Οπότε πήρε δυο μπουκάλια.

Τώρα στην δίκη σου περίπτωση αν έχει βάθος η γρατζουνιά μην περιμένεις να φύγει απλός μπορεί να την κάνεις να μην είναι ενοχλητική.

kapoios ειχε καθαρισει μια οθονη crt Με οινοπνευμα και η οθονη ηταν sony Νομιζω και ειχε μια επικαλυψη πανω στο γυαλι και με το οινοπνευμα εβγαλε και την επικαλυψη.μαυριλα στο πανι και σε εκεινο το σημειο ποιο φωτεινη η οθονη.σαν protective film ηταν πανω στην οθονη.protective coat

• 4 χρόνια αργότερα...
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ SMART TV SAMSUNG ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ, Η' απο την ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΓΡΑΜΗ.

Επεξ/σία από makistoumpas40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...