gbras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καλημερα, Σκεφτομαι την αγορα ενος καινουργιοου πλυντηριου ρουχων οσο πιο φθηνο αλλα και αξιοπιστο γινεται. Εχω βαλει ενα οριο τα 500 ευρω αλλα σιγουρα θα προτιμουσα κατι φθηνοτερο. Εως τωρα εχω δει της LG σε αυτες τις τιμες σαν πιο καλα. Τι εχετε να προτεινετε?
chem_kyr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Κι εγω προβληματίζομαι με την αγορά. Τα lg είναι όντως εμφανίσιμα. Από αξιοπιστία δεν ξέρω, αλλά προτίμησε να είναι made in korea και όχι κάτι άλλο. Επίσης θα μπορούσες να δεις και samsung που κατά την γνώμη μου γενικά φτιάχνει αξιόπιστες συσκευές. Αλήθεια, υπάρχουν ακόμη πλυντήρια όπου μπορεί ο χρήστης να επιλέξει την θερμοκρασία πλύσης? Αν ναι, θα το προτιμούσα από ένα ''πλήρως ηλεκτρονικό''.
gbras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Απο τι ειδα τα φθηνα της LG ειναι made in China ενω τα direct drive ειναι made in Korea. Παντως αλλοι εχουν προτεινει το φθηνο της indesit αλλα και το λιγο πιο ακριβο Ariston ( 7κιλα παντα).
JohnEngineer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Φυσικά η τιμή είναι το βασικό κριτήριο αγοράς κάθε ηλεκτρικής συσκευής αλλα απο προσωπική εμπειρία προτείνω να λάβεις σοβαρά υπόψην μιά παράμετρος... να είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ προέλευσης.. οι άνθρωποι είναι τελειομανείς σε ότι και να φτιάξουν...για να πιάσουν τόπο τα χρήματαπου θα δώσεις
Draculina Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ο τεχνικός μας πάντως είχε προτείνει indesit στα λεφτά που λες. Τέτοιο πήραμε και μεις τελικά, καλά πάει για την ώρα, καμιά 3ετία το έχουμε μόνο βέβαια...
gbras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Το εχω ακουσει και απο αλλον για τα indesit... Ισως να τα προτιμησω και εγω...
chem_kyr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μήπως γνωρίζετε που κατασκευάζονται τα indesit που αναφέρετε? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Είδα κάποια μοντέλα της morris και μου έκανε εντύπωση ότι ήταν made in korea. Ξέρει κανείς αν παίζει κάποια συνεργασία με κορεάτικη εταιρεία?
Draculina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μήπως γνωρίζετε που κατασκευάζονται τα indesit που αναφέρετε? Το δικό μου γράφει made in Italy. 5κιλο είναι, το φθηνότερο που είχε η indesit.
gbras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ναι ειναι απο Ιταλια, απο τι εχω δει το 7κιλο ξεκιναει απο τα 300 ευρω.. Εχει πεσει πολυ διαφημιση γι αυτα τα Morris αλλα δε τα ξερω.. Νομιζω ειναι αποκλειστικη εισαγωγη καποιας εταιριας...
Liberito Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Επειδή κοιτάω και εγώ για πλυντήριο και το έψαξα λίγο: Τα Miele είναι τα καλύτερα, αλλά και τα πιο ακριβά (> 1000€). Τα LG μου τα πρότειναν και εμένα. Σε γερμανικά σάϊτ όμως είδα ότι επειδή δεν έχει ιμάντα έτσι και χαλάσει το σύστημα που το περιστρέφει χαίρεται, διότι το ανταλλακτικό κουμπώνει λέει σε πλαστικό εξάρτημα και ποτέ όπως πρώτα. Εμένα Bosch, Siemens καλύτερα μου φαίνονται, αν και συναρμολογούνται στην Ιταλία. (Η Siemens παίζει να είναι και από Πολωνία). ΜΟΝΟ η Miele είναι γνήσια Γερμανική (παραγωγή και συναρμολόγηση).
question mark Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Εγώ θα σου πρότεινα Ariston. Πριν 6-7 χρόνια χρειάστηκε η μητέρα μου καινούργιο πληντύριο και επειδή είχε πάρει ένα siemens το οποίο δεν της κράτησε και πολύ προτίμησε κάποια συσκευή οικονομική ώστε αν τα παίξει να μην κλάψει τα χρήματα. Ενώ ξανασκεφτόταν siemens απ το κατάστημα που το αγοράσαμε (είχαμε κάτι γνωστούς) μας πρότειναν το Ariston. Το πήρε η μητέρα μου και μέχρι τώρα δεν έχει πάθει τίποτα παρόλο τη πολύ χρήση που κάνει (είμαστε 6μελής οικογένεια).
liakjim Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλησπερα. Με ενδιαφερει η αγορα ενος πλυντηριου-στεγνωτηριου ρουχων. Επεσα σε αυτο : http://www.skroutz.gr/s/243504/Morris-CDR-97577.html . Η γνωμη σας?
liakjim Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλησπερα. Με ενδιαφερει η αγορα ενος πλυντηριου-στεγνωτηριου ρουχων. Επεσα σε αυτο : http://www.skroutz.gr/s/243504/Morris-CDR-97577.html . Η γνωμη σας? Κανενας???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.