adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 http://www.superstarsv8racing.com/ Το εχω εγκαταστησει αλλα μολις το τρεχω ανοιγει στιγμιαια ενα μαυρο παραθυρο και ξανακλεινει
Galis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ο χειροτερος ηχος σε ραλλακι ever! Γινεσαι κουδουνι σε 5 λεπτα
nikosblade Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 κλονος του GRID ειναι... Για κανενα λογο.Το παιχνιδι ειναι αθλιο.
soilworker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 κλονος του GRID ειναι... Το καλυτερο σχολιο μεχρι στιγμης που εχω ακουσει για αυτο το παιχνιδι Πραγματικα ειναι αθλιο. Οτι χειροτερο εχει βγει εδω και πολλα χρονια
Aragorn Elessar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ακουσα οτι η Codemasters θα βγαλει καινουριο Racing με F1 . Αληθευει ;
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 κλονος του GRID ειναι... Μα καμία σχέση όμως? Το Crid πολύ καλό, αλλά περισσότερο Arcade. Ασχολήθηκα στο παρελθόν πολύ μαζί του και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για το είδος του. Σήμερα έβαλα το Superstars V8 και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Συνδυάζει εξομοίωση και Arcade μαζί. Η εξομοίωση δεν είναι τέτοια που να σ' ενοχλεί και το στοιχείο Arcade είναι τόσο, όσο θα έπρεπε για να φαίνεται αληθινό και διασκεδαστικό ταυτόχρονα. Με τη πρώτη ματιά το παιχνίδι μου φάνηκε πολύ χάλια. Ασχολήθηκα ένα μισάωρο μαζί του και κατέληξα να έχω ξενυχτίσει όλο το βράδυ. Απενεργοποίηση TCS, ECS και άφησα μόνο το ABS. Έβαλα εσωτερική Camera (Να μην φαίνεται τίποτα) και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι ότι παίζει ρόλο η στρατηγική και το μυαλό. Πρέπει να προσέξεις πότε θα κάνεις προσπέραση να προσέχεις μη κάνεις λάθος, καθώς ένα λάθος μπορεί να σου στοιχίσει όλη τη πίστα και μπορεί να είσαι στον τελευταίο γύρο. Καλά για το στήσιμο και τη τηλεμετρία του αυτοκινήτου δεν το κουβεντιάζω. Φοβερή αν και θέλει πολύ ψάξιμο. Ευτυχώς έχει κάποια έτοιμα Settings ώστε να διαλέξεις ανάλογα τη πίστα. Το ότι έχεις επίσης 30 λεπτά (πραγματικό χρόνο) στη διάθεσή σου να στήσεις και να δοκιμάσεις το αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο ρεαλιστικό. Από ήχο όπως αναφέρθηκε μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο σε Rally έχω ακούσει. Βρέχει και ακούς κεραυνούς! Ακούς το διαφορικό του αυτοκινήτου (αυτό που κάνει σαν τουρμπίνα αεροπλάνου ) Μάλιστα θα το αγοράσω και αυθεντικό, γιατί είναι ένα παιχνίδι όχι τόσο διαφημισμένο και αν δεν κάνω λάθος από μικρό Studio και θεωρώ σωστό να στηρίξω τη προσπάθεια.
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Στα αγωνιστικά, τα διαφορικά που φοράνε, ειδικά μέσα από το αυτοκίνητο ακούγεται και μάλιστα πολύ!
Voodooman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εγκατέστησα, έπαιξα 2 λεπτά. απεγκατέστησα. Για παιχνίδι του 2002 καλό θα ήταν. Στην εποχή του shift από την μία και των σοβαρών εξομοιωτών από την άλλη, δεν έχει λόγο ύπαρξης αυτό το πράγμα. Κακά γραφικά με άθλια απόδοση στο μηχάνημά μου, οδική συμπεριφορά κούτσουρου (είναι απίστευτο πόσο "μονοκόμματα" κινείται το αυτοκίνητο), ήχος ΟΚ. Ψιλοτραγικό μου φαίνεται.
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Το Shift νομίζω πέρα από γραφικά δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο. Δεν στρίβει το αυτοκίνητο για κάποιον λόγο που μόνο αυτοί που το έφτιαξαν ξέρουν.
fearwhatnow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Το Shift νομίζω πέρα από γραφικά δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο.Δεν στρίβει το αυτοκίνητο για κάποιον λόγο που μόνο αυτοί που το έφτιαξαν ξέρουν. Δεν στριβει γιατι δεν εχεις κανεις σωστες ρυθμισεις.Επισης γιατι δεν κατεβαζεις το mod που βελτιωνει τα physics?
Voodooman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Το Shift νομίζω πέρα από γραφικά δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο.Δεν στρίβει το αυτοκίνητο για κάποιον λόγο που μόνο αυτοί που το έφτιαξαν ξέρουν. Μα δεν στρίβουν τα αυτοκίνητα στο shift και στρίβουν σε αυτό; Στο V8 βλέπω τα αυτοκίνητα να μην αναπηδούν ποτέ λες και δεν έχουν αναρτήσεις, υποστρέφουν τελείως φτιαχτά και μονοκόμματα. Στο shift η συμπεριφορά των οχημάτων μπορεί να είναι ελαφρά scripted, αλλά τουλάχιστον έχεις μία αγνωνία πού να φρενάρεις, να κρατήσεις σταθερά το τιμόνι, να προσέξεις μην πατήσεις πολύ γκάζι. Το shift για εμένα είναι ο βασιλιάς των ημι-εξομοιωτών, το V8 δυστυχώς είναι πολύ πίσω από την εποχή μας. Μου θύμησε αρκετά όχι τόσο το άλλο παιχνίδι της black bean, το παλιό και καλούτσικο S.C.A.R, αλλά το (καλό στην εποχή του) Total Immersion Racing.
ρεσπεψτ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 το εβαλα και εγω.....χαλια μαυρα το παιχνιδακι.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.