Καλυψώ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καλημέρα. Πριν 2 μέρες προσπάθησα να συνδεθώ σε ασύρματο δίκτυο. Δεν ήξερα πώς να το κάνω και μεταξύ άλλων έκανα και προσπάθειες που δεν ήξερα τη σημασία τους... Με απλά λόγια, έκανα τυφλά πειράματα. Αποτέλεσμα: Δεν κατάφερα να συνδεθώ όμως μου έμεινε αυτή η αλλαγή στο εικονίδιο του D! Την αλλαγή την είδα τώρα και τη συνδέω με την προχθεσινή προσπάθεια επειδή δεν έχω κάνει κάτι άλλο διαφορετικό από τα συνηθισμένα στον λαπτοπ μου Πριν, to εικονίδιο του D ήταν ίδιο με του C. Φοβάμαι μήπως έχω προκαλέσει κάποια ζημιά. Δεν έχω ιδέα τι αλλαγές έχω προκαλέσει. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει να έχει χαθεί κάποιιο αρχείο από τον D. Τι σημαίνει αυτή η αλλαγή? Πρέπει να κάνω πάλι κάποιες ρυθμίσεις, και ποιές? Κυρίως με νοιάζει όμως να μάθω αν είναι κάτι σοβαρό και επείγον και αν πρέπει να πάω το λαπτοπ μου σε κάποιον ειδικό άμεσα. Πραγμαατικά, δεν έχω ιδέα αν είμαι στο σωστό υποφόρουμ, ούτε αν το ερώτημά μου είναι σοβαρό. Απλά είμαι αρκετά ξένη με τους υπολογιστές (ακόμα). Σας ευχαριστώ.
caution Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αρχικά δες αν υπάρχει στο δίσκο κάποιο autorun.inf (κρυφό) και αν ναι διώξ' το. Μην αγχώνεσαι, δεν φαίνεται να έχεις κάνει "ζημιά"
Καλυψώ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Διορθώθηκε! Σ' ευχαριστώ caution! Υπήρχε όντως ένα αρχείο AUTORUN.INF μέσα στο D. Δημιούργησα ένα νέο φάκελο στο D και το έβαλα μέσα. Έκανα restart. Tο εικονίδιο του D είχε διορθωθεί! Έσβησα το νέο φάκελο και έκανα ξανά restart για να είμαι σίγουρη πως το εικονίδιο είναι ok. Αν υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα που μπορεί να είχε συνοδέψει την αλλαγή εικονιδίου, δεν το έχω αντιληφθεί. Φαίνονται όλα οκ. Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.