Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Χθές κατάφερα και γρατζούνισα την TFT μου (Sony SDM-HX73)...

Η γρατζουνιά δεν είναι μεγάλη, περίπου 3cm μήκος και αμελητέο βάθος, αλλά είναι στη μέση της οθόνης και είναι πολύ ενοχλητική.

Υπάρχει κάποια λύση για να διορθωθεί;

Δημοσ.

Με ποιο τρόπο την γρατζούνισες ; Δοκίμασες να την καθαρίσεις με μία βρεγμένη πετσέτα ;

Δημοσ.

Με το μεταλλικό καπάκι του πύργου του υπολογιστή...Το είχα βγάλει και όταν πήγα να το ξαναβάλω την πήρε ξόφαλτσα...

Δοκίμασα και καθαριστικό για οθόνες αλλά δεν έγινε τίποτα.

Δημοσ.

Τότε μάλλον δεν γίνεται να την εξαφανίσεις...

Ξέρει κανένας άλλος κανένα τρόπο ;

Δημοσ.

είχα διαβασει εδω στο αυτο το φορουμ μια ιστορια ενος που ελεγε να βαλεις λιγι βαζελινι πανω στην χαρακια και μετα με ενα πανακι να τριψεις απαλα να απλωθει καταμηκος και καταβαθος της χαρακιας....

δλδ η βαζελινη να "επουλωσει" την χαρακια και μετα την αφηνεις... θυμαμαι κατι σχολια απο κατω οτι αυτο οντως λειτουργει αλλα επειδι δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου σου λεω οτι ΙΣΩΣ να ειναι καπως ετσι επειδη δε το θυμαμαι κ ακριβως... κανε ενα search στο φορουμ ισως πετυχεις το αναλογο post

Δημοσ.

Thanks, θα το κοιτάξω!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:42 ----------

Πέτυχα στο ebay ένα προϊόν που λέγεται Displex. Το έχει κανείς ακουστά; Λέει οτι κάνει για όλες τις πλαστικές lcd οθόνες και αφαιρεί τις γρατζουνιές. Λέτε να δουλέψει στην TFT;

Δημοσ.

ισως να κανει δουλεια...ποσο κανει ομως? μην ειναι και τιποτα τρελο 100ευρα ξερω και γω...με 90 περνεις 19ρα :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

gia γρατζουνια δεν ξερω αλλα για καθαριστικο απιονισμενο υγρο πανω σε γαζα που δεν αφηνει χνουδι η πανω σε μαντιλακι για γυαλια που δεν αφηνει επισης χνουδι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, συγγνώμη κιόλας αλλά τι να κάνουν τα καθαριστικά στη γρατζουνιά; Η γρατζουνιά είναι αυλακιά στο υλικό της οθόνης και δεν πρόκειται να φύγει παρά μόνο αν καλυφθεί το αυλάκι αυτό με κάποιο αντίστοιχο υλικό.

Μου φαίνεται δύσκολο να εξαφανιστεί αλλά και επικίνδυνο να βάζεις διάφορα χημικά στην οθόνη - μπορεί να θαμπώσει όλη η περιοχή που θα απλωθεί.

Προτείνω στο φίλο που έχει την οθόνη να την αφήσει όπως είναι αφού δε νομίζω να πολυ-φαίνεται όταν δουλεύει. Εξάλλου, πόσα χρόνια θα την κρατήσεις πριν πάρεις μια καινούργια;

Δημοσ.

οπως το ειπες.μερικα υποτιθεται οτι γεμιζουν το αυλακι αλλα οσα ειχα δει ηταν για κινητο που ειναι αλλο υλικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...